Politika

Pejović: SDP nikad iskreno nije podržavala proteste

Član pokreta Odupri se Dejan Pejovića poručio je SDP-u da nije funkcioner, ni član Demokrata još od prvog protesta.

<<<SDP: Demokrate pokušavaju da preuzmu vođstvo pokreta Odupri se<<<

“Tri godine nakon izlaska iz naopake vlasti, čiji je dio bila skoro dvije decenije, ova partija nije naučila da je u politici najvažnija istina. I SDP i njene službe dobro znaju da nisam ni funkcioner, ni član Demokrata još od prvog protesta, a moj odbornički mandat je na antirežmskoj strani za razliku od vaših, na strani koja je izvojevala bitku da i na onakvim izborima 2016. godine grad bude istrgnut iz njedara DPS-a”, ističe Pejović.

Partiju je, kaže, napustio zbog toga što je, na osnovu iskustva u građanskom aktivizmu, procijeni da će njegov doprinos biti veći kroz pokret Odupri se, nego u okviru partije.

“Na podvalu o navodnom pokušaju preuzimanja protesta, pretpostavljam da će odgovoriti Demokrate. Što se SDP-a tiče, znam samo ono što je iskusila većina organizatora protesta – ta partija ih nikad nije iskreno podržavala, a dobrano im je odmogla predajom Kotora DPS-u”, zaključio je Pejović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Šuti plagijatu!

A voice
Gost
A voice

“Muški” govori Pejović, nema šta, ali imam neki predosjećaj da ako laž ili neistina dobiju ljudski oblik, vjerovatno će dobiti njegovo ime i prezime. Miči se manipulatory, jadan nebio!

z d
Gost
z d

Kameleon!!!

Fileopg
Gost
Fileopg

Ada čuš, već tri mjeseca nije MAGISTROV potrčko ali ga i dalje zastupa, pa da mu se vljeruje. Biće da je uz dogovor sa Magistrom skinujo crvenu kravatu i ušunja se u građanski odbor kako bi ih Magistar moga kontrolisati i kanalisati iznutra….

BumBum
Gost
BumBum

Tako je Pejovicu care.

Send this to a friend