Politika

Pavićević poručio: Prihvatamo sporazum organizatora protesta

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević poručio je jutros da je tekst koji su organizatori protesta Odupri predstavili juče javnosti ozbiljan i realističan dokument i za Crnogorsku prihvatljiv.

„U dokumentu se jasno ističe vrijednosno usmjerenje autora i njihova poruka da crnogorsko društvo treba da se razvija u duhu liberalno demokratskih normi. Time se potvrđuje privrženost idejama i idealima slobodnog i pluralnog društva, vladavini prava i našoj konstitucionalnoj tradiciji“, izjavio je Pavićević.

On je dodao da osnovni cilj Vlade građanskog jedinstva treba da bude stvaranje uslova za održavanje poštenih i slobodnih izbora, što je primjerena i precizna reakcija na situaciju dubinske krize legitimiteta institucija, koja je ogoljena aferom Koverta.

„Posebno je dobra poruka da Vlada građanskog jedinstva neće nijednom svojom aktivnošću ili odlukom mijenjati utvrđeni spoljnopolitički pravac Crne Gore. To je važna poruka, prije svega zato što Crna Gora ne samo geografski, već i vrijednosno treba da pripada Zapadu i tu pripadnost treba da učvršćujemo“, rekao je Pavićević.

On je dodao da ovaj dokument treba da prihvati i Demokratska partija socijalista, jer bi svako drugačije djelovanje predstavnika vladajuće strukture predstavljalo njihov dodatni udar na državu i državne institucije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DUKLJA
Gost
DUKLJA

OD IDEJE ,PA SVE DO IZBORA VLADIMIRA PAVIĆEVIĆA ZA PREDSJEDNIKA CRNOGORSKE,AKTIVNOSTIMA JE RUKOVODIO DRAGAN PURKO IVANČEVIĆ.SADA SE PONAŠA KAKO DOLIKUJE NJEGOVOM KARAKTERU.

Nakovanj
Gost
Nakovanj

Ovaj je sasvim ok ! E sad sto veci dio naroda i ne slusa ko sto prica a jos manje i razumije ko sto govori, to je drugo !

Fileopg
Gost
Fileopg

Lekića i ovog Pavićevića penju subotom na Binu da bi Bečić ih izdominirao. Kad su Dritana penjali na istu binu Aleksa ga nije moga tako lako izdominirati, pa ga je Bečić zamijenio sa ova dva ofucala a željna para kvaziprofesora….

TinaDG
Gost
TinaDG

Da l je svjestan da ga niko nista ne pita??

FakeNews
Gost
FakeNews

Proslost cg..a izgubio je i srbiju

Ekonomista
Gost
Ekonomista

Vladimir treba da se vrati u bg da bude pripravan

Emilija
Gost
Emilija

Ovaj je zeljan vlasti svi to znaju.sad zeli da se pita.malo morgen.

MalaPlava
Gost
MalaPlava

Vladimir Pavicevic je Vucicev igrac na privremenom radu u Crnoj Gori

ProfesoricaM
Gost
ProfesoricaM

Ovi frontovci potpomognuti pavicevicem pokusavaju da ponize crnu goru.nece moci

rekreativac :)
Gost
rekreativac :)

Jesi li pao s Marsa Pavicevicu??

Sara
Gost
Sara

Pavicevic je dosao u cg jer su mu pare zatrebale

Bambus
Gost
Bambus

Pavicevica ni Makron ne moze da spasi

MarkoPolo
Gost
MarkoPolo

Nema ti spasa bez krapovica i carevica

Vukan Đ.
Gost
Vukan Đ.

Pametan čovjek pa ko što mislio.

Nesquik
Gost
Nesquik

Misli Pavicevic da mu je politika dopustila da radi sta hoce

Send this to a friend