Politika

Pejović se žalio Upravnom sudu

Doskorašnji glavni pregovarač sa EU Aleksandar Andrija Pejović podnio je žalbu Upravnom sudu na odluku Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) na osnovu koje je njegov profesionalni angažman na funkcijama ministra evropskih poslova, glavnog pregovarača i ambasadora u Misiji u Briselu ocijenjen kao konflikt interesa, potvrđeno TVCG iz Upravnog suda.

Upravni sud će, kako je saopšteno TVCG, tražiti da im ASK dostavi sve spise za navedenu tužbu.

Pejović je nakon odluke ASK-a sredinom februara podnio ostavku na navedene funkcije “iz moralnih razloga”, ističući da će se žaliti Upravnom sudu, što je danas i uradio.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Puz demon
Gost
Puz demon

Zao mi je samo mladih,obrazovanijih od doticnog sto se nijesu mogli dokazati u svojoj drzavi vec u bijeli svijet trbuhom za kruhom..dobices ti pejovicu ostetu ne brinem se ja.naravno kao engl.kraljica koja se lijeci u bg.nesto me facom na njega podsjecas.

Ćotek
Gost
Ćotek

Sad će još i duševne bolove da nam naplati. A oće li vrćat one ambasadorske plate, momak, pardon, gospodin ex-ministar?

cinik
Gost
cinik

Biće vrlo interesantno ispratiti ovaj krajnje neizvjestan postupak do kraja!

Kimiig
Gost
Kimiig

Obavezno da naplati i troškove postupka.

korica knjige
Gost
korica knjige

COPY PASTE Milo slika za poster,Andrija njivi taj stil.
Ovako namješten zrači intelektom , koji i nije puno bitan kad se ovako slučajno zadesiš u okruženju kakav je njegov radni prostor.
Fotografija je , imam utisak , nastala sasvim slučajno…

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Gos.Pejovic kocijo si CG…Ovaj proces pridruzivanja je max 10g..Ako ne ispunimo u tom vremenu onda smo losi..jako losi….Vujanovic radi protiv CPC..pomazuci tako okupatorsku stranu spc da otima i devastira Manasture i historiju CG i Crnogoraca..da ne pricamo o Marovicima..Kuljacama…Mugosa..Pavicevic..Golubovic…i td…zasto novac koji je gradjana CG uzimate..bankautom vam je prijatelj…milione ste pokrali..a grsdjanina te iste drzave sudidite za 100eu..ili namjestate im… Više »

semi
Gost
semi

Nauci da pises druze za mocetak, pa onda se bavi evrointegracijama 🙂

Send this to a friend