Politika

Pešić tvrdi da je Bečić iskopirao Vučića

Svojim novim video uratkom Aleksa Bečić je dokazao da ne samo što je falsifikator svoje biografije, već je i plagijator spotova aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tvrdi Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore.

“Iskopirao je ideju, scenario i scenografiju, a sve sa ciljem da nam objasni da je onaj stari Aleksa, koji je 2006. rekao svojoj drzavi -“NE”, onaj koji demonstrirao i od bijesa rušio jer je Crna Gora priznala Kosovo, onaj koji se slikao pored trobojke i sa njom barjačio, onaj koji je beranskog četnika grlio kao rođenog brata, zapravo  – nepostojeći”, kazao je Pešić.

Odavno je, kaže, znao da u redovima marketinških stručnjaka Demokrata ima simpatizera DPS-a.

“Ali sada opravdano sumnjamo da se i neki naš funkcioner tamo infiltrirao. Samo tako možemo da razumijemo ovaj kontinuitet promašaja koji prate Aleksinu kampanju: od bizarnog spota “hipnotisani vođa”, preko sramnog glumatanja po Cetinju, do ovog najnovijeg inferiornog kopiranja političko- propagandnih spotova iz Srbije. Ipak, da ne pomisli neko da smo zluradi, i da nemamo razumijevanja za tuđe muke, priznajemo da se raznježimo svaki put kad pogledamo sliku bebe Alekse i pomislimo kako je kampanja nekome majka, a nekome – maćeha”, poručio je Pešić.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola I
Gost
Nikola I

A i vi vise sa tim frazama .. no po faci ti se vidi da si jako inteligentan.. daj da cujem nesto normalno i vrijedno glasanja.. od pocetka samo su vam usta puna tog zecanina.. ja koji vas glasam od osnivanja pa ste mi se smucili..

pedja ct
Gost
pedja ct

E pesicu nemoj se ti pravit crnogorac da te zamolim

Dida
Gost
Dida

Sto ne objaviste original, da procijenimo.

Anarhista
Gost
Anarhista

Daleko je on od Vucica.

Lidija
Gost
Lidija

Slika Alekse kao babe sta misli da ce time postici, da kazemo aoo kako je on divan, ali ta beba je odrasla pa je sad pokazala pravo lice-lice izdajnika CG koji se sluzi raznim taktikama samo da svoje pravo lice zamaskira !

Don Mikeu
Gost
Don Mikeu

Bolje da spremis rucak za sjutra no sto kevces po portalima…

Radmila
Gost
Radmila

Aleksa nije mogao nidje nego kod Vucica da nadje inspiraciju i odluci se za kopiju njgeovog klipa ! Jer ipak je Aleksi majka Srbija !

NHM
Gost
NHM

Prvo, kad mladi dps-a prestaju da budu mladi? U svoje pero su sa 29 postajali premijeri, a sad su mladi do 30 i kusur. Drugo, ovaj lik ima jedan od tupljih izraza lica na političkoj sceni. A treće, kad su u pitanju plagijati, lik kao da nije gledao svog partijskog kolegu Andriju Nikolića u produženoj epizodi Tvoje lice zvuči poznato.… Više »

olga
Gost
olga

Hipnotisani Bcic hahahhahah

Nemanja
Gost
Nemanja

Kad je vec pametan i kreaivan, a prije svega obrazovan nije trebao da kopira vec postojeci spot koji je u svojoj kampanji koristio Aleksandar Vucic.

Nena
Gost
Nena

Mali Becic se pogleda u ogledalo i kaze: Zelim da vladam kao Vucic. Daj da prekopiram spot.

Ljuta
Gost
Ljuta

i postade premijer pa presjednika kao Vicic i najpriznaniji lider u regionu i sire…takve Vucice trebamo

Madjo
Gost
Madjo

Ostaje samo nejasno sa kojim ciljem je spot prekopiran.

Andjelka
Gost
Andjelka

Hahahah ocekivano od njih.

Mirko
Gost
Mirko

Bravo, nijesam se mogao sjetiti gdje sam onako nesto vec vidio!

Etihad
Gost
Etihad

Nije ni cudo, odakle njima pameti da nesto sami osmisle osim da laju i lazu?

Karlito
Gost
Karlito

A to Becko umislio da je Vucic. “Vidjela zaba da se koni kuju pa i ona digla nogu”…e Becicu, Becicu, i ovaj put ces dozivjeti poraz, samo sto njegova bol se nece sastojati samo u losim rezultatima vec sto ces ostati i bez to malo obraza sto si kanom imao

sorela
Gost
sorela

Ja sam stvarno odusevljena kako je on domisljat i kreativan.. Cekala sam samo trenutak kada ce kapnuti koja suza iz njegovih ociju, ali zaboravila sam u sekundi da je on hipnotisan i da nije u stanju ni da place !

Murcielago
Gost
Murcielago

Duhovi proslosti Becicu ne daju mira te u nadi da se izvuce iz blata u koje je svojevoljno upao srlja jos dublje gdje jasno istice da originalnost, kreativnot mu nisu jaca strana, tacnije da plagijat je ono sto mu ide od ruke a sto je i on sam, hipnotizirajuca nedefinisana licnost!

lejla
Gost
lejla

Plagijator kako cudno pise Aleksa Becic !

zorka
Gost
zorka

bas sam danas pogledala spot Becica i malo je reci da sam se prvo toliko smijala, narocito onom dijelu gdje kaze ”i peder je” , a onda sam se zapitala da li je on to priznao da je nastran?? Onakvo amatersko snimanje spota za izbornu kampanju moze samo Becic i niko drugi !

Fjodor
Gost
Fjodor

Ma to se jasno vidi. Steta sto i sa videom kojim je pokusao fascinirati masu, Becic je postigao suprotan efekat – potvrdio da sve glasine o njegovom statusu su zapravo istina i jako a boli.

Dana
Gost
Dana

Kao sto je Becicu Srbija majka a Crna Gora maceha!

Madjo
Gost
Madjo

Mali Becic to tako dozivljava!

Send this to a friend