Politika BIVŠI POTPREDSJEDNIK OPŠTINE BUDVA LJUBO FILIPOVIĆ DOBIO UZNEMIRAVAJUĆU PORUKU

 Pazi se, Ljubomire: Digitalno ćemo te eliminisati zbog gliba koji si ostavio za sobom

Ljubomir Filipović

Bivši potpredsjednik opštine Budva Ljubo Filipović kazao je za Pobjedu da je dobio prijetnje zbog postova na Facebooku u kojima kritikuje pojedine funkcionere budvanske opštine, ali i najviše funkcionere Demokratske Crne Gore. On je rekao i da prijetnje nije prijavio policiji.

“Evo čime se bave lideri lokalne političke scene. Opozicionari. Prijetnje sa lažnih profila izazvani mojim pisanjem od prethodnih dana. Računa li se ovo u monstruozno, jesu li ovo prijetnje? Ipak, izbjeći ću da se petljam u ovu prljavštinu. Idemo pozitivno i guramo našu agendu. Ciljevi su sačuvati park na Slovenskoj, staviti ljude partija, brinuti o Budvanima na prvom mjestu i postići potpunu transparentnost lokalne uprave”, napisaoje Filipović na Facebooku.

https://www.facebook.com/ljubomir.filipovic/posts/10156696946892833

U poruci koja mu je poslata sa lažnog profila pod nazivom “Zdravko Đukanović”, prijeti mu se da će biti objavljeni pojedini kompromitujući materijali ali i da će biti “digitalno eliminisan”.

“Pazi se Ljubomire, pojedini znaju koji si tip ličnosti i koliko si g…. spreman da pojedeš za svoje lične ciljeve, a imaju i popriličan fond dokaza u videu i audio formatu. Samo nastavi da lažeš kako si krenuo pa ćemo lako digitalno da te eliminišemo plasiranjem gliba koji si zaboravio za sobom da pometeš. A te foldere na tvom računaru razvrstane po partijama i da ne pominjemo patosu”, napisao je sa profila “Zdravko Đukanović”.

Upitan da li su prijetnje nastale nakon njegovog posta “Zašto Bečić nije Zaev” Filipović je potvrdno odgovorio navodeći i da pretpostavlja da je prijetnja vezana i za njegove stavove o Boženi Jelušić.

“Isti lažni profil je slao ljudima poruke u kojima brani Boženu Jelušić od mene. Ne smatram ove prijetnje ozbiljnim, samo znakom velike slabosti toga ko to radi”, rekao je Filipović.

On je u postovima tvrdio da su dva visoka fukncionera Demokarta u zatvoru zbog aktuelne afere pranja novca.

Bivši potpredsjednik opštine Budva je bio i žestok kritičar budvanske vlasti kada je na njenom čelu bio Demokrata Dragan Krapović, optužujući lokalnu upravu za nepotizam, korupciju ali i dilove sa raznim građevinskim lobijima koji su na štetu razvoja grada.

Filipović je nedavno objavio da će ponovo vratiti u politiku i da će se na narednim izborima kroz svoju građansku inicijativu kandidovati za funkciju odbornika.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Svjefol
Gost
Svjefol

“Pobijedi pa podijeli”….cuveni slogan Demokrata… Sada jos i prijete. Prvo Carevicu, sada Filipovicu…i svima ko se “drzne” toj crnogorskoj “ljepoti” da oponira. Malji Ljaljo zecki, ne moze od kompleksa ulicom odit kako valja…

Fileopg
Gost
Fileopg

nije samo to od kompleksa, no i od nečega drugoga se gega ka raščepljen kad ide…

Sandra
Gost
Sandra

Ko je sve petljao u Bd… tamo je svako se ugradio koliko je dofatio

Slavko
Gost
Slavko

Ko je ovo kukumakalo?

Fileopg
Gost
Fileopg

Crvenokravatašima, oni koji ne podržavaju bezpogovorno političku uzvišenu misao mr Aljekse Bečića, su svi do jednoga mrski neprijatelji. Oni i nemaju prijatelja već samo bezpogovorne podržavaoce i pratioce.

Sandra
Gost
Sandra

A u DRPS-u su svi bas iz uvjerenja uclanjeni, vecina ne bi umjela 2 stavke iz programa navesti pod prijetnjom strijeljanja

gaga
Gost
gaga

Fileopg,ti Aleksu “unaprijedi”sa zvanjem “magistra”a dokazanoda je Aleksin rad PLAGIJAT. Što misliš ko će mu “potpisati”magistraturu,u Crnoj Gori NIKO.a imao je “namjeru”onaj njegov mentor Lakčević,koji je uzeo brdo eura od Vijesti što im je prikrivao poreski dug,dok je bio direktor poreske uprave CG i Ipak ga “pošteni”DPS nagradi “nijesu ga hapsili da nebi lajao i sad je profesor,protivnik DPS-a.I treba… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

poštovana Gaga uvidio sam da je Aleksa neđe zaturio titulu MAGISTAR pa rekoh da ga podśetim da ne zaboravi ni on ni građani. U njegovoj partiji više niko ne smije istaći akademsku titulu zbog titule Magistar.

Mislioc
Gost
Mislioc

Pol Pot i crveni kmeri

Send this to a friend