Politika

Pogledajte ko je sve bio na proslavi Dana državnosti u Danilovgradu

U Danilovgradu je danas održana centralna proslava povodom Dana ustanka crnogorskog naroda i Dana državnosti Crne Gore, a svečanosti su prisustvovali političari, javne ličnosti i građani.

<<<Crna Gora ne želi tutore i staratelje, nijedna crkva neće pisati zakone<<<

Pogledajte ko je sve bio na ceremoniji.

46

avatar
1000
21
25
0
 
34
SasaPjerZoran TorontoFileopgCrnogorski oro
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasa
Gost
Sasa

Feder Bogdanovic u prvom redu.

Pjer
Gost
Pjer

Iskra u Evropu ako bog da

Neo
Gost
Neo

Sve je bilo na nivou, svaka cast, samo dje se nadje ovaj pametnjakovic te je pustio bradu momak premoderni, jos mu je samo kokarda falila, i onakvog ga pustili na dan drzavnosti..
Smrt fasizmu – Sloboda narodu! Nek je vjecna Crna Gora!

Istina lijeci
Gost
Istina lijeci

Njemačka vojna sila, uspostavom civilne vlasti u Crnoj Gori izlazi iz okvira okupatora i javlja se u ulozi anđela mira koji lebdi podjednako nad svim građanima Crne Gore, donoseći im red, mir i odavno željeno spokojstvo… “dolaze u Crnu Goru, ne kao zavojevač, ne kao okupator, već kao prijatelj crnogorskog naroda” u što smo se potpuno uvjerili. Nijedan vojnik nije… Više »

tragikomedija
Gost
tragikomedija

vise dzeparosa na jednom mjestu ne mozes naci.smislice oni elektronski nacin uplate da ne tiskaju vise koverte u dzep.

Istina lijeci
Gost
Istina lijeci

Ekselecijo… Obavezujem se, u ime moga šefa puk. Baja Stanišića, da ću poštovati i izvršavati sve obaveze sa čašću i oficirskim dostojanstvom (!). Može se i treba od mene zahtijevati da ostanem lojalan italijanskim oružanim snagama koje su omogućile meni i mom narodu da se bori i oslobodi jedne grupe bandita – razbojnika i lupeža. Ja i moji drugovi nacionalisti… Više »

Istina lijeci
Gost
Istina lijeci

“spreman sam da se sa dijelom svoga ljudstva i pod njemačkim rukovodstvom, borim na Istoku (SSSR)!”
Major Đurišić

антифашиста
Gost
антифашиста

Помену ли ко да су 41 устанак подигли пуковник Бајо Станишић, пуковник Никола Вујошевић, мајор Ђорђе Лашић, капетан Павле Ђуришић, капетан Јаков Кусовац, капетан Јаков Јововић, капетан Иван Ружић …..

kachawendica
Gost
kachawendica

ja ću

Rašo
Gost
Rašo

Pomenuli bi ih da su poslije ustanka ostali dosledni borbi protiv okupatora. Medjutim iz njima znanog razloga poslije ustanka stadoše rame uz rame sa okupatorom i postadoše izdajnici svoje domovine i svojeg naroda.

Janik
Gost
Janik

To je zbog toga sto je nedjelju dana poslije trinaestog jula zapiceo gradjanski rat jer su komunisti znali da jedino kroz gradjanski rat doci na vlast kad njemacka bude izgubila rat, sto su znali da ce biti pa da u jugoslviji nije opaljen nijedan metak do cetrdesetpete !!! Ima cuvena djilasova izreka da u crnoj gori treba pobiti sve koji… Više »

Zoran Toronto
Gost
Zoran Toronto

@ Raso o cemu ti pricas? Tebe glava sluzi da ti kisa u stomak nepada

Istina lijeci
Gost
Istina lijeci

“Ekselencijo,… molim Vas da pomognete i nagradite nacionalističke, vojnike ovog bataljona, koji su vodili najtežu i najdužu borbu od svih u Crnoj Gori za uništenje komunizma”, a onda patriotski uzvišeno: “Živjeli, Vaša Ekselencijo, i dobro nam došli! Živio kralj i car (!?) Vitorio Emanuele III i kraljica i carica Jelena! Živio Duče – Benito Musolini! Živio plemeniti italijanski narod Major… Više »

Istina lijeci
Gost
Istina lijeci

Vaša Ekselencijo… budite uvjereni da nijednu od krunisanih glava narod ovoga kraja nije dočekivao sa dubljim poštovanjem nego što vas dočekuje…”,
“Dali ste nam oružje i pružili svu vojničku pomoć, bez koje mi ne bi bili u stanju da naš narod oslobodimo (!) od najvećeg zla i napasti koje je imao u svojoj istoriji”
Pukovnik Stanisić
20 oktobar 1942

Istina lijeci
Gost
Istina lijeci

Ekselencijo,… molim Vas da pomognete i nagradite nacionalističke, vojnike ovog bataljona, koji su vodili najtežu i najdužu borbu od svih u Crnoj Gori za uništenje komunizma”, a onda patriotski uzvišeno: “Živjeli, Vaša Ekselencijo, i dobro nam došli! Živio kralj i car (!?) Vitorio Emanuele III i kraljica i carica Jelena! Živio Duče – Benito Musolini! Živio plemeniti italijanski narod Major… Više »

Fileopg
Gost
Fileopg

možda i jesu ali su se brzo prešaltali i nije bitno iz kojih razloga jer za izdaju nema opravdanja.

NBA
Gost
NBA

BRAVO DANILOV-GRADE! SVAKA VAM CAST NA DOCEKU I PROSLAVI! VAZDA SLAVILI,I SRECI SE RADOVALI! SAMO ZDRAVO BIO MILO, SVAKI DAN SMO SVE BOLJI I BRZO STIZEMO DO CILJA! NEKA JE VJECNA CRNA GORA!

Primorci
Gost
Primorci

Sve je lijepo,ali mladi vaterpolisti sjaje!
Puno sreće momci na evropskom prvenstvu!

buzz
Gost
buzz

Kako je lijepo gledati proslave nezavisnosti u srećnim, uređenim državama(Norveška). Svi građani učestvuju, svečanost i radost se osjeća u vazduhu, svi mašu zastavama i oblače nacionalne nošnje. Kraljevska porodica je među narodom. Jednako tužno je isto gledati u državama zarobljenim od totalitarnih režima, obično se malobrojna klika “odabranih” neđe okupi i učestvuje u pažljivo osmišljenoj koreografiji, namrčenih, prijetećih lica, zgrčenih… Više »

Mornar
Gost
Mornar

Izvini, danas je Dan Republike

mneu15
Gost
mneu15

Poz za kadetsku vaterpolo reprezentaciju. Da je večna……

Bjelopoljac
Gost
Bjelopoljac

Kad cete doci u Bijelo Polje i kod nas nista ne radi.
Rodili se za proslave.

Darinka Brnovic
Gost
Darinka Brnovic

Svaka cas to je crna gora

veki
Gost
veki

vozali se starim ili novim putem do Danilovgrada

Send this to a friend