Politika

Pavićević: Predložiću da se zamrzne izlazak Crnogorske iz vlasti u Budvi

Vladimir Pavićević

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je da je svim građanima Crne Gore sada jasno da budvansku vlast direktno ruši lider DF-a Andrija Mandić. On je najavio da će odboru Crnogorske predložiti da predložiti odboru Crnogorske u Budvi da zamrzne inicijativu za izlazak iz budvanske vlasti.

<<<U Frontu se više ne zna ko šta piše, a ko potpisuje<<<

“Danas smo mogli da pročitamo prepisku na osnovu koje je svakome jasno da je Andrija Mandić taj koji piše prljava pisma o političarima iz drugih stranaka i podmeće ih funkcionerima svoje stranke. Mandić je taj čiji je interes da se sruši budvanska vlast i Crnogorska neće dozvoliti da gospodin Mandić taj cilj i ostvari”, rekao je Pavićević.

<<<Crnogorska napustila vladajuću koaliciju u Budvi<<<

Podsjećamo da je predsjednik budvanskog odbora Crnogorske Vladimir Bulatović prije nekoliko dana saopštio daCrnogorska više nije dio vladajuće koalicije u Budvi, te da niko od predstavnika Crnogorske neće dalje učestvovati na koalicionim sastancima.

Bulatović je tada rekao da je Crnogorska učinila sve što je moguće da pokaže građanima Budve i građanima Crne Gore da i uz programski različite ciljeve može zajedno da se radi.

“Znali smo da ćemo se suočiti sa različitim iskušenjima. Bili smo na to spremni i sami smo istrpjeli teške udare prije svega od DPS-a. Ali primitivizam, neznanje i pohlepa pojedinih funkcionera Demokratskog fronta su za svakog civilizovanog čovjeka nepodnošljivi i mi u takvom društvu dalje ne želimo da provedemo ni dana”, istakao je Bulatović.

Međutim nakon najnovijih dešavanja Pavićević je danas dodao da će predložiti budvanskom odboru Crnogorske da zamrzne inicijativu za izlazak iz budvanske vlasti dok se ne utvrdi da li će časni funkcioneri DF-a iz Budve, poput gospodina Vujovića, uspjeti da spriječe lidere svoje stranke iz Podgorice da sruše vlast u Budvi.

“Zamoliću svoje prijatelje i kolege iz našeg budvanskog odbora da zamrznu privremeno inicijativu za izlazak Crnogorske iz budvanske koalicije kako bismo spriječili Andriju Mandića da radi svojih interesa koji se tiču saradnje sa DPS-om u Podgorici sruši vlast Budvi. Sada je jasno da Mandić, a za njim i Knežević i Medojević ruše opoziciono jedinstvo i tako jedino pomažu DPS-u. Ovo je trajna kompromitacija za gospodina Mandića i uz trunku obraza momentalno bi trebalo da podnese ostavku na sve političke funkcije koje vrši”, zaključio je Pavićević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

On je primjer prevrtljivog covjeka,on se vrlo brzo prilagodjava dnevnim potrebama.Negove rijeci magla rabota,nista.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

užas jedan..pojma nemam ko je Premier u Švici..U CG…Zadnji je prvi..A prvi zadnji..Postojili mogucnost..da se zaboravi politika..da nešto drugo citamo…ovako se čeljad plase …

4 C
Gost
4 C

Sta ces ti predloziti ? Vrati se tamo odakle si dosao pa predlazi…

gaga
Gost
gaga

Evo opet ovaj ubačeni protivnik svega Crnogorskog,okoreli četnik Pavićević,kako napisa Pogba,ući na Youtube i “vidjeti”ko je ova pogan mrtva nevaljala,e ako Purko sad “poklekne”pred njim onda nije bolji od njega.

Pogba
Gost
Pogba

Samo uci na Youtube i ukucati njegovo ime,svima kojima nije jasno bice jasnije zasto on nikakve veze nema sa crnogorcima i Crnom Gorom.

Kamelija
Gost
Kamelija

Kakav je ovo genije političke misli.. trebalo bi da radi na sladolede jer se razumije u zamrzivače.

Fileopg
Gost
Fileopg

ovo priča jer ga niko ne bi poslušao da napušti fotelju i platu koja ide uz to , a svi pričaju da ga i ne obrću ni na takav posao koji je dobro plaćen kad se uzme u obzir plata prośečnog građanina….

Mitar
Gost
Mitar

Ovo je najveci interesdzija u politici.

Bnjj
Gost
Bnjj

Pogledajte novi spisak koji je objavila organizacija KOD pa da vidite čuda velikoga šta je Cg politika mi građani Cg smo stoka

Jovan
Gost
Jovan

KOD je objavio spisak koji im je dostavio dps jer su oni mladi dps-a samo sto to clanstvo jos ne zna. Zna samo prvi covjek KOD a. Zamislite da su spiskovi dati u sept ,2020 mjesec pred izbore. Zato se sad daju da narod ogugla i zaboravi do sljedecih izbora.Ne primajte se narode. KOD je nova pozitivna, osnovana iz istog… Više »

P Impek
Gost
P Impek

Pa čekaj malo Pavicevicu,…iskočiste li prvo vi iz takozvane Crnogorske, s napustanjem,s kritikama, s pisanijom po portalah….Ili prvi pisa taj Andrija sto je svemu kriv ,eto…?
Dajte makar malo logike kad lažete…No ste viđeli od Tužilaštva da logika ne treba,no samo baljezgaj…Eee,mrčilo se Montenegro

Patriota
Gost
Patriota

Gori od gorega,ljudska sramoto!

Nikola Kirić
Gost
Nikola Kirić

Kakve splačine. Mičite ovoga žbira BIA -e

blavoribjelaski
Gost
blavoribjelaski

Kakav blam od covjeka! Briga me i za DF, i za Demokrate, i za ovu Jadogorsku, sve je to ista pista! Ali, kakav blam od covjeka!

Emilijano
Gost
Emilijano

Knrz i Medo su samo kolateral. Manda i stari mu partneri su rezuseti cca 15.god.

Send this to a friend