Politika

Pavićević: Više sam ja doprinio Srbima nego svi lideri DF-a zajedno

Vladimir Pavićević

Pojedini lideri Demokratskog fronta rade direktno u korist Demokratske partije socijalista, a ja sam više doprinio Srbima i Srbiji nego bilo koji od lidera DF-a, saopštio je danas predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević.

Kako je istakao, jedan od lidera Fronta koji svojim djelovanjem u crnogorskoj politici direktno radi za interese DPS-a je Milan Knežević.

“U dugom periodu se predstavlja kao zaštitnik interesa srpskog naroda, a u istom tom periodu Srbi su sve nezadovoljniji i sve ih je manje u Crnoj Gori. Knežević je školski primjer neuspješnog i prevaziđenog političara”, kazao je Pavićević.

On je istakao da razumijem zavist i Andrije Mandića i Kneževića, jer nikada nisu i nikada neće biti poslanici u Skupštini Srbije.

“Ali treba da im je jasno da sam ja svojim poslaničkim radom u Skupštini Srbije i radom na Univerzitetu u Beogradu više doprinio emancipaciji i modernizaciji i dobru građana Srbije i srpskog naroda nego svi oni u Demokratskom frontu zajedno”, naglasio je.

Pavićević je zaključio da kao predsjednik Crnogorske želi da afirmiše ideju ustavnog patriotizma za Crnu Goru kojom se i Crnogorcima i Srbima i Bošnjacima i Albancima i Hrvatima i Muslimanima obezbjeđuje stabilnost i život dostojan evropskog građanina 21. vijeka.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Onako samo
Gost
Onako samo

Naravno, veći si srbin od svih njih.

21 MAJ
Gost
21 MAJ

Ko si ti Pavicevicu..?nr znas ni sam…petljavina nazalost placena od drzave protiv koje radis.
Bruka za ime partije koju vodis..a takvih ima ddosta

Filipa
Gost
Filipa

Ni vino ni voda,

Ovako je
Gost
Ovako je

Ove je izmislio ds, da čupne nekoliko glasova dps-u.

Mojsije
Gost
Mojsije

KOME SI TI POMOGAO TREBAO BI DOBRO RAZMISLITI O TOJ POMOCI.PAVICEVICU OVDJE SU TE PROCITALI A IZGLEDA I U SRBIJI.VIDI STACES.

Nikola
Gost
Nikola

Postavi li ovoga Srbina onaj Purko sa Mikom Zivkovicem na celo Crnogorske. Vala PURKO-DESTINACIJA ti bi meni ronio u onu fekaliju sa Marovicem koji napraviste onu bruku od izlivanja fekalija prije tri dana.

Cetinje
Gost
Cetinje

Ovaj Pavicevic je stvarno zastida i u familiju,a kamo li dje drugo.3,14,3,14.

LSCG
Gost
LSCG

Ovo je covjek bez harizme sa nevjerovatnom politickom ambicijom koju ne moze da ostvari kroz bitne politicke igrace i onda je sledbenik Čede,ŽIVKOVICA i Purka. Obrazovan ali socialno ne intiligentan i uvjek ce biti na 3%. Ali i dalje glasan . Sve u svemu neukusno. Dobar savjetnik ,ali ne i lider . Harizma se ne uci na faksu

Kutinjo
Gost
Kutinjo

Sjedi 1. Nepismen si.

Fileopg
Gost
Fileopg

Promijenite ime i nikakvih problema nema, dakle pošto vi nijeste nikakva crnogorska partija nepošteno je zadržavati ime Crnogorska…Na primjer budite Veljesrpska ili samo srpska stranka i sve će bude u redu…

C G
Gost
C G

Odlično! Sad doprinesi i Crnoj Gori i Crnogorcima, pa se vrati tamo odakle si se dovukao! Ponesi i Ustavni patriotizam sa sobom.

marius
Gost
marius

E sad ocekujmo odgovor vojvode Mande ovom Becicevom kaplaru.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Naravno da jesi kad si poslat i plaćen iz Srbije da mutiš po Crnoj Gori. Taman si ka studenti koji su iz Beograda došli 1907-e. Srećom, brzo su te svi pročitali.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Najbitnija stvar za srpski narod, je rjesenje drzavnih simbola i nacionalnog pitanja. Sta si ti uradio Pavicevic da sprijeci Ustasizaciju i Falsifikovanje istorije i bice Crne Gore?

Crnogorsko ime
Gost
Crnogorsko ime

Ma, kakvi Srbi, blavoru sa nikom blavorskim!? Ne vrijedjaj Crnogorce nekakvim sroskim UMETKOM!

VasojeviciBA
Gost
VasojeviciBA

Srbi su dali ime jednom lokalitetu “Crna Gora” i naselili tamo pa se zovu Crnogorci, ne razumijem tvoju poentu.

Budi ubijedjen
Gost
Budi ubijedjen

Vasojevicu, na zalost ima dosta opada koji bi sebi da nezasluzeno zavrijedi postovanje imenom Crnogorac i Crna Gora.
Jeftino je to i prozirno. Pravi Crnogorci su simbol casti i junastva, njima je Crna Gora ZIVO SRCE!
I meni je!
A plagijat je uvijek samo kopija.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Da, pravi Crnogorci su veliko Srbi, Dušanova Svita, a ne dps plagijat

Send this to a friend