Politika

Perović optužila Avramovića da je obio njen radni sto i uzeo pečat

Dragica Perović

Smijenjena predsjednica Skupštine Opštine Kotor Dragica Perović tvrdi da je v.d. predsjednika SO Kotor Željko Avramović u zgradi kotorske opštine obio njen radni sto i uzeo pečat.

Saopštenje Perovićeve prenosimo u cjelosti:

Danas 03. 06. 2019.godine, od odbornika Željka Avramovića dobila sam dopis pečatiran pečatom Skupštine Opštine Kotor?! Kako se taj pečat nalazio u prostorijama Skupštine Opštine Kotor, u mom kabinetu, zaključan u mom radnom stolu, zajedno sa faksimilom, očigledno je da je isti OBIO RADNI STO, u kojem se pored pečata i faksimila nalaze i moje lične stvari.

Obijanjem mog radnog stola, bez mog prisustva je očigledan čin nastavka nasilja i bezakonja od strane odbornika Avramovića, koji se ponekad javnosti predstavlja kao VD (vršilac dužnosti), a ponekad kao VF (vršilac funkcije) Predsjednika SO Kotor, a sve u ime i za račun skupštinske većine (?!), odnosno u ime 17 odbornika.

Ovoj grupi odbornika na čelu sa VD, odnosne VF Predsjednikom SO Kotor je svaka istina takva, kao što je istina da se pečat SO nije nalazio u skupštinskim prostorijama i da sam ja pečat odnijela sa sobom, svojoj kući. Obzirom da se u radnom stolu sa pečatom nalazi i moj faksimil, za očekivati je da se u narednim danima dosadašnjem bezakonju pridruži i nezakonito korišćenje i upotreba pečata i faksimila, od čega se ja unapred ograđujem.

Bezakonje koje se dešava u Kotoru može se zaustaviti lako i samo na jedan način, a to je da Vlada Crne Gore na sjutrašnjoj sjednici prekine moj mandat, da prekine mandat ove grupe odbornika, koji su svojim činjenjem doveli Kotor u stanje bezakonja, a samim tim i mandat svih odbornika u SO Kotor, na način što će raspustiti Skupštinu Opštine Kotor i raspisati izbore.

Nadam se da će Vlada Crne Gore postupiti u skladu sa Zakonom i sopstvenom Odlukom, kako ne bi postala saučesnik u obijanju radnih stolova sa ličnim stvarima i prostorija institucija grada i ove države.

Ovim obavještenjem javnosti skidam svaku odgovornost sa sebe!

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Ažurne li predśednice koja je za tri godine zakazala pet śednica, održala tri i zaključila dvije jednu odložila na neodređeno…Čim bi uviđela da nemaju većinu za neku samovolju odma bi śednicu pauzirala na neodređeno ne tražeći ničiju dozvolu za taj nedemokratski postupak….

Objasnjenje
Gost
Objasnjenje

Kabinet ti je u skupstinskoj sali, ne u zgradi opstine! Nakon sto si zapecatila skupstinu- sto je zankrvicnu odgovoranos, iznjela si pecate, i osnovala novi kabinte u zgradi opstine, tj uselila si se u neku kancelariju, iako ne znam sto ces tamo jer si smijenjena!??? Draga profesorice, razocarli ste odavno sve svoje ucenika a boga mi i ove sto su… Više »

Vucinka
Gost
Vucinka

Bas tako jokic je doveo u svoj kabinet i sve sluzbenike su doveli , zaprijetili im otkazima ako se pojave na svoja radna mjesta u Skupstinu , drze ih zakljucane u kancelariju poree jokica da koja ne vi posla na svije radno mjesto u Skupstinu !!! Dno dna i klasucan MOBING !!!

Kataro
Gost
Kataro

Dobro li upravljaju Gradom, za Majku Božju?! Odlučni, složni, od akcije, spremni da pomognu, drže se k’o nokat i meso. Neka smo smijenili DPS, baš nisu ništa valjali.

Intima
Gost
Intima

E, pa, gospođo, ne drže se intimne igračke u radnom stolu.

Vukan Đ.
Gost
Vukan Đ.

A jel vi tamo imate obezbjedjenje i Predsjednika Općine ili ne.

Risan Samardzic
Gost
Risan Samardzic

Da ima obezbjeđenje i tamo je smjestila svoje radnike pod kljuc ! Mrdbut vez pratnje ne smiju ni u wc !!! Koji TEROR od jokic – perovic !

Haris
Gost
Haris

Jesi li mu ti držala svijeću dok je otvara fioku, pa znaš da je on, biće tužba protiv tebe zbog laži. izađi mala izađi mala 🎼🎶🎼🎶🎼🎶🎼

Maki
Gost
Maki

Sramota sto radi ova grupa odbornika

Primorci
Gost
Primorci

A sto su ovi drugi ako je ovo grupa?
Priča li iko između sebe,a kamoli da su u koaliciji!

Mike
Gost
Mike

Tako je ! Ovo nije grupa vec vecina odbornika a ono je manjina koja odavno ne funkcionira !!!

Korupcija
Gost
Korupcija

Nemá kraja bahatosti DPS-A.

Niksic
Gost
Niksic

To je bio nekad tvoj sto i nikad vise bako

Send this to a friend