Politika O POŠTOVANJU DRŽAVNIH SIMBOLA

Poljaci mogu da nauče naše građane da poštuju zastavu Crne Gore

Foto: Dnevne novine

Dok Ministarstvo kulture vodi pravi rat sa onima koji ne poštuju simbole Crne Gore i najavljuje prijave protiv organizatora nedavnih skupova u Herceg Novom i Tuzima, gdje su se održavale manifestacije na kojim su isticani simboli drugih susjednih država bez isticanja simbola Crne Gore, mnogo toga možemo da naučimo od stranaca koji borave u Crnoj Gori, pišu Dnevne novine.

Juče je, naime, grupa turista iz Poljske posjetila Podgoricu, a njihov vodič je nosio zastavu ove države i, naravno, uredno istaknutu, zastavu Crne Gore. Poljaci su, jednostavno ispoštovali crnogorski zakon koji predviđa da se uz isticanje strane zastave mora istaći i simbol Crne Gore.

Poljacima nije sporno da pored svoje istaknu i našu zastavu. Zašto to nama predstavlja problem?

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
free samples
Gost
free samples

napravite kompromis sa pravoslavnim narodom Crne Gore! Dajte trobojku sa neboplavom bojom u sredini i grbom kralja Nikole pa da vidis kako ce se postovati zastava! Nego nekome je u interesu zarad vlasti da dijeli ovo 350 000 pravoslavnijeh gradjana Crne Gore.
Glavu na panj dajem da se nidje po Crnoj Gori nebi zavijorila srpska trobojka

mne
Gost
mne

Bitno je da srbi imaju zastavu turskog sultana a i himna tamo daleko je melodija jedne stare turske pjesme,vidi se da je 500 godina pod turcima imalo uticaja

Aloalo
Gost
Aloalo

Civilizovan narod.

Maxim.
Gost
Maxim.

Kada država voli svoj narod,onda je lako narodu da zavoli državu i zastavu. Pokažite snagu države na ovakvim slučajevima! Nije problem Milo ,Pero,Janko ,Marko…problem su ovi niži činovnici koji kradu i onda nemaju kredibilitet da bilo što urade! A naravno, nije ih briga ako ne uzmu par hiljada,narod ko šiša

Markos
Gost
Markos

Pojam drzave Crne Gore nema veze sa vlasti…Crna Gora je svih nas podjednako i kakva god se nekome svidjelo to je nas najbolji dom…u citavom svijetu postoje i lopovi i politicke partije i razne nacionalnosti …Dalje dragi Maximi zakljucite sami…

Maxim.
Gost
Maxim.

Slažemo se mi s’ tim svakako, da li ce se složiti ovi što je ne vole? Moramo shvatiti i upozoravati na neke anomalije u pojedinim službama koji rade protivno interesima svih gradjana! Niko nas zavoljeti na silu nece ,to sigurno.

Maxim.
Gost
Maxim.

Evo samo primjer dajemo u Tivtu,gdje gradjani Tivta kao što čitate ovih dana a žive na 20m od plaže NE MOGU ,zabranjeno im je, da se okupaju na plaži. Čitava plaža ispred hotela je pokrivena ležajkama,čitavi hotel može da primi max 70 gostiju a ležajki ima 162 kom.. kao što znamo vlasnik hotela bar 30% plaže mora ostaviti za gradjane.… Više »

Nebitna
Gost
Nebitna

Nema tu ” ko voli ,ko ne voli”. To je Crna Gora,samostalna drzava. Nije Albanija ,nije Srbija,nije Rusija,ni bilo koja druga zemlja. Nismo svi bili za samostalnost ali eto. Simboli jedne drzave moraji da se postuju,kao i jezik. Zasto bi prije par godina imali u sred Podgorice bilbord ispisan na albanskom???Jesu li oni dosli ovamo ili je obrnuto?? Ako vam… Više »

tschugo
Gost
tschugo

interesnatno je da uvijek na ovom portalu samo nailazim na mrznju i podjelu medju narodima u crnoj gori.zasto je to takop?

Dnevna doza
Gost
Dnevna doza

Mi Crnogorci ne umijemo da mrzimo, a ovo je crnogorski portal koji brani od nasrtaja crnogorske vrijednoti. Plasim se da vjeciti mrzitelji u necem sto im narusava njihovu nacionalisticku idilu vide mrznju.

Posrbice/albice
Gost
Posrbice/albice

Najveci problemi za Crnu Goru su u mome imenu.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Problem nastaje što se Albancima gleda kroz prste pa i ostali rade isto iz protesta ,a ne iz nepoštovanja.Kazna za sve ista i sve će biti u redu

Dnevna doza
Gost
Dnevna doza

Koji ostali? Po slavnom nicku koji koristis ti bi trebao da postujes sve crnogorsko bez ikakvih prethodnih pretpostavki.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Sve je slavno,a i ti dobro znaš ko to ne poštuje da se ne lazemo

Velja gora
Gost
Velja gora

Zato sto se odluke o.nacionalnim simbolima donese konsenzusom, jer se pod nijima u ratu gine i sahranjuje a u.miru veseli i raduje
A ne da nam taster poslanici sa “zasluzenim platama” donose nacionalne simbole nakon sto im u skupstinskom restoranu stignu upustva o upotrebi prstica
Eto zato, da se ne cudite

Podgorica
Gost
Podgorica

Tako se radi kada se nova zastava pravi, ali ovdije je Zastava koja je zadnja zastava Crne Gore, i to je to

Maxim.
Gost
Maxim.

Kada državne službe počnu raditi u korist gradjana a ne misleci samo o svojim interesima ( čast pojedincima,ima i takvih) ,tad ce narod veoma lako zavoljeti zastavu. Kakvih likova ima u pojedinim službama dobro je da je i 30% stanovništva voli. Jer što je država i zastava ako je takvi ( na prvo mjesto nekulturni i neobrazovani) predstavljaju. Komunalnu policiju… Više »

Lobovanje
Gost
Lobovanje

Ovo su alibi price. Drzavni simboli se vole nezavisno od vlasti. To je trenutno a Crna Gora je vjecna.

Maxim.
Gost
Maxim.

Ok.objasnite nam kako ce gradjani koji u Tivtu ne mogu da pridju kupalištu, jer im to državne službe na prvo mjesto komunalna i morsko dobro ne omogucavaju voljeti zastavu? Ispred svoje kuce na javnoj povrsini ,jeste li normalni?

Quaresma7
Gost
Quaresma7

Gospodo, ne mozete na silu nikog natjerati da vole drzavu. Pogotovo kad mu neko konstantno nesto namece ili zabranjuje.

Tarabos
Gost
Tarabos

Vi volite tudju zastavu. Nikad nacu zaboraviti kad su nase rukometasice osvojile evropsko prvenstvo u Beogradu. Odavde su otisle posrbice da navijaju za tudju zemlju a protiv svoje zemlje, a vratili se tuzni iako je njihova zemlja pobijedila tudju zemlju. Pa to je patologija.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Tako je Taraboš. I ona sramna zastava što je bila u Herceg Novom bila je na tribinama u Kombank areni. A pošto smo ih isprašili u polufinalu a Mađarice za bronzu, ovi domaći “srbi”, koji su je iz Novog ponijeli, ostavili su je na tribinama.

Kme
Gost
Kme

U pravu si.Volim tuđu više nego svoju,zato što je tuđa do juče bila moja.

Lobovanje
Gost
Lobovanje

Nasi zlatni orlovi se viju svuda gdje je vazno.

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Zivela Srbija ! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Miško
Gost
Miško

Živjelo nezavisno Kosovo!

🇲🇽 EL_Gordo
Gost
🇲🇽 EL_Gordo

Vozi Miskooo ! 😄😄

Dado
Gost
Dado

Živjela CRNA GORA 🇲🇪

Neko drugi.
Gost
Neko drugi.

Glupo pitanje” zašto je problem nama” zato što je zastava napravjlena od 40 % stanovništva i ne prikazuje volju svih gradjana Crne Gore.Zato je problem i podržavam sve koji je ne prihvataju ovakvu Zatsvu i Grb.Nema nikakve ljubavi na silu

Medjed
Gost
Medjed

Ovo sam ja htio da napisem,niko nas nije pitao za zastavu i himnu pa ne mozemo ni da je volimo,tek kad u Crnoj Gori uspostave konsezus po tom pitanju krenuce nam na bolje!Zastava i himna treba da budu svih nas i iz srca da se pjevaju a ne pod prijetnjom!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nije ni od 20%

Lobovanje
Gost
Lobovanje

U cemu je problem sa zastavom? Je li to Crnogorska zastava? O cemu se radi? Dalje, da li tekst himne stara Crnogorska pjesma?

Trajko
Gost
Trajko

Niti ova zastava niti ova himna nijesu stare crnogorske, izmijenjeno je oboje, a to je falsifikat.

tschugo
Gost
tschugo

mene nije niko pitao?

Ribar
Gost
Ribar

Ali poljaci nijesu plaćali hiljade avionskih karata Litvancima koji žive u Rusiji da dođu i glasaju, kao što je DPS plaćao muslimanima i Albancima koji žive u Americi. Poljaci nijesu dijelili džakove brašna i opanke za glas, kao ovi. Poljska zastava nije od juče pa da je na silu nameću Česima i Estoncima, nego je od prije 100 godina kada… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Al Poljaci znaju sto je zastava. Mi imamo Vlast kriminalnu..opoziciju tuđju..kriminalnu..teroristi..A narod nema kruva jest…CG je OBRUKANA

Miško
Gost
Miško

Ajde samo nam objasni kakve veze ima zastava CG sa kriminalnom vlašću? Ajde probaj.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Možda što je kriminalna vlast izmislila ovu zastavu ?

Miško
Gost
Miško

Izmislila? Hahshahahahah…

Trbo
Gost
Trbo

Da, izmislila bote, ovakva nikada nije postojala. Ali pazi sad- nikada!

IzBrda
Gost
IzBrda

Zato što “drzava” ne poštuje svoje građane pa milo za drago…eto zašto

Tomos
Gost
Tomos

Ne može bit to razlog za osnovno ne poštovanje Države…

ElemenT
Gost
ElemenT

Ne sprdaj se časti ti, ne kamufliraj svoju mržnju prema državi kao da je to zbog dpsa. Eto ti u svaki grad imaju kancelarije pa se idi buči, lomi i ne znam što sve ne. Da oćete i jedni i drugi izumrijeti da počinemo.

Tomos
Gost
Tomos

Što dps, ko kaže da imam nešto protiv te partije. Samo reagujem od slučaja do slučaja…

Lobovanje
Gost
Lobovanje

Pogresna pretpostavka i isti zskljucak. Drzava je nasa majka a blast se mijenja. Vi mrzite majku. Tu je vas problem.

Ribarica
Gost
Ribarica

Vlast se ne mijenja. Od 1989. se ne mijena. Zapravo, od 1945, jer 1989. nijesu pali komunisti sa vlasti, nego je došlo do unutarstranačke smjene rukovodstva i izbora novih, takođe komunista. Kao da Duško smijeni Mila i onda kažu- eto, došlo je do promjene vlasti, ne vlada više DPS.

BadnjakZaPoneti
Gost
BadnjakZaPoneti

dosta star porodični običaj sječa nošenje i nalaganje badnjaka…nekima nije problem da ga posekaju 450 km

Mirko Bgd.
Gost
Mirko Bgd.

Pitate se zašto je to nama problem?Zato što partija koja je personifikovala obnovu države nijesu se poslije referenduma ponašali kao pobjednici i što je mnogima i danas važnija karrijera od države.Crna Gora nije napravila diskontinuitet sa snagama koji i dan danas vrijeđaju Crnogorce i ponižavaju njihovu istoriju.Mnogi od njih vjerovatno i dijele njihova ubjeđenja.Ne možete da poredite jedan civilizovan narod… Više »

Miki rurk
Gost
Miki rurk

Ali zato poljak nikad ne nosi rusku zastavu, e tako ni shciptare nece crnogorsku. Normalno.🙂

Filip
Gost
Filip

Misliš da su Poljaci trebali da nose Rusku zastavu u Crnoj Gori

Antilopije
Gost
Antilopije

Normalno? Sta je uopste normalno u tvojoj glavi…

Ribica
Gost
Ribica

Da ne bi platili kaznu, ništa drugo.

Sistem
Gost
Sistem

Pa sigurno nisu ludi za našom zastavom, ali znaju red. Za razliku od nekih

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Svi koji pljuvaju našu zastavu, neka se zapitaju jesu li je pljuvali njihovi preci dok su ginuli pod njom i za nju.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

d ovom nisu ginuli

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

O pope, i u zastave se ne razumiješ. Tvoji pope nijesu ginuli ni pod jednom zastavom, no đe je kakva frka bila kroz istoriju, stalno ste bježali. I uzmi pope neki svoj nick. Dosta ti je istorija lažna.

Mladen
Gost
Mladen

Ti da si izdajnik to svi znamo

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Eto koliko znaš. Uči ti istoriju iz kurira, ali bar đecu svoju ne truj lažima.

Goran
Gost
Goran

Tvoji su uglavnom bježali tako da im je bilo svejedno koja je zastava.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ja sam, za razliku od vas, autentični Crnogorac iz Stare Crne Gore. Ne očekujem od nedavno pocrnogorčenih da znaju istoriju Crne Gore ni njene zastave. Ono što znam, kad padne vlast vi ćete mahati bilo kojom, samo da sendvič sačuvate, a ja ću i dalje znati i poštovati svoju tradiciju.

Terra nova
Gost
Terra nova

E nije tebe lako autentični crnogorac srbin iz stare Crne Gore. U koji vijek ti živiš časti ti ?

Svjefol
Gost
Svjefol

Drzavu u kojoj zivis, moras postovati.

mikac678
Gost
mikac678

Ne znam što se ide sa tolikim spinovima, na Kanli kuli je bila Crnogorska zastava koju jedino slijepac ne može da vidi. Znači bila je istaknuta zastava a sad što vam smeta navijačka zastava, to je već drugi problem

Markisa1
Gost
Markisa1

Koja navijačka. Amfi reče da je to crkvena zastava

PG1990
Gost
PG1990

Dok su bosnjaci ili albanci slozni u ovoj zemlji i svijesni svog identiteta/porijekla, Pravoslavni narod zavadjuju ko kada stigne. Brat je digao ruku na brata! U korist to ide njima.. da ne spominjem kome, zna se 🙂

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Obrazuj se malo, nauči što je vjerski a što nacionalni indetitet.

Boban
Gost
Boban

Turcima

vukomita
Gost
vukomita

BRAT JE MIO KOJE GOD VJERE BIO KAZU STARI CRNOGORCI,SVI KOJI SEBE SMATRAJU CRNOGORCIMA BEZ OBZIRA NA VJERU SU NASA BRACA

Turski posrbice
Gost
Turski posrbice

vidise da si iz 90-tih i još si u ratna doba i vjeruješ u neke bajke.

KLM
Gost
KLM

Ma zabolje Poljake
Normalni narod
Evropski

mikac678
Gost
mikac678

Pošto sam bio u par navrata u Poljskoj, ok ako kažeš da su normalan evropski narod. Poljaci koji otvoreno mrze Nijemce i Ruse, manjine, muslimane… ali veliki plus vole Srbe i Srbiju što nisam očekivao pošto su katolici

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Ha ha Mikač, dva je razloga zašto vas Poljaci “vole”. Prvi je jer ste im daleko a drugi je jer vas uopšte ne poznaju. I tvoje čuđenje, što vas vole a katolici su, puno govori o tvom kapacitetu.

prava istorija
Gost
prava istorija

Kad bi znao istoriju Evrope, onda se ne bi čudio što Poljaci ne vole ni Ruse ni Nijemce.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Ne moraš da voliš, ali poštovati moraš

Kučki Crnogorac
Gost
Kučki Crnogorac

Mikac kako će Poljaci voljeti Ruse i Njemce kad su ih ubijali i uništavali skoro kao nas bracka Srbija tvoja i zamisli ti neki Srbin i Crnogorac volis te ,, svoje srbe” koji su tvoj narod bar tri puta porobljavalji a ti ih volis i ponosan si na to što ih Poljaci ne mrze …

faust
Gost
faust

Podrzavam, dobar tekst

Pjer
Gost
Pjer

Eh djesu Poljaci a dje mi
Ko nebo i zemlja

Nata
Gost
Nata

U USA sam vidjela kucu sa okacene tri grcke zastave… i svi su prezivjeli, i Amerika i Grcka i mi koji smo to vidjeli… nego tamo je bezakonje tesko….

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Tamo ko se zalaže da se USA ukine i pripoji Meksiku završi ili u ludnicu, ili u federalni zatvor.

Beee
Gost
Beee

Teško da su je okačili bez američke,ne teško nego nemoguće.

Samo jako
Gost
Samo jako

Vama velikim crnogorcima samo smeta trobojka a ne smeta vam crna kokoska ali samo polako sve ce to bit velika srbija

The Vojvoda
Gost
The Vojvoda

Crna kokoška ili beli lešinar, isti problem.

Gile
Gost
Gile

Isti ste i vi sa bijelom kokardom i oni sa crnom kokoškom

Neo
Gost
Neo

evo vidimo, Srbija sve manja i manja

Bar
Gost
Bar

Naucices ti Albanski brzo….

Blaki
Gost
Blaki

Hitno pođi psihijatru…

Turski posrbice
Gost
Turski posrbice

a tebi smeta što san Velike srbije komplet propao je.

Beee
Gost
Beee

Sve je to stvar kulture i vaspitanja

Surova realnost
Gost
Surova realnost

I Zakona….

Slavko
Gost
Slavko

Najjace da cdm nekome prica o postovanju Crne Gore…

Mišo
Gost
Mišo

Više valja jedan Poljak nego 10 Srba.

Disident
Gost
Disident

Sad koncertu to u monte egrine, to je kao bitcoin

Mrmot
Gost
Mrmot

Mišo

Vaše izjave nijesu nacionalističke, one su fašističke.Trebalo bi da se neko iz administracije pozabavi time s kojeg ste uređaja poslali poruku i da budete procesuirani…

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Možda misli za fizikalisanje, što se odmah nađe uvrijeđen.

Miško
Gost
Miško

Mrmote, istina boli, ali tako je kako je. Mišo je samo istinu napisao.

Bar
Gost
Bar

To Miso…….hvala bogu jedna pametna

nisam iz kotora
Gost
nisam iz kotora

Poljak dolazi iz države koja nije LOPOVSKA, pa je potpuno očekivano da se normalno ponaša.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Eto komšije, nije teško

Jack
Gost
Jack

Mozete silom da nacerate Crnogorce da postuju tu zastavu,MOZDA,ali koja je dobit?

Blok
Gost
Blok

Mislim da nisu Crnogorci problem

Marko
Gost
Marko

Ova krimi totalitarna vlast je trebala da pita narod koju oće zastavu pa bi onda zastava bila poštovana. Ovako zaludu im silovanje.

(18)➕
Gost
(18)➕

Pa kako bi ta zastava onda izgledala?

gost
Gost
gost

Kako narod odluči.

(18)➕
Gost
(18)➕

Za početak neka vas par da po jednu ideju.

Vale
Gost
Vale

Ona sto je bila za vrijeme kralja Nikole trobojka.

Tomos
Gost
Tomos

Pa više će nas cijeniti Poljak, nego neki koji žive u CG, samo istrajati i po zakonu…

Velimir1966
Gost
Velimir1966

Po džepu!
Drugi put duplo!
Treći put Spuž!

Madoks
Gost
Madoks

A najbolje od svega je što bi trebalo kazne da pišu i da hapse oni koji su uzeli kredite i stanove na grbaču ovoga naroda.Zapitaj se koliko ili za koliku svotu oni vole ili bi prestali da vole Crnu Goru?!

Blaki
Gost
Blaki

Prava škola….

Samo tiho
Gost
Samo tiho

Procitao covjek CDM I shvatio da moze izazvati nemire u CG

Vidoje
Gost
Vidoje

SVAKA ČAST

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Lekcija Srbima i Albancima kako se postuje drzava u kojoj zivis.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Moraš Srbe i ako se nikada nisu bunili kada je Zastava u pitanju i ako ne traže oni sa se mijenja izgled zastave

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

Pa jedino ko ne priznaje ovu drzavu i njen narod i ima pretenzije na njenu teritoriju su Srbi i Albanci niko vise.

Region
Gost
Region

Jedina granica koja nam je priznata i koja se ne dovodi u pitanje je prema Srbiji, ali dobro, ponavlja što di naučio i to je to

Boka Kotorska
Gost
Boka Kotorska

@region pa dobro onda mi obijasni sto je tvoj Patrijah reko da je ovo Srpska zemlja, sto vasi politicari zagovaraju veliku Srbiju (Seselj)? Sto ne priznajete Crnogorsli jezik, naciju, kulturu i crkvu ?

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Poljak mora da se pridržaje pravila, zato što nije ni u jednoj partiji.

Bravo
Gost
Bravo

Ovog covjeka je trebalo castiti ruckom ili slicno

Sve u p.m.
Gost
Sve u p.m.

Ja bi mu proda suvenir a onda bi ga castio rafting Tarom

Nata
Gost
Nata

Ko ti brani, casti ga

Goran
Gost
Goran

Jel se mi to ladno i dalje pravimo ludi i i kao ne znamo što je problem sa zastavom i himnom?

Novljanin
Gost
Novljanin

Problema nema za normalne ljude. Probleme prave samo ludaci.

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Problem naravno da nije istorijska zastava crne gore nego fejk

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Да је одвајањем ЦГ враћеа застава Краља Николе ова роблем са заставом не б имали ли би га имали само Тузима. Овако мслим да нас чека демократска промјена симбола ал сад ће то бит јако тешко. Само знам да слом казнама љубав не може да се наметне.

Bar4me
Gost
Bar4me

Budi realan pa priznaj sebi da ne poznaješ istoriju. To što učiš na gedžovanske portale nije istorija, to je samo spisak želja sanu organizacije.

Terra nova
Gost
Terra nova

Bijaše li to onaj kralj Nikola što mu srbi ne dadoše da se vrati u Crnu Goru poslije I rata ?

Karadag
Gost
Karadag

Jasno … no gluv ne cuje……

Nebziz
Gost
Nebziz

Poljski politicari bi mogli da nauce nase da ne pljackaju sopstvene gradjane pa bi onda nasi gradjani postovali zastavu.

Karadag
Gost
Karadag

Jeste nismo mi Poljaci >>naa je ova zastava namjetnuta >> i zna se kad a skinuta tradicijonalna zastava Cg.
Pa cak i komunisti ,45. nisu to radili.

Region
Gost
Region

Zastava je Zastava i to je to

Sefket
Gost
Sefket

I jugo je zastava.

Titograd
Gost
Titograd

Nepismen, a oćeš na portal.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ta zastava je u nezavisnoj CG trajala sveukupno oko 6g. Ako je to za tebe tradicija zapitaj se ko te izmanipulisao. Pod ovom što ti je mrzna su ti preci ginuli.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Pod ovom sadašnjom niko u borbi poginuo nije. Moj Romanove!

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Pod ovom stilizovanom i neće niko, ako budemo pametni kao u zadnje 30g, da ne trčimo kao blesavi da se dokazujemo nekome koga u svakom pogledu briga za nas.
Prouči malo istoriju, prouči porijeklo naše zatave, simboliku ….

Neo
Gost
Neo

Blago tebi pismen li si. ao

mojsilović
Gost
mojsilović

Majušna je ali neka su Poljaci ispoštovali propise iako Poljaci nijesu niti će ikada biti Srbi. Poljaci su vaša katolička braća i red je da se volite i poštujete.

Ironija
Gost
Ironija

Ako je vama najbitnija odlika da je neko pravoslavac onda taman sreca sto nijesmo braca. Nije ni cudo sto sto ste sami na svijet

niro
Gost
niro

Samo što je Poljska po broju stanovnika šest puta veća od Srbije a teritorijalno pet puta , njihovim građanima ne smeta da nose zastavu Crne Gore,a vama posrbicama smeta čak i što su katolici ,koje svaki dan te iste katolike vaš virtuelni predsjednik gosti u Beogradu mislim na Z. Evropu

jatele
Gost
jatele

@mojsilović Ima jedna stara lijepa izreka ” Zlo goveče , june dovijeka”….

Pedja
Gost
Pedja

A, dje ga nadje ?

Pedja
Gost
Pedja

Eto i Seselj i Dodik su katolici ,pa nevidim da vam to smeta .

Coki
Gost
Coki

Peđa sine, ne vidim se piše odvojeno.Obnovi malo gramatiku…

Komsija
Gost
Komsija

crnogorsku zastavu na Kipru dje zivim jos nijesam vidio a zivim 5 godina na Limassol.
Svakako nemam zelju da je vidim posto postujem samo kiparsku.
Busajte se u “junacka” prsa i zivotarite od danas do sjutra.

Vrhovni
Gost
Vrhovni

Nemoj se ovamo vracati nikad tvojom praznom glavom..

SrbiSuTurci
Gost
SrbiSuTurci

Pa što visiš onda na crnogorski portal?

Mrmot
Gost
Mrmot

A voli čovjek da vas zeza.Kad komu Srbi i Albanci što ne bi mogao Kipranin…

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Uvijek su ti bili u svim ratovima domaci izdajnici gori od svakog neprijatelja i agresora.. njemci su recimo za četnike bili pedagozi… cetnici su radili najmonstruoznije zlocine 42-45 pa i danas ne samo nad muslimanima i albancima i bilo kojom drugom vjerom nego i nad pravoslavnim zivljem..

Micko
Gost
Micko

Ako pogledas sastav u skupstinu vidjeces pola dps-zabradatilo,sve cetnik do cetnika.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Netačno potpuno

Pedja
Gost
Pedja

ZIDANI MOST je majka .

Micko
Gost
Micko

Kad bude trobojka-svi ce bit zadovoljni.

Ironija
Gost
Ironija

A posto nece nikad biti ostajemo nezadovoljni?

Sova
Gost
Sova

55.5% stanovnika neće. Ako je 44.5% stanovnika “svi”, onda OK.

niro
Gost
niro

Neće biti tako u procente za, nijesu ubrojani pola partije DF,Medo i njegovi poslanici. Ustav donosi skupština.Tvoji su procenti rezultat referenduma.

Bar4me
Gost
Bar4me

29%, nekad bilo.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Misliš li Mićko na onu trobojku što vam je Sultan vama Srbima odredio 1835-e. Đe se svako normalni odriče onoga što mu okupator nametne, vi Srbi se time ponostie. Čudan ste vi neki narood.

Podgorica
Gost
Podgorica

Mislim da misli na Crnogorsku trobojku, nisam znao da je od Sultana, biće draža sada makarza 20% stanovnika CG

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Podgorice, ta trobojka je bila zastava Crne Gore od 1905-e godine. Prije toga je zastava bila skoro kao sadšnja. Tako da vam je prazna priča. A pročitaj malo o srpskoj trobojci. Srbi su tražili od Sultana da bude crvena, bijela i plava. Ali je Sultan reka ne može. Donio ukaz i odredio zastavu. Čitaj prije no uđeš u ozbiljnu priču.

Podgorica
Gost
Podgorica

Znači nama su Turci dali zastavi 1905g ali smo u boljoj situaciji ud Srbije jer je manje trajala, sa li si to htio reći.Ako nije tako reci što je sporno sa njom, zašto je mrziš. Shvatio sam zbog Turaka vjerovatno

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Podgorica, baš se u ovo ne razumiješ. Nikola je promijenio zastavu, nadajući se da će biti zajednički kralj. Srbima su je Turci nametnuli. Zastava je lijepa, ali me asocira na nestajanje Crne Gore, na 1918-u, na popaljene kuće, ubijene i silovane žene, ubijenu đecu i stare… Ova sadšnja je bila najduže i najljepša je evropska zastava.

Podgorica
Gost
Podgorica

Z ali Kralj Nikola je am uzeo Srbima od Turaka nametnuti zastavu, a tebe ne smeta to što je nametnuta od Turaka već te Crmogorska zastava asocira na paljenje kuća po Crnoj Gori, ali te br asocira i ova koja je u isto vrijeme bila aktuelna, ali je bila duže aktuelna. Loš izgovor, moraš neki bolji nsć da bi mrzio… Više »

Micko
Gost
Micko

Tacno tako-zivio.

Sefket
Gost
Sefket

Jeli i holandjanima nas Suljo Velicanstveni dao zastavu.

Neo
Gost
Neo

tacno tako

Micko
Gost
Micko

Pitaj roditelje ako su zivi kako im je bilo 50 godina pod trobojkom.

vukomita
Gost
vukomita

trobojka je francuska zastava

Gost
Gost
Gost

И Французима су тробојку исто Турци одредили. Ако не верујеш питај Стару П.

Podgorica
Gost
Podgorica

Hahaha

niro
Gost
niro

Trikolori su Francuzi što si u pravu,ali naredba je Sultanova

aco
Gost
aco

Trobojka je zastava slovenskih zemala <imaju drug.zas. Pa nazalost sad Cg. To ti govori da su ovo nukleus drzave.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

To tvrdiš mrtav ladan da Rusi nijesu Sloveni?!!!

Astor
Gost
Astor

Makedonija , Bosna pa evo i Cg, nemaju trobojke +nesto tu ima trulo…

niro
Gost
niro

I Poljska ,Bugarska

niro
Gost
niro

Poljska,Bugaeska,S.Makedonija jesu li to nukleus države a nijesu trobojke a Sloveni su.Izvorno to je zastava Francuza.

Send this to a friend