Politika

Popović: Barskim Demokratama Jokić bitniji od Maljevika

Troje odbornika Demokratske Crne Gore za vrijeme sjednice Skupštine Opštine Bar, na kojoj se vodi rasprava o izuzetno važnim tačkama dnevnog reda, od kojih je jedna Predlog Sporazuma o međusobnim pravima i obavezama -Maljevik, imaju važnija posla po kotorskom Starom gradu, saopštio je danas odbornik Demokratske partije socijalista u SO Bar Jovan Popović.

<<<Smijenjen Vladimir Jokić<<<

“U trenucima glavne rasprave predstavnici Demagoga pružaju podršku svom partijskom kolegi Vladimiru Jokiću, s obzirom na to da podrška koju imaju od strane Kotorana im nije dovoljna. Pokazalo se to i današnjom smjenom Jokića sa mjesta predsjednika Opštine. Ni troje odbornika Demokrata iz Bara, ni podrška iz drugih gradova nije im bila od pomoći”, kazao je Popović.

Kako je dodao, sigurni su da se građani Bara koji su im dali glas pitaju zašto ih nema da iznesu svoje stavove o Maljeviku.

“Nije realno očekivati da je odbornicima Skupštine opštine Bar pitanje predsjednika Opštine Kotor važnije od dešavanja u svom gradu. Posebno kad se radi o investiciji čijom realizacijom će se izmijeniti slika Sutomora i Bara”, istakao je Popović.

Prema njegovim riječima, od odborničkih naknada koje dobijaju za svoj nerad i bojkotovanje sjednica sigurno su platili gorivo do Kotora i prostor u Vijestima, pišući tekstove uoči sjednice SO Bar, kako bi pokušali da aboliraju svoj nedolazak i nerad.

“Time su i ovog puta pokazali da su im bitniji partijski interesi od interesa onih koji su im dali glas”,  poručio je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slavko
Gost
Slavko

Od vas sto presjedite tu par sati je ogromna korist, svako ko iole prati sjednicu zna koliko se javljate za rijec i koliko ucestvujete u razgovoru, i vi ste nasli nekog da prozivate…
Radnici pusti, sram vas bilo!

Sutomore
Gost
Sutomore

Kad DPS postavi nekog da kritikuje, treba da nadje nekog ko iole ima težinu, ako takav postoji. Barske Demokrate su gospoda i personifikacija dobrih manira, ugleda i poštenja. Nemojte pokušavati na ovaj način, ne puca se iz rudnika na sunce.

razocarani
Gost
razocarani

DPS,Stidi te se kada pomenete Maljevik.
Da smo Drzava,kao sto nijesmo,Spuz bi bio pun clanova BARSKO DPSa,jos sa jwdniministrom,koji kontrolise BAR.

Velimir
Gost
Velimir

Neka ga sad u Čačak postave za gradonačelnika!

NindzaKoranjaca
Gost
NindzaKoranjaca

Potpuno ispravno. Tako brane stavove svojih biraca. Demagogija kojoj polako dolazi kraj. Demokrate bas ste pih.

Send this to a friend