Politika

Počinje terenska kampanja akcije Glasaj za Crnu Goru

Crnogorska kulturna mreža saopštila je da sjutra počinje terenska kampanja akcije Glasaj za Crnu Goru, koja podrazumijeva razgovore sa građanima, dijeljenje pisama, crnogorskih zastava i promo poklona.

“Potrudićemo se da obiđemo što više gradova i da razgovaramo sa što većim brojem građana kojima želimo da približimo značaj predstojećih parlamentarnih izbora za Crnu Goru. Od građana ćemo tražiti da svoj glas daju državotvornim partijama kako na vlast ne bi došli politički subjekti za koje je Podgorička skupština praznik”, navode u CKM-u.

Posebno ističu da ta kampanja ima isključivo za cilj da se ne uruše tekovine 21. maja i da nije finasirana od strane bilo koje političke partije.

“Vjerujemo da će i građani Crne Gore kada pročitaju pismo koje ćemo im uručiti shvatiti suštinu kampanje i našu namjeru za njenu organizaciju. I pored našeg javnog poziva da nam se u realizaciji akcije priključe patriotske organizacije da zajednički branimo Crnu Goru nijedna od njih se nije odazvala, očito da ne postoji spremnost da se stane na crtu političkim partijama koje žele da Crna Gora izgubi slobodu kao što je to bio slučaj 1918. godine”, dodaju u CKM.

Kako kažu, njihova organizacija će sve svoje raspoložive kapacitete uložiti da što više građana dobije poruku kampanje Glasaj za Crnu Goru.

“Nadamo se da ćemo ovom akciom dati doprinos da se nakon parlamentarnih izbora ne dovede u pitanje crnogorska nezavisnost i da se nikad više o Crnoj Gori ne odlučuje izvan njenih granica”, poručuju iz Crnogorske kulturne mreže.

8

avatar
1000
6
2
0
 
7
Toliko.Budimo realniEurodizelmariusGibanica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toliko.
Gost
Toliko.

Bravo dragi ljudi, podrzavam ! Crna Gora je uz vas!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Уколико неко будућност ЦГ види у заједници са неком другом државом не значи да је мање воли од мене и вас који смо мишљења да ЦГ треба самостално да плови кроз будућност. Узмите примјер Шкотске ђе људи на референдуму изгласаше опстанак у Британији, а сви су поносн Шкоти и воле државу и једни друге. Али Шкоти немају ДПС да их… Više »

Eurodizel
Gost
Eurodizel

Uzmi primher Škotske i sve će ti biti jasno. Jedan hrabri j slobodoumni narod, koji je većinski za svoji mezavisnu Škotsku, decenijama ne uspijeva da se odupre kampanji zastrašivanja i obmanjivanja… čak ni u EU nijesu uspjeli da ostanu i pored nedvosmislene zelje pored ogromne vecine Škota, samo zahvaljujući Londonu!
U pament se! Nema kompromisa sa gubitkom državnosti!!!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Које застрашивање и обмањивање. Јес ли икад попричао са неким Шкотом? Они краљу размишљају другачије и један је за самосталност, други за унију али оба воле Шкотску и не сматрају један другог непријатељем. То је суштина нашег проблема, а ово није држава за коју сам се борио деведесетих и од ове власти сматран издајником. Размисли, не боли.

marius
Gost
marius

Bravo za ovaj nesebičan patriotski čin. Da je sreće u ovome bi Vam se pridružili svi kojima je na srcu CRNA GORA!

Gibanica
Gost
Gibanica

Oni moraju da znaju da Crnoj Gori ne mogu ništa , i da njihova buka i litije za sat vremena mogu biti blokirani a njihove ” kampanje ” , koje stalno negiraju Državu Crnu Goru , prekinute , jer Crna Gora je NAROD !!!

Eki
Gost
Eki

Svaka cast.

Prč
Gost
Prč

To je trebalo pocet od referenduma kad vec nije ranije.previse se kasni sa tim.to cetnicko zlo od rata nikad nike bilo jace nego sad.

Send this to a friend