Politika

Policija intervenisala u Demosu: Pristalice Danilovića izazvale incident

Lekić i Danilović

Policija je juče oko 17 sati intervenisala u prostorijama Demosa, jer trojica pristalica frakcije Gorana Danilovića Slaven Kraljević, Milivoje Brković i Nikola Milić, nijesu htjela da napuste kancelarije dok im ne isplate plate za jun,  saznaje Pobjeda.

Predstavnici partijske centrale, koji su pozvali policiju, tvrde da pomenuta trojica nijesu zaradili platu jer nijesu dolazili u stranku, te da će svaki put pozvati policiju kada Danilovićeve pristalice naprave incident.

Kraljević, Brković i Milić napustili su partijske prostorije nakon što je policija uzela izjave od njih. U prostorijama Demosa nije bio lider Miodrag Lekić u momentu kada je ekipa Pobjede stigla, ali im je rečeno da je otišao nakon što su ga provocirala trojice članova.

„Kraljević, Brković i Milić imaju ugovore o djelu koje su potpisali sa Danilovićem. Ugovor o djelu predviđa obavezu izvršioca posla da podnese pisani izvještaj o onome šta je uradio. Oni će morati da podnesu pisani izvještaj da bi primili platu. To je zakonski utemeljen zahtjev i poslali smo im dopise tim povodom”,  kazao je za Pobjedu Zeljko Savović, koji je zadužen za finansije u Demosu.

On je rekao da će „plata biti isplaćena, onome ko ju je zaradio”.

“Promjene u Demosu izazvale su i promjene u organizovanju rada na zakonski način, i u administraciji i u finansijama. Dobili su i danas od mene pisanu obavijest šta treba da urade da bi bili isplaćeni. Kad dobijemo njihov izvještaj o radu, ovdje ima neko ko će da ocijeni je li to bilo tako ili nije. Pritiscima neće postići ništa. Ako dođu sjutra opet, mi ćemo opet tražiti intervenciju policije da nam se dozvoli da radimo u mirnim uslovima. Ne želimo problem”,  kazao je Savović.

Predstavnici Demosa koji su se zatekli u kancelarijama juče popodne kažu da nije prvi put da su pristalice Danilovića izazvale incident.

“Prije mjesec i po, kada su podnijeli inicijativu za vanrednu skupštinu, Dušan Stijepčević, koji je desna ruka Danilovića, zaletio se na našu poslanicu Anku Vukićević. Verbalni sukob zamalo nije prešao u fizički. Sedmicu nakon toga jedan od vozača, Danilo Bešović, prijetio je našem funkcioneru Vladislavu Dajkoviću. Podnijeta je krivična prijava, a on je bio pritvoren tri dana”,  kažu Pobjedi u Demosu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
SNSCG
Gost
SNSCG

Ovo je oprobani scenariokoji je I ranije vidjan od njegovih kadrova u dvije predhodne stranke kojima je pripadao.

?257000$0000?
Gost
?257000$0000?

Kako je lijepa jesen u italiju kod nas je već došla za dva dana je stigla. …….prelijepa je jesen. …………??????

?257000$0000?
Gost
?257000$0000?

Miodrag i anka i malo zemlje oko njih. ………?????

Vuko S.
Gost
Vuko S.

Danilo vidi da je izgubio političku bitku i sada je nervozan. Štetu je nanio ali procjenjuje da je to malo. Nije bio dovoljno strpljiv ili je imao nalog u pogrešno vrijeme i naravno izgubio je. Morao je znati da policija i sud reguju isključivo na inicijativu Predsjednika stranme, bilo koje, u svim statutima piše da Predsjednik predstavlja stranku. Ne piše… Više »

Sudija
Gost
Sudija

A da nam je opet jednog golog otoka da proslijedimo ove izrode na dugogodisnje suncanje….ughhhh…..

mina
Gost
mina

Na silu se nista ne moze,to bi trebao da zna,zalizanko iz Morace,bio je ministar policije.Naravno ,da Lekic nece sebi dozvoliti taj luksuz da raspravlja sa takvim ljudima,ipak je on gospodin.Mozda su ti momci zaradii plate ,ali kod politickog uzurpatora, Danilovica,koji bi trebao da ih nagradi ,istakli su se ,bili su veoma destruktivnii

Luckasta1
Gost
Luckasta1

A ti mi mnogo znas taman ko gospodin Lekic,a vidimo koliko ima ugleda i koliko je elitni gospodin u modi.Niko ne trazi mimo onog sto je zaradio,a zaradila mi je gospoda oko njega.Sve sami pucisti i nista ljudi.Pih.

Jovana
Gost
Jovana

A zaradila je platu Anka Vukicevic i Tina Rajcevic,sram Vas bilo.Nasli ste kome cete da je uzmete postenim i iskrenim ljudima koji su jedino radili za demos.Dali ste platu samo svojim koji nikad nista uradili za demos nijesu,a najveci im je bio zadatak da ga razbiju i posvadjaju lidere,sto je uporno i radilo zlo Anke Vukicevic Mirasevic.I recite mi da… Više »

cgcg
Gost
cgcg

kad će se više raskrstit sa ovim četničinama u CG da počinemo

Miljan
Gost
Miljan

A što misliš koga tvoj antičetnički i građanski aparat ođe podržava?

Biohazard
Gost
Biohazard

Neka vidi Brajovic pa nek primjeni isto , sto prije , pa ce se stvarno mozda vozit na pentu a ne na gliser

podgoricanka
Gost
podgoricanka

opa pocelo je i kod njih

z. d.
Gost
z. d.

Samo neka su zdravo i uzbrdo brzi. Odavno je jasno da im je kao i sličnim opozicionim partijama dobro naroda Crne Gore na zadnjem mjestu a lični interes ubjedljivo na prvom.

Burgund
Gost
Burgund

Malo je sto rade protiv stranke, nego bi jos da im se i plati za to…

Nera
Gost
Nera

Njihovi sefovi godinama rade protiv drzave pa redovno primaju plate od iste.

Crna Gora mora
Gost
Crna Gora mora

Ljudi!Ovo je sve Andrije Mandica bivsi kadar a sad sluge Daniloviceve.To je Andrija navikao da se cerupa za pare kao ovo sad.Ja sam cuo da se svaki dan u Niksicu biju ovi iz NSD.Svaki dan.Pa kad su tamo u ulici u kojoj su im kancelarije saznali za ovo i culi buku sad i ne dolazi niko u te kancelarije.Ne radi… Više »

Luka
Gost
Luka

Hahhahahahahh, najbolji odbor Nove je u Nk, sve funkcionise besprekorno, dzaba podmetanja.

Crna Gora mora
Gost
Crna Gora mora

Besprekorno?Citav Niksic prica sta se radi tamo.Citav.Niko ni sa kim ne prica u tom odboru.Mada su i zatvoteni ima par mjeseci,jedva da neko to otvori.E bre,pa nas stab je preko puta vas i mi sve znamo.Znaci ,radi javnosti da se zna!Nova Srpska Demokratija u Niksicu vise ne postoji a kamoli Demos?Samo Demokrate rade i rastu a to su fakti.Novu su… Više »

Luka
Gost
Luka

Hahhahahahhahahahahhahahahahhahahahaha, odavno se nisam lkepse nasmijao, koliko straha od niksickog odbora Nove Srpske Demokratije ovo je nevjerovatno, zao mi je sto cu te razocarati ali odbor radi punom parom. Izgleda da ta napustanja postoje samo u tvojoj masti i nigdje vise.

ssssssss
Gost
ssssssss

zbog čega je nekoga strah od nsd ?

Molim lijepo
Gost
Molim lijepo

A što da im ne isplate? Pa i posraanici opozicije ne rade, a dobijaju plate!

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Zato sto su to tranje jedne i potirace Goranove.Nek im on da.A isti su svi,u svaku partiju ti je krvomutnja oko plata i uvjek se biju kad je isplata i u Novoj i u DNP i u PZP no ne zovu policiju.

Ćexser
Gost
Ćexser

Ne laži

ssssssss
Gost
ssssssss

ovo su donatorske a ono državne pare

z d
Gost
z d

sssssss Nijesu donatorske već državne jer Država finansira sve parlamentarne stranke pa čak i one koje ne uliježu u Parlament.

Neznaveni
Gost
Neznaveni

Tako i Brajovic treba da ukine platu poslanicima koji ne dolaze na posao.Lekic ne da ovima po 200-250 eura jer nisu dolazili na posao a uzima 2000 svakog prvog a ne dolazi ni on na posao..

Nena
Gost
Nena

Tako je.

Miljan
Gost
Miljan

Ne plaćaš ga ni ti ni brajović, no ovi što su ga glasali

Luckasta1
Gost
Luckasta1

Takvima treba dati znas dje,i da idu kuci.Da ne uzimaju poslanicke plate a ne rade nista za narod sem za svoje dupe.Zato je gospodin i osnovao partiju a a da nista konkretno nije uradio za nju.

Jovana
Gost
Jovana

Isti princip prim8jeniti i za drzavni parlament. Nema plata ako se ne dolazi na posao. Ali ne dvolicnima tamo ne smetaju pare bez rada. Fuj za koga glasamo narode opameti se. Ovi pa snp pocijepani pa Becocevi s kravatama toboze ne podjele a vatru bljuju saopstenjima i uvredama pa df izdajnicki. Ovo nema nidje.

ekolog
Gost
ekolog

Jovana ne bih rekao da si glasala opoziciju iako bi se moglo zakljucit .Dobro ti je ovo “narode opameti se” !

Send this to a friend