Politika

Plav i Plavljani zaslužuju bolji život

Ivan Brajović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je stanovnicima i rukovodstvu Dan opštine Plav, koji se obilježava 27. jula.

“Multietnički, multikonfesionalni i multikulturalni suživot Plavljana danas, ali i u teškim vremenima, predstavljao je bukvar različitosti iz kojeg su učile generacije u Crnoj Gori a i šire, jer su težak život i potraga za egzistencijom veliki broj Plavljana odveli daleko od svog doma.
Danas kada Crna Gora hvata zamajac demokratskog i privrednog razvoja, prije svega ulaskom u NATO i u predvorje Evropske unije, grad ispod Prokletija u turističkom, poljoprivrednom i ekonomskom smislu biće jedan od važnijih elemenata u ekonomskom mozaiku razvoja, prije svega sjevera, pa i Crne Gore”, piše u čestitki Brajovića.

Prema njegovim riječima povratak ljudi i kapitala na pradjedovska ognjišta, prepoznavanje i realizacija ideja od krucijalnog značaja za progres Plavske oblasti, uz podršku resornih ministarstava, ali i stavljanjem lokalne infrastrukture u pogon prosperiteta, Plav i Plavljani zaslužuju, da iz dana u dan i ostvaruju bolji život i egzistenciju.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, čestitam Vam Dan opštine Plav-27. jul”, zaključui je Brajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Raki
Gost
Raki

Imaju ga obi vec odavno,ali ne u cg vec u SAD …u plavu i gusinju starci ostali…sve ste rastjerali kao i u Rozajama….gdje su vam fabrike,djeciji dodaci za svu djecu kao u regionu i svijetu..sram vas bilo vise

LJUTA...
Gost
LJUTA...

Eto posle 30g vladanja da bar priznaju…i sad ocekuje da bravi iz plava shvate da ce im on pomoci….kako smo dozivjjeli ovakav krah morla samo …..👼milo zna…

Dm9
Gost
Dm9

Ali ga neće imati.

Dule
Gost
Dule

Kao i ostatak Crne Gore

Send this to a friend