Politika

Popović: Brnabić zvučala kao funkcioneri Komunističke partije Jugoslavije koji su za Goli otok tvrdili da su saznali nakon četrdeset godina

Zdenka Popović

Potpredsjednica i poslanica Demokrata, Zdenka Popović, kazala je da je danas premijerka Srbije Ana Brnabić zvučala kao par visokih funkcionera Komunističke partije Jugoslavije koji su tvrdili da su za Goli otok saznali tek nakon četrdeset godina.

Ona je ovo prokomentarisala reagujući na izjavu Brnabić nakon sastanka sa premijerom Dritanom Abazović, kada je kazala da prvi put čuje o zadržavanju crnogorskih poslanika na graničnim prelazima.

“Premijerka Brnabić iznenađena, pa tek danas saznaje za jednogodišnje maltretiranje crngorskih poslanika. Danas je zvučala kao par visokih funkcionera Komunističke partije Jugoslavije koji su tvrdili da su za Goli otok saznali tek nakon četrdeset godina”, poručila je Popović.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
top
Gost
top

HAHAHAHA jedna rijec – licemjerje i sa jedne i druge strane. A vi ste bas bili uznemireni sto su do sada uznemiravali clanove , sd,bs,sdp i slicne dok nisu vaseg takli NISTE se culi.

roki
Gost
roki

Vracate li se to Demokrate na pravu stranu?

Vesna
Gost
Vesna

Vas ni Brnabićka ne ferma. Nekad su vas zvali sa raznih strana da budete izdajnici. Sad ni za to nijeste potrebni.

Send this to a friend