Politika Predsjednik Crnogorske traži da se procesuiraju svi učesnici u lancu korupcije

Pavićević: Ostavke ili smjene, nema trećeg rješenja

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević zatražio je danas neopozive ostavke svih odgovornih učesnika u lancu korupcije i kriminala, a povodom snimka i svjedočenja da su najviši funkcioneri u Vrhovnom državnom tužilaštvu uključeni u koruptivne radnje.

“Crnogorski građani su uznemireni činjenicom da se ime Vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića dovodi u vezu sa kriminalnim krugovima i koruptivnim metodama u javnim poslovima čime je ugrožen ugled tužilaštva. Time je narušen ugled i države, pa tim povodom pozivam i predsjednika Vlade i ministra pravde i Skupštinu Crne Gore da se u skladu sa svojim nadležnostima i uticajem izjasne o ovom slučaju i preduzmu sve radnje da se ova situacija razriješi na pravedan način uz stritkno poštovanje vladavine prava”, izjavio je Pavićević.

Pavićević je ocijenio da su građani Crne Gore svakodnevno izloženi neviđenim aferama čiji su nosioci najviši državni funkcioneri i da za to direktno odgovornom smatra Demokratsku partiju socijalista.

“Ostavke ili smjene, jer nema trećeg rješenja. Ovo kako živimo i šta nas okružuje i kakvu vlast imamo počinje da liči na divlji zapad i na scene iz holivudskih krimi filmova. Takvo stanje je neodrživo i to moramo da mijenjamo. Danas tražimo ostavke, a već naredne godine izborićemo se za promjenu vlasti i puni obračun sa nosiocima i akterima koruptivnog sistema u Crnoj Gori”, izjavio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Ima trece rjesenje,da nas posdedis tvojih predika i da vratis svojima odakle si dosao.

Velimir
Gost
Velimir

Za koga ovaj glumi I folira???
Lik je sve osim Crnogorac!

Fileopg
Gost
Fileopg

Što reći, a dobro se ne nasmijati.

Riki Mirotočivi
Gost
Riki Mirotočivi

Ovaj lik je za Ginisa! On valjda ima amneziju ili ima agenturu!

Piroska
Gost
Piroska

Slavisa i Vojo ” Ko je ovaj covjek,….Ko mu daje prostor da prica??” A premijer Markovic juce ” Ko je taj Han ……Ko njega slusa…….Tamo odakle je neka prica a nama ovdje ne moze?!” , ….. ,Ali neka salju para! , , , , , ,ahahahahahahahahahahahahahahahahahah

Slaviša
Gost
Slaviša

E, ovo ima težinu. Pavićević kad nešto kaže to se sve trese .. Što će činjeti sad, moraju dati ostavke nema druge.. Pavićević raznosi autoritetom i snagom argumenata..

vojo
Gost
vojo

ko je ovaj čovjek i zašto mu dajete prostor? nije čak ni parlamentarna stranka, nije poslnik…

Send this to a friend