Politika ČLANOVI TRI POLITIČKE PARTIJE PRISTUPILI SRPSKOJ ALTERNATIVI

Perišić: Srbi su tri decenije topovsko meso opozicije

Svetislav Perišić

Članovi Saveza za pomirenje, kojeg predvodi Svetislav Perišić, inicijativnog odbora Prave Crne Gore Marka Milačića, Radničke partije i Stranke penzionera iz Bijelog Polja, zvanično su pristupili novoj političkoj partiji Srpska alternativa.

Perišić kaže da je Savez za pomirenje donio pravu odluku, koj om će doprinijeti da se uradi nešto dobro za Srpski narod, koji je crnogorskoj opoziciji služio samo kao topovsko meso za ostarivanje ličnih interesa.

“Srbi su tridesetogodišnjom neodgovornom politikom dovedeni na margine odlučivanja, a njihovi lideri su postali enormno bogati. Vrijeme je za novu političku strategiju srpskog naroda koju trenutno jedino nudi Srpska alternativa”, kaže Pešić.

Komnen Knežević iz Prave Crne Gore ističe da bjelopoljski odbor ove partije od samog osnivanja, od marta ove godine nije funkcionisao, niti je za to vrijeme vidio želju vrha partije da se sprovode aktivnosti na terenu.

“Obzirom da su uglavnom svi naši članovi nacionalni Srbi, odlučili smo da pristupimo nekoj od prosrpskih partija, a u ovom trenutku najrealniji program nam je ponudila Srpska alternativa, pa je dvije trećine članova odbora pristupilo njima, a sa nama su takvu odluku donijele i kolege iz Stranke penzionera, sa kojima smo do sada sarađivali”, kaže Knežević.

Bjelopoljski odbor Radničke partije je razočaran odlukom o dolasku na čelo partije Maksima Vučinića i smatra da je to mjesto pripadalo Željki Savković, velikom borcu za prava majki, koju poziva da ne pristaje na ponižavanja i ostaje u partiji u kojoj je ne žele, a članovi RP iz Bijelog Polja će borbu za vraćanje doživotne naknade za majke sa troje i više djece i ostale programske principe nastaviti u okviru Srpske alternative.

Srpska alternativa iskazuje zadovoljstvo pristupanjem ovih političkih činilaca u naše redove i za početak naredne nedjelje najavljujemo nova pristupanja, prije svih partija koje djeluju na državnom nivou, kao i NVO i U druženja građana sa srpskim predznakom iz ostalih crnogorskih gradova.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Zna li iko živi đe ga je ono Milačić niđe ga nema eo mu bucaju i ovo malo partije a njega ni čut ni viđet…

NAJJACI
Gost
NAJJACI

Samo da se zna Radnicka partija nema odbor u Bjelo polje.

NAJJACI
Gost
NAJJACI

Radnicka partija nema odbor u Bjelo Polje tako udbasi samo lazite i petljajte izgleda dobro ste se prwpali kad ovako spletkarite…..Smjesno nasta su spremni prevaranti!!!!

Tito
Gost
Tito

Nije demokratski potencirat samo jednu naciju i zalosno je sto citavoj opoziciji srbi sluze samo za proteste i za par mandata koje bojkotuju oni koji su izabrani

Dusan
Gost
Dusan

Zalosno je sto opozicija nas srbe zloupotrebljava i sto nam soli pamet preko svojih nacionalistickih ideja

Kaktus
Gost
Kaktus

Dosta je bilo toga da se srbinu nude samo protesti i bojkoti,vreme je da neko zauzme konkretan stav i da se zaista bori za srbe a ne protiv drzave

KOCOBO
Gost
KOCOBO

Sve ste u pravu,secam se kada je mandic prvi put usao u skupstinu,bio je 20 kila laksi. Isto vazi i za medojevica radulovica knezevica i za ostatak DFa svi su se ukrmacili jeduci na racun gradjana

Leart
Gost
Leart

Dzabe vam svo srbovanje,nete dps pobijediti nikad

Komita
Gost
Komita

Cudo cete napravit,3 partije koje su raspad zivi

Liberal
Gost
Liberal

E kolko se o izboru za predsjednika radnicke prica ,kao da ta partija ima vise od promila glasova na drzavnom nivou

Stefo12
Gost
Stefo12

E ovo su srpske partije kakve trebaju ovoj drzavi a ne bukadzije iz fronta koji srbe drze zarobljene na marginama drustva

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Srbi-janci po cio Dan …Crnogorci su bili Katolici…pa se dio popravoslaviio..dio se poturcio…dio se posrbio…a dio je bio hrabar i osta (Dukljanin)..Crnogorac.Mala zemlja a toliko muke.

Tu sam ja
Gost
Tu sam ja

Srbija je Crna gora,a na vlast nisu oni c c c. Zivela velika Srbija,kraljevina nasa 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

SviSmoMiSrbi
Gost
SviSmoMiSrbi

Srbija !

Ide češanje
Gost
Ide češanje

Svrbi, svrbi.

Kosto
Gost
Kosto

Ahahah…..kakvi su ovo losi spinovi….

ogi
Gost
ogi

Ovakvi kao Perisic su unistili opoziciju.On po trebi Crnogorac ,po potrebi Srbin.Za predsjednika je svim srcem Mila podrzavao.Sad ga ubacili da razbija opoziciju

dbau
Gost
dbau

Hahahahhaha sto radi Perisic, pred svake izbore nova partija, dok radi posao u drzavnoj upravi.

Velimir
Gost
Velimir

Bas se za Srbe mnogo iznerviraste!
Samo su bitne meke I udobne fotelje koje garantuju benefite !

Svašta
Gost
Svašta

Topovsko meso? Bože, udri svuda, samo ne po glavi…

Ja ko ce drugi
Gost
Ja ko ce drugi

Toliko ste ugrozeni da je “preko noci” sa 3% skocilo na 20% srba u Crnoj Gori.
Shvaticete kakvi ste…0

Send this to a friend