Politika

Popović: Cetinje luča slobode Crne Gore

Predsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je građanima Cetinja, gradonačelniku Prijestonice Aleksandru Kašćelanu, predsjednici Skupštine Maji Ćetković i odbornicima 13. novembar Dan prijestonice Cetinje.

“Cetinje kao temelj i istorijske i današnje Crne Gore, u svakom vremenu predstavljalo je luču njene slobode i mjesto koje je taj status ljubomorno čuvalo sa svojim časnim i nepokornim ljudima”, kazao je Popović

Ponos je, dodaje, ne samo Cetinjanima, već svakom čovjeku u Crnoj Gori, što je ovaj grad sačuvao i očuvao takvo mjesto.

“Cetinje zato zaslužuje posebnu pažnju svakoga od nas i taj grad mora biti mjesto koje će pružiti svojim žiteljima priliku za dostojanstven život o svojeg rada i znanja, a toga nikad nije manjkalo, i u kojem će svi imati jednake šanse da nađu svoju sreću. Liberali će kao i uvijek biti snažna podrška Prijestonici na takvom putu”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CETNIK
Gost
CETNIK

Cetinje se sacuvalo slobodarstvo zbog nepristupacnosti terena zato koje god i stio ga okupirat pusten je i sa priganicama docekan

stara garda
Gost
stara garda

Muci uvlakacu dpsovski ti ces nam cestitat, kako te nije stid da sebe zoves liberalom

Aziz Keljmendi
Gost
Aziz Keljmendi

Smije li ovaj “velji” Crnogorac sa Dps-savez komunista Crne Gore liste otić na Cetinje i popit kafu u podne na Balšića pazar?

Veteran od1990
Gost
Veteran od1990

Muci lazovcino bezobrazna…! Kako nemas obraza ni casti izrode. Za Cetinje se nebi znalo da Ivan Crnojevic ne utece od Turaka iz Predstolnice Zetcke Zabljaka Crnojevica i sagradi Manastir i Vlasku crkvu,sve ste oteli slavnoj drzavi Srbskoj Zeti i sad se busate ko oslobodioci a uzgred sve Srbsko negorate.Procitaj pjesmu K Nikole o slavnoj ZETI pa onda mlati o vasem… Više »

Ljuta
Gost
Ljuta

Cetinjani su oduševljeni ovom čestitkom pa su je proslijedio gradjanima Cetinja i okoline da je sačuvaju za buduće neka pokoljenja..
Amin’!

Boka Ko
Gost
Boka Ko

Stranka koja je vazda bila za Crnu Goru

Vojo
Gost
Vojo

Popovicu a tebe jadan brate ne glasju oni iz kuce i ne brukaj vise LIBERALE kumim te kapom

Znatiželjan
Gost
Znatiželjan

Glasaju oni iz kuće, zaprijetio im je!

razocarani
Gost
razocarani

Jeste, COCE.Losebno 12.07.1941 god.

Vedran
Gost
Vedran

Bez Cetinja i liberala nema Crne Gore,E viva!

Ljuta
Gost
Ljuta

Zaboravio si na mirasa i steva

Send this to a friend