Politika

Pens čestitao Đukanoviću: Cijenimo odluku Crne Gore da protjera ruskog diplomatu

Potpredsjednik Sjedinjenih Američkih Država Majk Pens uputio je čestitku predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću nakon  izbora na tu funkciju.

“Čestitam Vam izbor i nedavnu inauguraciju na dužnost Predsjednika Crne Gore. Sjedinjene Države ostaju posvećene podršci Crne Gore koja radi na unapređenju životnog standarda i bezbjednosti za sve crnogorske građane. Brzi i efikasni odgovor vaše Vlade na bombaški napad na Ambasadu SAD-a u februaru bila je snažna potvrda našeg partnerstva. Naša administracija cijeni odluku Crne Gore da snažno stane uz Ujedinjeno Kraljvstvo i druge saveznice protjerivanjem ruskog diplomate iz Crne Gore. Ova snažna, koordinisana akcija poslala je jasnu poruku Kremlju da opasno i destabilizujuće ponašanje Rusije neće biti tolerisano.  Takođe želim da se zahvalim Crnoj Gori za njenu posvećenost ispunjavanju Plana investiranja u odbranu iz Velsa. Molim Vas, znajte da se radujem daljem produbljivanju naših bliskih odnosa kao saveznica i prijatelja”, poručio je Pens.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Krsto Popovic
Gost
Krsto Popovic

Pens cestitao Djukanovicu… Stoltenberg u extazi kad vidi Djukanovica… Ambasador Izraela rece da jevrejski narod u CG zivi u prijateljskoj zemlji… Kineski ambasador veli da su odnosi dvije zemlje na visokom nivou i najbolji u istoriji… Vucic veli da su odnosi CG i Srbije na zavidnom nivou.. itd,…. itd… i sad on treba da se okrece i potresa sta je… Više »

LJUTA
Gost
LJUTA

Mozete fa Rusiji punete u …….

Cg4Ever
Gost
Cg4Ever

Mozemo li da vidimo originalno pismo, sumnjam da je bilo puno pravopisnih i stilskih gresaka. Kek

Kan kan
Gost
Kan kan

Naravno Pens cestita, ali Tramp ne, On bi radije da je diplomata ostao u CG. 🙂

marius
Gost
marius

Sve se nesto busamo u “cojstvo” i “junastvo” a realnost je nesto sasvim drugo. Ta vremena ,svidjalo se to nama ili ne su nedje daleko iza nas. Sada je nastupio period kad mali da bi opstali moraju slusat velike, a i nas narod je reka: “sut sa rogatim ne moze ” ! Sto prije to shvatimo to bolje za nas… Više »

Škot
Gost
Škot

VI NAM NAREDITE DA IZ KUCE IZBACIMO PRIJATELJA I MI VAS POSLUSAMO I SAD NAS VI HVALITE.
TREBA LI SAD DA SMO SRECNI

Krsto Popovic
Gost
Krsto Popovic

takav ti prijatelj u kucu bio…

Kompijuter
Gost
Kompijuter

Nešto mi pade na pamet kad ne ne tako davno, Bil Klinton bio gost Atlas grupe u Budvi održao je govor i rekao da je oduševljen prirodnim ljepotama Makedonije. Niko ga nije ispravio!

Vaka
Gost
Vaka

I sta sad

LJUTA
Gost
LJUTA

Puni klintonu u …..

Prvacic
Gost
Prvacic

Tako je

Send this to a friend