Politika

Policija: Vozilo URA-e isključeno radi provjera, nisu bila istaknuta obilježja ili fotografije

Podgorička policija saopštila je da je 13. marta, na Bulevaru Džordža Vašingtona iz saobraćaja isključila vozilo marke “Fiat Ducato“ radi provjera.

Izvršni direktor URA Zoran Mikić kazao je nedavno da je policija oduzela kombi koji je korišćen u performansu ovog pokreta ulicama Podgorice, a na kojem se nalazila poruka “Kraj posljednjeg diktatora” sa slikom aktuelnog predsjednika države Mila Đukanovića.

<<<Mikić: Policija oduzela kombi sa natpisom Kraj poslednjeg diktatora<<<

“Isključeno vozilo u momentu kontrole nije imalo bilo kakvo obilježje niti fotografije koji bi ukazivale na politički performans ili da vozilo eventualno pripada bilo kojoj političkoj partiji”, navode u Upravi policije.

Dalje navode da je vozilo, kojim upravljao S.K, je privremeno oduzeto u skladu sa zakonom radi provjere.

“Utvrđeno je da je vozilo registrovano na V.K. iz Šavnika. Nakon izvršenih provjera, vozilo će u zakonskom roku biti vraćeno vlasniku”, kazali su u UP.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

I ako vodiš političku borbu sa nekim moraš imati dostojanstvo isto kao što moraš sačuvati i protivnikovo inače si obična baraba…

vlado
Gost
vlado

poslije provere ga neces vozit uradice ti generalku

NBA
Gost
NBA

VRATITE IM GA SA OSTEROM BECICA I ABAZOVICA , I MOZE U “MUZEJ”!

Dukato
Gost
Dukato

Kako bas to vozilo da oduzmu radi provjere. Nekad se moze tortura sprovoditi a da se zakon ne prekrsi. Ako bi se zakon koristio kao sredstvo vrsenja torture, to ne bi bilo lijepo. Od ovliko vozila po Crnoj Gori za koja se odoka vidi da tehnicki pregled ne mogu proci, oni bas zaplijene Fijat Dukato star 5-6 godina jer posumnjase… Više »

Neko tamo
Gost
Neko tamo

Ovaj ima i 20 godina, minimum. Samo mi nije jasno kako skidaju postere popodne pa ih ujutro vraćaju

Velimir
Gost
Velimir

I sve da imaju,oklje im!?

Boba
Gost
Boba

Odakle pare URI za sve ovo?!
To treba ispitati malo?

Zecki emotivac
Gost
Zecki emotivac

Mislis da i oni idu da slusaju himnu sa rukom na koverti, ….mislim srcu.
E kako emotivno onaj cojek dozivljava himnu. Pa stisnuo ruku na, gornji dzep od sakoa u koje su 100 000 eura, ….mislim srce. Emotivac .

Send this to a friend