Politika

Perović mijenja brave, Jokić zapečatio dokumentaciju, Kotor politički dotakao dno

Perović iz lokala "prati" situaciju

U Kotoru je i danas burno. Vrata SO Kotor su zapečaćena, zaposleni nijesu mogli na posao. Sekretar OO DPS Kotor i odbornik Željko Avramović kaže da je ovo nečuveno. U Kotoru danas treba da se održi sjednica na kojoj bi se raspravljalo o smjeni predsjednika Opštine Vladimira Jokića.  Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a Jokić je zapečatio opštinsku dokumentaciju kako bi s obezbijedio u slučaju da po drugi put bude smijenjen.

Foto: FB

<<<Dragica Perović ne bi da se smijeni Jokić, zaposlenima dala slobodan dan<<<

“Nije nam dozvoljeno da uđemo. Neovlašćeno su vrata zapečaćena. Dogovorićemo se o daljim potezima, jer je pitanje da li će i kada vrata biti otpečaćena. Neko je ljudima dao sloboda dan ( to je porukom uradila upravo Dragica Perović). Ne znam što trenutno više da vam kažem. Ovdje je pitanje kako je Dragica Perović ovo uradila, ne znamo kako će se sve ovo dalje odvijati”, kazao je Avramović.

No, to što su zaposleni “poljubili zatvorena vrata”, za predsjednicu SO Dragicu Perović, reklo bi se da nije ništa strašno.

Ona za CdM kratko kaže da je sve to uradila u skladu sa Zakonom.

“Ja sve radim u skladu sa zakonom, za razliju od ovih drugih koji rade hajdučki. Čuvamo opštinsku imovinu”, naglasila je ona.

Lider Liberalne partije Andrija Popović, za CdM poručuje da je Kotor danas politički dotakao dno.

“Legitimnim predstavnicima naroda je uposlednjem danu zakonskog roka zabranjeni da uđu u lokalni parlament i održe sjednicu i deblokiraju grad koji jedugo u blokadi. Na neki način je ovo sumrak demokratije i parlamentarizma. Ne znam što će se dalje događati”, naglašava on.

Ovoj situaciji je, kako dodaje, dosta kumovao Upravni sud sa svojim odlukama, jer nema na svijetu suda koji može da poništi odluke bilo koje legalne parlamentarne većine.

“Napravljen je Gordijev čvor. Danas je nešto što je vjekovima stvarano privatizovano od grupe ljudi. Vjerujem da ce skupstinska vecina naći načina da održi sjednicu”, jasan je Popović.

Ovdje se postavlja pitanje čija je imovina SO Kotor, te kako neki pojedinac, ma ko on bio, smatra da ima pravo da pečaćenjem objekta onemogućava zaposlene da rade svoj posao.

Ranije u skladu sa odlukom sa sastanka odborničkih klubova DPS, SD, LP, HGI i odbornice Brune Lončarević, održanog 19. juna ove godine, zakazan nastavak 19. sjednice SO Kotor sa jednom tačkom dnevnog reda, sje ujena predsjednika opštine Vladimira Jokića.

M. Dušević

152

avatar
1000
110
42
0
 
126
GoranBžđtKruti BatoćLaganoIzbori
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tamara Crepulja
Gost
Tamara Crepulja

Ajde prvo dajte Jokicu fotelju koju vise voli od majke doma da je ponese,pa cemo se onda vratit na 2009.godinu. Nemojte sad oci ovuda da mazemo….ovo prvo da se rijesi,pa mozemo pocet i od 1299.godine! Jadno,tuzno,sramno!

Tamara Crepulja
Gost
Tamara Crepulja

Ajde prvo pustite ovoga maloga da ode sa foteljom koju voli vise od majke,pa cemo onda da se vratimo na 2009.godinu. Sramno,tuzno,jadno!

Kotor66
Gost
Kotor66

Sto ne napisete i ne objavite dokaze koje su MZ Dobrota Perast i Morinj uradile 2009god…uzeli novac za potplacivanje, sve vam je Jokic dao na vidjelo unistava ih politicki, sve ce vam prevare nac i objelodanit.Licno sam u jednu MZ od tri navedene vidjeo kada su Dps placali birace.Imam i dokaz i odnjecu ga Jokicu.

Ivan
Gost
Ivan

Kotor66 ne lupetaj gluposti.A sto je Jokic zaposlio svoje pajtase i rodbinu.Jwsi li to vidio svojim ocima.Ne laordaj bezveze.

Goran
Gost
Goran

Ela brate odnesi. Da si imao išta već bi ga odnio. Što amišljaš da si Duško Knežević?

Stara varoš
Gost
Stara varoš

Daj raspišite te izbore, dako se ova komedija u Kotoru završi!

Fileopg
Gost
Fileopg

Izbore koje će Demokrate bojkotovati pod izgovorom o sporazumu za svijetlu budućnost a suštinski razlog je da su pukli….

Pomalo
Gost
Pomalo

Super. Ako ih bojkotuju, biće jasno da su odgovorni za političku krizu u Kotoru. Trenutno je situacija da DPS hoće vlast iako su je na izborima izgubili, a SDP prevjerila na pola (ništa iznenađujuće).

Dejo italija
Gost
Dejo italija

I u evropu je svaki dan isti kao u crnu goru. Nema razlike.

Veza sa EU
Gost
Veza sa EU

Da , vidjeli smo odmah da si ti vrsan poznavalac Evrope.
Izvjestavaj nas i dalje sto se tamo čini, per favore.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

I ovako treba da se ponaša školovan kadar koji treba da bude primjer našoj djeci i mlađoj populaciji?
“Bravo”

Dejo italija
Gost
Dejo italija

Za deset godina samo dam kodice iban i rečem da mi pola para prebace u crnu goru a pola para na moju karticu italijansku. I tako mi prebacaju svake godine.

Dejo italija
Gost
Dejo italija

Kad bih za deset godina uzimao kamatu godišnje 300 000 ja mogu da kažem da mi pola kamate prebace u crnu goru u banku. Posto sam u evropu.

ElemenT
Gost
ElemenT

21 vijek, parce papira i traka sprijece homosapiensa da udje nedje, prije 1000g ni zidine nijesu pomagale. 21 vijek.

Dejo italija
Gost
Dejo italija

Kako je lijepa ona crna iskrina ćerka. Umirem u italiju od ove vrućine more mi je daleko 40 minuta.

Pisar
Gost
Pisar

DPS moze samo da zahvali Jokicu i Perovickoj jer su tako radili u Kotoru da DPS i ne treba da vodi kampanju na sledecim izborima. DPS dobija glat.

Izbori
Gost
Izbori

No problemos. Samo neka ih raspišu i mirna Boka.

4 C
Gost
4 C

Odsada ko god da osvoji vlast odmah da zamjeni brave kao ova gospoda ! Ostavio im deda i tata opstinu u nasledstvo i amanet. Kakvi izbori, vecina i ostali bakraci. Sve dajem vlast ne dajem. Eto, to je ta njihova cuvena “demokratija crvenih kravata” . Tako to izgleda…

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Zasto se Dps boji izbora? Dozivjeli bi fijasko😄

Haris
Gost
Haris

Od koga da dožive fijasko, od ovih nesposobnih koje niko ne bi glasao više i koji ne bi izašli na izbore jer su potpisali sa di kejom i džemalom da neće izlazit na izbore, ili puj ne važi potpis aaahahahahahahaha

Bel
Gost
Bel

Misliš demokrate !

Volleyforever
Gost
Volleyforever

A ti si mi “kotoranka ipo” 😂 važi 😂

"Kotoranka"
Gost
"Kotoranka"

Odakle si šljegla?

Mirac
Gost
Mirac

Pecatenije u Kotoru: ko je ko?
Predsjednik opstine Jokic, nema drzavljansvo
Predsjednica skkupstine, nema partiju
Drzac pecata Dr Ivanovic , nema partiju
Svjedok pecatenija Kovacevic, iz luke Kotor

DAKA
Gost
DAKA

Mirac ,koliko nabrajas lijepo me zamori. Da se ti ipak javis mentoru da ti promijeni strategiju .

Lagano
Gost
Lagano

Mirac: Od priloga u sendvič može urnebes.

Kotor
Gost
Kotor

ovo definitivno znaci da vlada pod hitno mora da uvede prinudnu upravu i raspise izbore. Vecu neodgovornost od ove nisam vidio u zivotu. Uskratili su gradjanima brojne stvari koje im po zakonu pripadaju, počev od dokumenata koje izdaje opštinska administracija pa na dalje- Mislim da je ovo prva gradska uprava u svijetu koja je zatvoriola i zapećatila vrata za svoje… Više »

pitam se
Gost
pitam se

to je jokicu i cilj, borio se po godine da sacuva fotelju, i ostala zadnja varijanta, prinudna uprava, raspusti se skupstina – ali je do izbora on i dalje u fotelju hahahah naivko maleni

Send this to a friend