Politika

Počinje čistka nelojalnih u Kotoru

Jonica

Rukovodstvo Socijalističke narodne partije uspjelo je da iz opštinskih odbora u Budvi i Baru izopšti nelojalan kadar blizak bivšim čelnicima stranke Srđanu Miliću i Snežani Jonici. Međutim, lider partije Vladimir Jokovič još uvijek nema kontrolu nad kotorskim odborom SNP-a, koji je lojalan Jonici, pa kako Pobjeda nezvanično saznaje počeo je proceduru da ga rasformira.

Bivša poslanica SNP Snežana Jonica imenovana je krajem prošle godine za direktorku Administrativnog sektora u pređuzeću Luka Kotor AD. Izvori Pobjede iz SNP-a tvrde kako je tu poziciju iskoristila kako bi u tom preduzeću zaposlila pojedine članove kotorskogodbora i time pridobila njihovu lojalnost.

“Odbor u Kotoru u potpunosti kontroliše Jonica. Ona je preuzela upravljanje Lukom Kotor i to zloupotrijebila. Unatrpartijska prepucavanja i svađe je prenijela na taj nivo i one koji su je podržali uposlila u Luci Kotor, bilo ugovorom na određeno vrijeme ili ugovorom o djelu”, navode izvori Pobjede. Objašnjavaju kako je upravo na taj način Slađana Živković, koja je radila u pravnoj službi u SNP-u, napustila tu funkciju i prešla u Odbor direktora Luke Kotor.

“Takođe je i Danila Cvijovića, koji je radio u računovodstvu SNP-a, povukla u predvečerje revizije, kako ne bi završio te račune, i dala mu posao u Kotoru. Potom je u Kotoru zaposlila još neke iz partije i na taj način ih kupila kako bi to iskoristila za unutarpartijske borbe. Ona kontroliše kotorski odbor i tu uopšte nije dobro stanje. Vlast u Kotoru nije funkcionalna i ne zasniva se na povjerenju i međusobnom poštovanju”, kažu sagovornici.

Ističu i kako je “preuzimanjem dominacije u Luci Kotor Jonica prije svega “uhljebila” sebe i omogućila uredno izmirivanje duga prema banci, koji ima po osnovu stambenog kredita koji je podigla.

Dodaju i kako će, s obzirom na te okolnosti, formiranje novog odbora u Kotoru ići malo teže, ali i da se nadaju najboljem ishodu. Kada je riječ o odborima u Budvi i Baru koje su, takođe, kontrolisali Milić i Jonica, izvori iz SNP-a navode da je kadar nelojalan aktuelnom rukovodstvu SNP-a izopšten i da se uskoro očekuje formiranje novih.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vladimir R.
Gost
Vladimir R.

a što bi sa Baćom, ostaje li ili nastavlja da gradi.

Loky
Gost
Loky

Moralne minijature, nije ni cudo sto se SNP raspao.

DA JE VJECNA CRNA GORA!!!

Najbolja
Gost
Najbolja

Jonica je bila najbolji poslanik u Skupštini Crne Gore.

Vlado
Gost
Vlado

Zato je i dovela svalera u firmu da joj bude blize

SNP BAR
Gost
SNP BAR

Od kad je Jonica pošla za Kotor, a SNP vodi jadov i lažov i ulizica DPSa Vasko Lalošević SNP VIŠE U BAR NE POSTOJI. Jonica je kao nosilac liste osvojla samostalno 1700 glasova, a Lalošević u koaliciji s DF jedva 1300.

Luka Kotor
Gost
Luka Kotor

Luka Kotor će dobiti koncesiju zahvaljujuci Jonici. Bog nas je pogledao što je neko tog znanja i autoriteta kao Jonic došao u Luku koju su uništavali jadni partijski kadrovi DPS i SDP, nepismeni i neodgovorni.

Mr.Good
Gost
Mr.Good

Nju ce brzo Vucelic prebacit u Luku Bar pomoci Snp-u. Inace Snp ce trebat Dps-u kad tad u Podgorici. A Vucelic i Jonica se mirisu odavno i eto svako zadovoljan…

Vlado
Gost
Vlado

Zamilite Luku kojoj je predsjednik borda direktora ZUBAR?!? Ovo moze samo kod nas

Zoran
Gost
Zoran

Šta vlast učini od jonice.

Vlado
Gost
Vlado

Zar nije ova opozicija trebala da bude bolja od ovih na vlasti? Ne da nisu bolji nego su 100 puta gori. Dje nadje Cvijovica, izgubio bi dvije nacrtane ovce da mu das da cuva. Zalosno

logo
Gost
logo

Jonicu pod hitno istjerati i vratiti poltronu Miliću!

Mojsije
Gost
Mojsije

Jokovic ubrzano vrši likvidaciju SNP -a tvorevine i zaostavštine vladavine Miloševića. Nesvjesno čini dobre stvari.

Luka Kotor BAR
Gost
Luka Kotor BAR

kakve veze ima Jonica sa Kotorom?
dali joj platu 2000€, placaju joj stan, sad ce je postaviti u upravni odbor Komulanog
ako je meni ista jasno!!
ima li iko iz Kotora da radi te poslove, nego iz Bara dovodimo ljude?!?!

Ljuta
Gost
Ljuta

Ima kap.Grujo Dudic ali je on crnogorac

Randolf
Gost
Randolf

Konačno i Jonica da dolija. Saradnica DPS-a stara.

Tako treba
Gost
Tako treba

Sto prije smijeniti ili iskljuciti one koji na dobar nacin ne predstavljaju partiju ili ne rade u korist gradjana.

Rade
Gost
Rade

Svi koji nisu dobro radili treba ih zamijeniti

Isti su svi
Gost
Isti su svi

kurta i murta se zaposlio samo ako je imao partijsku knjizicu

Wolf
Gost
Wolf

Najavljivali su demokrate borbu protiv partijskog zaposljavanja.a sad im ni Jonica ne smeta, zbog koje su navodno napustili Snp.

DekiP
Gost
DekiP

Wolf, u istoriji Kotora nikad nije bilo vise namjestanja radnih mjesta i nepotizma
ali iz nekog raloga sve im prolazi …lako
užas!!!

Kosta
Gost
Kosta

u javnim preduzećima je primljeno dosta novih radnika po čistoj partijskoj osnovi..

bokelj
Gost
bokelj

Jokovic ce biti,ili je vec, stecajni upravnik nekada najvece opozicione stranke.Nazalost nije on kriv,partiju je unistio Milic sa druzinom na kongresu u Beranama.U kotoru opstinom vlada Baco Ivanovic putem ucjena opstinskog rukovodstva,pa time upropastava sanse da se stanje u opstini normalizuje.Nema snp domaceg kadra vec dovode ljude iz Kolasina,Bijelog polja Bara,Tivta itd jer Baco nema poverenja u domaci kadar ,jer… Više »

Isti su svi
Gost
Isti su svi

Pohvalite se rezultatima, za planove ste imali vremena i ništa niste sproveli.

Ljuta
Gost
Ljuta

Sve je kriv predsjednik snp kotor stomatolog koji postavi sebe za predsjednika upravnog odbora…..sve pomorski strucnjaci par ekselanc

PRAVDA
Gost
PRAVDA

To su strucnjaci opste prakse!

Send this to a friend