Politika Iz Crnogorske čestitali Šaranoviću i Koprivici

Pavićević: Velika opoziciona pobjeda, čestitam poslanicima Demokrata

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević čestitao je poslanicima Danilu Šaranoviću i Momu Koprivici na izboru za članove Odbora za sveobuhvatnu reformu izbornog i drugog zakonodavstva.

<<<Koprivica i Šaranović članovi odbora, SD glasao protiv<<<

„Čestitam gospodi Šaranoviću i Koprivici i na izboru za članove Odbora i na velikoj opozicionoj pobjedi koja je ostvarena usvajanjem Briselskog plana, a sada i njihovim pozicioniranjem kao članova Odbora. Konačno su stvorene osnovne pretpostavke da se radi na uslovima za organizovanje prvih fer parlamentarnih izbora u Crnoj Gori iduće godine“, rekao je Pavićević.

Pavićević je napomenuo da sada očekuje i od drugih opozicionih političkih formacija koje žele savremenu Crnu Goru da javno i u punom kapacitetu podrže rad Odbora.

„Ovo je velika šansa za Crnu Goru i nadam se da će i druge građanske snage u crnogorskoj politici podržati rad Odbora i aktivno učestvovati u procesima koji vode ka slabljenju uticaja DPS-a.  Još jednom ističem i pozitivnu ulogu međunarodnih predstavnika koji su u ovom slučaju na djelu pokazali iskrenost u želji da i Crna Gora dosegne najviše standarde izbornog zakonodavstva koji se praktikuju u državama Evropske unije“, rekao je Pavićević.

Pavićević je ponovio da će Crna Gora iskoračiti naprijed onoga trenutka kada ukupna, zajednička politička snaga DF-a i DPS-a padne na ispod polovine podrške u biračkom tijelu.

„Danas smo korak bliže ka ostvarenju velikog političkog cilja svih emancipatorskih snaga u crnogorskoj politici, a to je da zajednička politička snaga DF-a i DPS-a padne na ispod polovine podrške među građanima Crne Gore. To je šansa za Crnu Goru i za svakog crnogorskog građanina. I za mene nema dileme, naredna godina će biti godina promjena na bolje“, zaključio je Pavićević.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
MojsijeIde vukSvjefolPoglavnik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mojsije
Gost
Mojsije

Ko te pita Pavicevicu?Nijesi ti dezurni porparol opozicije.Inace tvoje rijeci ne vrijede ni tamo ni amo.

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Čestitam DPSu na gospodstvu i snazi koju pokazuje tolerišući nejake i nespremne, a drčne i neznavene političare opozicije. Ni svjesni nisu kako će da budu poraženi na sljedećim izborima.

Svjefol
Gost
Svjefol

Ko je ovaj i koga ovaj predstvalja, zna li iko?!….

Poglavnik
Gost
Poglavnik

Ako ima neko ko zna kako izbjeći mučninu koju uzrokuju umobolna saopštenja ove grupe ljudi na youtube-u (osim plaćenog servisa koji je bez reklama) nek napiše. U suprotnom, eto youtube-u novog pretplatnika.

Send this to a friend