Politika

Počeo sa radom call centar: Pozivom provjerite gdje glasate

Građani Crne Gore od danas pozivom call centra Ministarstva unutrašnjih poslova mogu da provjere da li su upisani u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasaju, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se ističe, MUP je uoči izbora za poslanike u Skupštini Crne Gore, kao i izbora za odbornike u skupštinama opština Andrijevica, Budva, Gusinje, Kotor i Tivat, koji će se održati 30. avgusta oformilo call-centar sa jedinstvenim brojem 19820.

“Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa. Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori”, navode u MUP-u.

Call-centar će raditi svakog dana počev od danas, od osam do 20 časova, dok će u nedjelju, 30. avgusta, raditi u periodu od sedam do 20 časova.

“Područne jedinice/filijale za građanska stanja i lične isprave Ministarstva unutrašnjih poslova, u vrijeme održavanja izbora, tj. u nedjelju, 30. avgusta 2020. godine, radiće u periodu od sedam do 20 časova, kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta, za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu”, napomenuli su u MUP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Da ja.
Gost
Da ja.

U 17:01 zvao, zvonilo i izbaciše poziv. Ne radi.

Ivan
Gost
Ivan

Prolaze li nove lične kroz onaj uređaj prilikom glasanja???

leeteeyaš
Gost
leeteeyaš

ja sam zvao jutros, neće da se jave

freeman
Gost
freeman

Netacna informacija. Na broj se niko ne javlja.

Send this to a friend