Politika

Popović čestitao Dan opštine Bijelo Polje

Lider Liberalne partije Andrija Popović čestitao je Dan opštine Bijelo Polje koji se obilježava sjutra.

“Bijelo Polje kao centar sjevera Crne Gore, kako i administrativni tako i ekonomski i privredni, obrazovni ali i kao urbano jezgro ima potencijal da razvija svoje mogućnosti, ponudi svojim ljudima šansu za lični i poslovni razvoj i napredak i privuče mlade da budu dio takvog razvoja. Vjerujem da će ovaj grad sa pametnom politikom dugoročnog i održivog razvoja uspjeti da unaprijedi i valorizuje takve potencijale i bude konkurentan. Želim da vam poručim da će u svakom nastojanju da obezbijedi bolji kvalitet života svojim građanima i promoviše sebe kao poželjnu destinaciju, kao i uvijek, Bijelo Polje imati snažnu i nedvosmislenu podršku liberala”, dodao je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Viktor
Gost
Viktor

Ovaj ima više članova uže porodice nego glasača

Jelena PG
Gost
Jelena PG

Hvla Andy, uzdanico cg, čovjek koji je izbavo cg od nečeg najgoreg što se moglo desit cg, koji je spreman bio i danas isti ostao da žrtvuje partiju i sebe samo da se cg nešto ne desi loše ,ovo su velikani ljudi ,E viva MNE

Darko džigerica
Gost
Darko džigerica

Isti smo!

BP!
Gost
BP!

Hvala nebitni covjece.

Nenad
Gost
Nenad

Ovaj Bijelog Polja vidio nije..

Seka
Gost
Seka

Kad smo se jednom sreli slucajno, cula sam dje komentarise “Ove sa severa treba prognat u Srbiju”. No nije jedini koji je takve uzjave davao. Ali kad im glasivi trebaju, traze ih po severu Crne Gore.

Miro
Gost
Miro

Krv svoju za Crnu Goru moju!

Jodža
Gost
Jodža

Jel kad ti dođe ciklus

Velja gora
Gost
Velja gora

Hvalq, ne odgovara krvna grupa

Send this to a friend