Politika

Pokret za promjene: Džakoviću usta puna demokratije, demantuje koruptivno ponašanje

Iz Pokreta za promjene poručili su da bi bilo očekivano da Stevan Džaković odmah vrati mandat koji mu više ne pripada, a pošto su mu usta puna demokratije i izborne volje građana, on tako demantuje svoje dosadašnje koruptivno ponašanje sa dvije posljednje sjednice Skupštine Budva.

Oni su kazali da su lideri i poslanici DF-a danas su održali sastanak sa čelnicima budvanskog DF-a iskazujući im punu podršku na dosad sprovedenim aktivnostima u borbi protiv, kako navode, očigledne političke korupcije i pokušaja prekrajanja izborne volje.

Oni su podsjetili da je njihov stav o “takozvanim otvorenim listama odavno poznat, i kroz nekoliko glasanja za Predlog zakona o izboru odbornika i poslanika koji je podnosio poslanik Aleksandar Damjanović, i riječju i djelom su pokazali da ih niko ne može prozivati za ono što ustvari DPS nikad nije bio spreman da prihvati”.

“Bez obzira na Džakovićevu odluku, budvanski DF je već saopštio da je odlučan u namjeri da narednih dana ne dozvoli kriminalno koruptivno otimanje izborne volje građana Budve, i da će uz podršku svih slobodomislećih građana zaustaviti ponovnu okupaciju ovog grada”, zaključuju u PzP-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrcili se
Gost
Mrcili se

Odkad nijesam vidio ovaj logo pokret za promjene ne sjećam se samo gledam prosrpskoruski logo DF !!!

ND123
Gost
ND123

„Kocka je bačena“
Cezar

MedoSorosovac
Gost
MedoSorosovac

Kako im ovaj znak nesto lici na zastavu EU a i Kosova. Mozda je ovo iz vremena kad je stranka bila pro-Evropska i zapadna? Sada Medo veli da je EU stvorio Soros sa dupokom drzavom da unisti pravoslavlje i Trampa…

Dejo
Gost
Dejo

Evo sto docekasmo.Da Medo(zemunac) nekome kaze da je korumpiran i da on nekome kaze nesto o mafijaskim klanoviva.Pi propalo se,ka sto se propalo

Svjefol
Gost
Svjefol

PZP….hahaha…koja ekipa. Cirkus

Send this to a friend