Politika

Pavićević: U odsustvu profesionalnog integriteta, Sekuloviću najveći problem autokolone

Poslanica Demokratske partije socijalista Vesna Pavićević  kazala je da nakon fraze “nijesam vidio ugovor, ali nije bilo skrivenih aktivnosti”, danas su nam predstavnici izvršne vlasti predstavili još jednu misao koja najbolje opisuje njihovu stručnost i znanje- situacija je stabilna, ali i komplikovana. Pavićević navodi da od autora ministra Sekulovića, poznatog po tome da se u aktuelnoj Vladi uglavnom ne bavi svojim poslom, nijesu ni očekivali drugačiji opažaj, saopšteno je iz DPS-a.

Pavićević  poručuje da je opšte poznato koliko je Sekulović upućen u materiju kojom bi trebalo da se bavi, pa mu taman takav zaključak i pristaje.

“Zanimljivo je, ipak, da je ministar Sekulović danas istakao kako policija prati 250 profila na društvenim mrežama, i to zbog – autokolona?! Ako Sekulović te profile predano prati onda je uočio i podsmijeh građana na račun ministra i njegovih pojedinih saradnika, za koje je prekršaj postao i “delikt“ zvani – mahanje državnom zastavom”, ističe u saopštenju.

Dodaje da razumije težak položaj ministra Sekulovića.

“U odsustvu profesionalnog integriteta, pojačanog tretmanom koji ima kod premijerovih ukućana, koji ga aktiviraju komandom “zovite Sergeja”, logično je da mu najveći bezbjednosni problem u državi predstavljaju – autokolone”, zaključuje u saopštenju.

Send this to a friend