Politika

Počeo je Treći svjetski rat, prve rakete iz Zagarača

Foto: Facebook

Na naslovnici Njujork tajmsa objavljenoj u Crnoj Gori 18. jula 2087. u glavnoj vijesti pod naslovom “Počeo je 3. svjetski rat” piše da su snažni i vrlo agresivni Crnogorci bez upozorenja ispalili prve nuklearne rakete sa poligona Donji Zagarač.

<<<Tramp: Ako Crnogorci postanu agresivni eto svjetskog rata<<<

To je jedna od zapaženijih šala koje se ovih dana šire društvenim mrežama pokrenute zbog izjave predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, koji je kazao da su Crnogorci agresivni ljudi i da njihova agresivnost može dovesti do Trećeg svjetskog rata.

Smisao za humor obojen je dodatnim detaljima poput onoga da je napad izveden “rano jutros u 11.55 po crnogorskom vremenu”.

“Riječi nekadašnjeg predsjednika Trampa, izgovorene prije nekoliko decenija, su se ostvarile. Snažni i vrlo agresivni Crnogorci su bez upozorenja jutros ispalili veliki broj nuklearnih raketa u svim pravcima. Još nije poznat razlog zašto su Crnogorci doveli svijet na ivicu kolapsa. Pouzdani izvori tvrde da su neposredno prije agresije neki Crnogorci pekli rakiju”, piše u tekstu Njujork tajmsa.

Reporter Njujork tajmsa javlja sa lica mjesta da tog jutra ništa nije slutilo na dobro.

“Crnogorci su se probudili oko 11 sati, što je vrlo rano za njihove prilike. Čak i prije doručka su postali vrlo agresivni. Nedugo zatim počeli su da ispaljuju nuklearne rakete na sve veće gradove širom svijeta, navodi se u udarnoj vijesti “garniranoj” naslovima: Peking u plamenu, Moskva gori, Vašington sravnjen sa zemljom.

List obavještava čitaoce da će uskoro objaviti opšrinije informacije i poziva ih da šalju fotografije svojih gradova-ako gradovi uopšte više postoje.

Nakon objave teksta pojavio se veliki broj komentara na društvenim mrežama.

77 Komentara na "Počeo je Treći svjetski rat, prve rakete iz Zagarača"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend