Politika

Ponavlja se glasanje na biračkom mjestu MZ Vranj

Ustavni sud Crne Gore donio je odluku kojom se usvaja žalba Demokrata, ukida rješenje DIK-a od 1. decembra 2017. godine, poništava i nalaže ponavljanje izbornog postupka na biračkom mjestu broj 123-A “MZ Vranj“, u opštini Tuzi.

“Nakon slične odluke koju je Ustavni sud nedavno donio za Petnjicu, ovo je već druga odluka za kratko vrijeme koja potvrđuje ispravnost argumentacije Demokrata, ali i ostalih, na osnovu koje smo tvrdili da su lokalni izbori održani 26. novembra protekli u nedemokratskoj atmosferi i uz kršenje izbornih prava i procedura”, rekli su iz Demokrata.

Iz te partije tvrde da na ovaj način Ustavni sud potvrdio da je Državna izborna komisija ništa drugo do, kako kažu, partijska ćelija i produžena ruka Demokratske partije socijalista.

“Koja svoje odluke donosi većinom glasova onih koji ne odlučuju na osnovu Ustava i zakona, već na osnovu partijskih direktiva”, pojašnjavaju Dekomrate.

Ža.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

a zadto kad dps sve radi CISTO…ISPOD STOLA kukuuu

Malisor
Gost
Malisor

Pazi te se da ne izgubite i to jedno odborničko mjesto Tuzi su pokazali da za vas mjesta nema u Manjiski narod..vi ste jedna grupacija Proruska..i zato dalje od Opštine Tuzi

Send this to a friend