Politika

Popović: Litije kao Kju-kluks-klan, Ostrog liči na buvljak

 

Crnogorski književnik i dobitnik najvećih državnih nagrada Milorad Popović rekao je u emisiji “1 na 1” na Hrvatskoj radio televiziji da su litije koje posljednjih par mjeseci organizuje Mitropolija crnogorsko primorska hibrid Islamske revolucije i Kju-kluks-klana (KKK), pokreta koji je u Sjedinjenim Američkim Državama kroz istoriju koristio terorizam – fizičke napade i ubistva – protiv grupa i pojedinica koji su im se suprotstavljali.

Govoreći o aktuelnoj situaciji u Crnoj Gori i pojedinostima Zakona o slobodi vjeroispovijesti Popović je između ostalog, kazao da manastir Ostrog danas liči na buvljak, te da je komercijalizovan u najprimitivnijem smislu.

Popović je kazao i da SPC u Crnoj Gori litijama pokušava pokazati svoju moć, jer, kako tvrdi, Crnu Goru vide kao privremenu državu koja nema snage da opstane.

On je naglasio i da bi u Crnu Goru, da nije NATO članica, već ušli “neki psi rata, neki četnici” iz BiH ili Srbije, te da bi se možda već stvorile “neke autonomne oblasti, kao što smo gledali devedesetih godina”.

Popović je mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija nazvao “besprizornim čovjekom” koji je sticajem čudnih okolnosti postao sveštenik.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zeljkoo
Gost
Zeljkoo

Lakse te citati kao boksera nego kao knjizevnika. Veze nemasss

Gaso
Gost
Gaso

Rezimski pisac spreman da odbrani sta god vlast uradi

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Једу ли ухапсили овога ?

all
Gost
all

Zadnja recenica je genijalna.

de niro
Gost
de niro

Tacno tako gosn Popovicu

4 C
Gost
4 C

U Crnoj Gori se upravo odvija jedan pokušaj razaranja države pod maskom pravoslavnih litija, sa ciljem da se Crna Gora okrene od NATO pakta, evropskih integracija i zapadnog puta i vrati u čvrsti stisak Srbije i usmeri podanički pogled prema Kremlju.

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Za Litije nemoz rec nista bez volja narodna, a za sveti Ostrog donekle se i slazem, trgovina svega i svacega lise svetih predmeta je ruglo

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Треба бити без образа или без памети па упоредити литије и ККК. Овај је без обоје.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Зато ће овога “писца” ђеца заборавити а Његошу ће се дивити и за 300 година .

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

Risto je uvijek mastao da otvoriti nesto poput Tuske pjace gore.Uvjek je mastao da podari tako nesto sirotinji!tamo bi se mogao nabaviti sve od igle do lokomotive.Normalno sve je na humanitarnoj osnovi.

Pele
Gost
Pele

Jes Humanitarno kako ne, med je ka da je od pcela s marsa skup, a ulje ka da je u te Masline kilo u jednu. Dranje po dzepu

sabre
Gost
sabre

Poruka za vlast, dje cula i ne cula 😉 Dzabe vam sva diplomatska akrobatika dok vam Risto marljivo kochama ribari ljudske dushe. Ako vec nije prekasno, okrenite se iskreno Crnogorskoj kulturi, pocupajte korov, nadjubrite i posadite pravi plod. Povedite iskreno i sa uvjerenjem i sve ce lagano doc na svoje mjesto. Inace, mrka kapa.

Gaso
Gost
Gaso

Doslo doba da obrazovani se sklanjaju a bokseri bistre politiku. A zaklet bih se smio da je za Kju Kluks Klan samo cuo iz par filmova

Maki
Gost
Maki

Nezna on jadan ni sta prica,to je sve napamet naucio….

Dasa
Gost
Dasa

Popovicu faco!

Kako je
Gost
Kako je

Doklen nas Crnogorce tovarit svakakvim lažima
Bigare

Milxa
Gost
Milxa

Sto je ovo,a i ne radi….

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Kazu da i sad prihvata izazove da se bije.

Los ZETA s
Gost
Los ZETA s

Ovaj jado ne zna da je mala Crna Gora vazda davala najvece SRBSKE nacionaliste pa u rat 1990 su pretezno komandovali Srbi Gore Crne Milosevic ,Jovica Stanisic Arkan Sljivancanin Kobac Bozovic Vaso Mijovic Sama mala Zeta je dala 3600 dobrovoljaca sirom SFRJ a BG 600 000 desertera no ti napisa knjigu covjek s dva lica …..

Maki
Gost
Maki

Istina ziva…

Bravo
Gost
Bravo

$jedi 1…..jesu li što pametno učinjeli?

Joo
Gost
Joo

rec Srbin je izmisljena rec da zameni rec pravoslavac a u cilju sirenja Velike Srbije….I zauzimanja tudjih teritorija kroz zloupotrebu vere…….Srbin NE postoji samo srbijanac…….

Los ZETA s
Gost
Los ZETA s

Joo tacno tako ludi Njegos izmislio Srbstvo …narod se mora zvat po geografskoj konfiguraciji terena Gorac Crni Kakaricki Ravni Zeleni itd

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Bokser

Pustahija
Gost
Pustahija

Dje ovaj boksova znali mi ko rec i kolko ima meceva ?

DR PERUN
Gost
DR PERUN

Po onome sto prica, reklo bi se da je imao sijaset meceva, e sad kako su rijeseni i to se da naslutiti…..

sabre
Gost
sabre

A argumentacija i knjige mu govore same za sebe, onome ko ih razumije i ko mu je knjige procitao.

sabre
Gost
sabre

Mijo zbori iskreno i iz srca, ali se vidi da se umorio. A mladjih da ga odmijene skoro da ih nema. Pustinja jedna, uz par izuzetaka poput Cirgica. Dje je podmladak? Ko uci ovu omladinu kako da razmislja, ko su im idoli, uzori. Ko ih uci sto je vazno u zivotu, sto je dobro a sto zlo? Da li se… Više »

sabre
Gost
sabre

Matica Crnogorska, kojoj je toboze cilj ( sigurno i bio dok su osnivaci bili u zivot) razvoj i promocija Crnogorske kulture, nije u stanju ni najosnovniji web sajt da napravi, linkovi do casopisa im ne rade. Izdali su stotine knjiga ali se do njih ne moze doc niti ih kupit ( ne daj boze online). Kako nas to promovisete, nesretnici!

Sanja
Gost
Sanja

E bruko jedna

sabre
Gost
sabre

Pogledajte samo “rezimsku” RTCG. Pa ti ljudi ne govore Crnogorski! To je bre Beograd na moru. Pa neka su im puna usta “evropskih integracija” i “ najvisih standarda”, i do zla boga napornih dokumentarnih emisija o “dinastiji” Petrovica, sve im je dzabe kad je poruka koja se jezikom salje: Beograd je cool a mi smo seljaci jer nas je sramota… Više »

sabre
Gost
sabre

Postena vlast bi odavno vec iskorijenila svetosavlje iz Crne Gore da je radila sa ikakvim uvjerenjem ali to su sve DPS konvertiti i preobuceni Dubrovacki ratnici, Rajo, Brano i ekipa. A sad je izgleda doslo stani, pani pa kako je ko sadio neka i zanje. Nije mi vas zao.

Garfild
Gost
Garfild

U Popovicevoj biografiji se ne navodi nikakva skola, bavio se boksom to se zna ali da li je zavrsio fakultet ne zna se

Kojo
Gost
Kojo

Zna se, ima srednju uzaludnu.

Jež
Gost
Jež

Završio je fakultet, i to baš u Zagrebu.

poluteška
Gost
poluteška

Nijesi Mijo no su te išćerali iz osnovne bez prava polaganja.

nenad mne
Gost
nenad mne

Drži se ti lazanja, nigdje nije ni rekao da je završio fakultet, ali nije špijao kao Matija Bećković, i to bez fakulteta!

V4Vendeta
Gost
V4Vendeta

Od 2007 do 2016te Ministarstvo kulture je za 520 naslova, koliko je podržano na konkursima, izdvojilo oko 670.000 eura. Gotovo trećina tog novca otišla je organizacijama na čijem je čelu Milorad Popović. Druge izdavačke kuće su znatno skromnije prolazile.

V4Vendeta
Gost
V4Vendeta

Da ce mi iko objasniti zasto udara minus? Samo sam cinjenice naveo

papiric
Gost
papiric

zato sto istina boli 😀

sabre
Gost
sabre

Forma bez iskrenosti. Licemjerje i malogradjanstina. Cinicna grimasa potpredsjednika vlade dok nam bifla o najnovijim ulaganjima lidera u regionu. Trulost i nesolidnost na svakom koraku, eto tome se ovaj narod protivi a naravno logistika dolazi sa istoka i koristi taj potencijal.

Jesus@
Gost
Jesus@

Sir,kajmak i šunku to još fali da bi buvljak bio kompletiran,žalosno šta srbijanski popovi napraviše od manastira Ostrog.

sabre
Gost
sabre

90ih, je sva intelektualna elita, i stara a pogotovo mlada, sva bila za nezavisnost. Bili su jednostavno idejno, kulturno, civilizacijski superiorni. Samo su se intelektualni seljaci palili na Sloba. Fast forward 25 godina, Milo i DPS su svojim izvodjenjem radova od te superiorne ideje zadrzali samo fasadu, za koje se cuje samo glasna folk muzika, miris leskovacke muckalice i beogradski… Više »

Morpheus
Gost
Morpheus

Oni su preuzeli nasu ideju suverene,moderne i evropske Crne Gore i pod tim plastom napravili feud u kojem su se obogatili samo oni i njhove familije a ostali jedva prezivljaju

Morpheus
Gost
Morpheus

A ja sam kao Betmen, izjava nidje veze ni sa cim. Prvo KKK nije religijska organizacija. Drugo radi se o zabranjeno organizaciji te su zato nosili kapuljace, na litijama se niko ne krije. Trece, KKK je agresivna organizacija koja je poznata po tome da je palila imovinu Afro-Amerikanaca, cija se to imovina odje pali? Dzabe vam sve Popovicu kad niste… Više »

Joo
Gost
Joo

Svaka sekta je zabranjena….pa i svetosavska koja je okupirala Crnogorske treba da bude….Svajcarci su ih proglasili za sektu kad nisu placaoi porez, mozemo i mi…..poredjenje sa KKK je na mestu….okupirali nam svetinje, unistavaju ih kao sto su Ostrog, pokusavaju da ugase drzavnost, ne priznaju drzavu, himnu, pale zastave a namecu tudje…….a radili su Crnogorskim popovima skoro pa isto sto i… Više »

Morpheus
Gost
Morpheus

Joo to za Svajrcarsku opet nidje veze sa istinom…pricas sta ne znas.Inace sekta je nepriznata vjerska organizacija, pa pitaj Vaseljenski sabor (najvise tijelo u pravoslavnoj hijerahiji) ko je sekta u Cg sekta, Spc ili Cpc? Ili su sekta svi koje ne odobri Dps?

Joo
Gost
Joo

za Svajcarsku ziva istina I veoma lako za proveriti……a to je samo jedna od zemalja gde imaju problem…..sta bi sa crkvom na Manhattan…..izgorela pod nepoznatim okolnostima, najskuplji kvadrat u NY, i sta se sad desava….ko je ugovorio prodaju tog placa?…….zasto se bune vladike u USA i zasto hoce da se odvoje od svetosavlja i vrate pravoslavlju…….

Garfild
Gost
Garfild

Ne odgovori ti Joo ko je sekta?? Opet, za Svajcarsku ama bas NIDJE VEZE, nesto si nacuo pa intrepretiras kako ti odgovara a ti provjeri

Nata
Gost
Nata

Od koga ih otele, sto se nisi bunio… nisi imo kad… ?

Džukelo
Gost
Džukelo

Niko ti ne branu da voliš zeleno,… Problem je što ovo nije Turska,… Ako misliš na Komite, …opet si u manjini,… Zato podvi rep, ne brukaj pleme.

joko
Gost
joko

Zar si mora Popovicu u ,,njhovu lijepu,, ici da bi pokazao koliki si nesoj od covjeka..

Pustahija
Gost
Pustahija

Jeli istina ne znam samo sam cuo da nije htijo uzet najveceg Srbina Njegosa nagradu no vele da je bila podeblja koverta uz nagradu pa nije moga odbit

Joo
Gost
Joo

Rec Srbin je izmisljena da zameni rec pravoslavac, a u cilju sirenja Velike Srbije, i otimanja tudjeg teritorija zloupotrebom vere. Ne postoji Srbin, samo srbijanac. .

Nata
Gost
Nata

E… i ovo prvi put cujem… i ko to izmisli??

Migo
Gost
Migo

Ahaaaa nista ni manje ni vise no na HRT perjanica Brkovica i Stedimlije otisa da bracu blati domoljub jos se zacudi kraju emisije nije jadnik uspijo sve lazi iznijet na meraju

Reiss
Gost
Reiss

Prva recenica koju je Milorad rekao bila je….Pa je….

Rajo
Gost
Rajo

Kju-Kluks-Klan je akcenat stavljao na rasnoj netrpeljivosti i progonio je afroamerikance. Ne znam kako je bokser povezao njih i litije. Ali što drugo očekivati od sluge režima i osobe koja je završila osnovnu školu.

Joo
Gost
Joo

Litijasi koji paradiraju su okupirali Crnogorske svetinje, progone pravoslavne Crnogorce i namecu svoju sektuu svetosavlje……

papiric
Gost
papiric

Srbi su juznoslovenski narod, srbijanac je covjek iz srbije. Sta pricas to i otkud toliko lajkova hahaha

Veteran od 1990
Gost
Veteran od 1990

Odkud pravo njemu da prica o tudjoj vjeri kojoj ne pripada a uzgred je i vrijedja u svim sveckim drzavama ovo je gnusno ne djelo koje je zakonom strogo zabranjeno i kaznjivo.Nadam se ako imalo ova drzava ima drzavnosti dace ovog jadnika sankcionista.

Arena
Gost
Arena

Ajde veteran, radi nešto korisno pušti komentarisanje, nepismen si.

Dali
Gost
Dali

Pogledajte samo slike gradova u CG cetvrtkom i nedeljom to je dovoljno ne treba komentar.Sta reci sve vise i vise naroda a ovo sto komentarisu sa pogrdnim rijecima to je slika nemoci i manjka argumenata protiv svega sto ima prefiks,,Srbski,,

Joo
Gost
Joo

Rec Srbin je izmisljena da zameni rec pravoslavac, a u cilju sirenja Velike Srbije, i otimanja tudjeg teritorija zloupotrebom vere. Ne postoji Srbin, samo srbijanac……

papiric
Gost
papiric

nije tacno

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

Takozvani turbosrbomrzac koji uporno izigriva takozvanog intelektualca !

Joo
Gost
Joo

Sta?….pise negde u nekom zakonu da svako mora da voli srbijance?…..

MarshalDuklje
Gost
MarshalDuklje

Pise li da mora da mrzi srbe ? Znas li da medju srbijancima pored srba ima i bosnjaka i crnogoraca i albanaca i madjara i rumuna i slovaka i rusina i bugara i njemaca …..

V.Cernozemski ✊
Gost
V.Cernozemski ✊

Sve si reko onako kako je…

Milo Vujovic ct
Gost
Milo Vujovic ct

Kako se mos fabit imenom Cernozemskog koi ubi naseg najveceg Cetinjanina i unuka K Nikole Aleksandra Viteskog Karadjordjevica koi sacuva Srbski narod i ujedini da njega nije bilo 1918 zavrsila bi Gora Crna u sastav Albanije taman ko i Skadar

Joo
Gost
Joo

rec Srbin je izmisljena rec da zameni rec pravoslavac a u cilju sirenja Velike Srbije….I zauzimanja tudjih teritorija kroz zloupotrebu vere…….Srbin NE postoji samo srbijanac…….

Ccc
Gost
Ccc

Mozda malo prejako umjetnicki
Ali ima dosta istine u ovome sto prica

Džukela
Gost
Džukela

Psi rata,… iz BiH i Srbije… Ove si odavde pustio, bježiš od njih,… ali će te stići.

Nikola
Gost
Nikola

Brišete svaki komentar uperen protiv amerike

Zuppa
Gost
Zuppa

Čitam da je ova persona bivši bokser. Nakon pročitanog, jedino mogu zaključiti da je tokom karijere zadobio prevelik broj udaraca u glavu.

HR8
Gost
HR8

Izgleda da i ovo sto pise udare neke od vas u glavu bas dobro.

Ccc
Gost
Ccc

Pa sto ako je bio bokser u mladosti? Iznenadio bi se da znas ko se sve bavio tom plemenitom vjestinom, tada je bila plemenita.

Rajo
Gost
Rajo

Ali on nije imao uspjeha ni u boksu

Zuppa
Gost
Zuppa

Nije problematičan boks u ovom konkretnom slučaju, već udarci koji su primljeni u glavu. Sumnjam na potres mozga.

Joo
Gost
Joo

Ajde napisi to pod jos nekoliko imena….posto ti ocigledno nije dosta to sto si vec 20ak puta napisao isto……mislim cudo svetsko jer ocigledno bokser nikako, was ali nikako ne moze biti iwas intelektualac….ali nikako, niti se intelektualac moze baviti boksom….ali nikako…….

mrkela
Gost
mrkela

Turska je 500 godina stojala između nas i Srbije , bili smo od njih mirni kad se je izmakla svaki đavo nas je od njih našao .

Osman paša
Gost
Osman paša

A odje ko ono bi 500 godina?

Boris
Gost
Boris

ovo knjizevnik ? ovo nagradjivano???

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Ne mogu vjerovat da narod ostavlja tolike pare popovima,bogu pare ne trebaju?!

Nata
Gost
Nata

Pa ti nemoj ostavljati…

Vidoje
Gost
Vidoje

Knjizevnik sa srednjom skolom i neuspjesni bokser. Ovo je nazalost jedan od predstavnika sadasnje Crne Gore.

uippp
Gost
uippp

Obrazovanje nema veze sa tim kakav je neko knjizevnik. Mislis li da je npr Čarls Bukovski bio obrazovan? Koliko si ti zaista procitao?

Vidoje
Gost
Vidoje

Bukovski je imao jedan zivotni put koji se nikako ne može porediti sa ovim “knjizevnikom”, bokserom… Koliko god da sam ja procitao, on ce i dalje biti prolazan i rok trajanja mu je malo duži od 3 runde. I priznajem, nijesam procitao ni jednu njegovu knjigu, samo članke na CDM.

Arena
Gost
Arena

Pročitaj pa kritikuj.

Strijelac
Gost
Strijelac

Otac im nacije, Dobrica Ćosić, imao je srednju poljoprivrednu školu.

Maki
Gost
Maki

Zavrsio je posle Politicku skolu ne trabunjaj.

Donji kraj
Gost
Donji kraj

Nema srednju školu!

niro
Gost
niro

Dobrica Ćosić najveći srpski pisac,akademik a od škole je imao srednju poljoprivrednu,toliko stručnjaci za sve.

Export - Import
Gost
Export - Import

Nemojte mu zamjerati,… takav je, vidio, čuo,… od Miraša, Mila, Duška,…da na putešestvija kleveću, ponižavanu, satiru,… većinski narod u CG. …. Radi vlasti, ličnog interesa,…. i interesa nalogodavaca takođe izvana.

Djoko
Gost
Djoko

Zasto se ovi koji slave Macu ljute kad im se kaze istina?

Braca
Gost
Braca

Da se neinteligentni čude. 🙂

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Sta je Braco da ti Maca nije porodična slava?😂

Giljem giljem
Gost
Giljem giljem

Je li te još muči to zeleno?

SQL
Gost
SQL

Tuc, muc…

Export - Import
Gost
Export - Import

Ministarstvo treba da uputi apel Hrvatskoj da ne prima ovakve manipulatore,… Srbiji da ih ne šalje, proizvodi, plaća,…

007
Gost
007

SESELJA BI PO TEBI ,TREBALO POZVATI.

d.b.
Gost
d.b.

Makse

Export
Gost
Export

Zbog ovoliko mržnje, neistine, izdaje, … Čekam izjavu, poziv,…ministara Nuhodžića.

Maki
Gost
Maki

Da li ce ovaj Popovic biti uhapsen zbog sirenja mrznje kad se vrati iz Kroacije u CG ?

marko
Gost
marko

Popis iz 1981: selo Bare {odakle je Amfilohije: 101 stanovnik – 100 se pise kao Crnogorac. 1 Jugosloven. Selo Cuce (odakle je rektor Gojko Perovic – nijedan Srbin

Gost
Gost
Gost

Gojko je Novljanin nije on Cuce vidio nit zna dje su .

Mitra
Gost
Mitra

popis iz 1867 sve srbi nepostoji ni jedan drugi narod na prostoru crne gore

Otac Duško
Gost
Otac Duško

a koji popis mrčio se,ee mozgu isprani.1867.veliš🤣

Arena
Gost
Arena

Nalaze popovi neuke i ispiraju im mozak.
Nekada se upijala i poštovala riječ pametnih i istinitih ljudi…..a, sada slušaju Ćosićeve Srbe
.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Jes, prababa ti je lično potpisivala, a ne avetaj avetinjo.

Gorica
Gost
Gorica

Dosta ljudi ima na litijama u Crnoj Gori.

Veljo pasulj
Gost
Veljo pasulj

Evo iz policije javljaju da je i na noćašnjoj litiji u Kotoru bilo 800 vjernika.

Djoko
Gost
Djoko

Ima prilicno naroda, ali je malo ljudi

ElPatron
Gost
ElPatron

Smijesni covjece pa bar da ne mutas prosti jadi 😂😂😂

Lepi dejo jesen
Gost
Lepi dejo jesen

Milorade vidim bio si u Vatikan.

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Opet se litijasi pomamili sa komentarima, kako ih boli istina!!!

Maki
Gost
Maki

Istina ne boli,nego laz.laz i samo laz……

jasarko
Gost
jasarko

Vjerujes u bajalice i nekome pricas o lazima…ne vidite dalje od nosa

Vlado
Gost
Vlado

BUZDOVAN….

Simo
Gost
Simo

Omladino samo sloga svih nacionalnosti u CG a nacionalniste ignorisite.

Maki
Gost
Maki

Bravo Simo,ali ovih zadnjih dana samo citam mrznju prema srbima ovih botova,sta im je pitam se!CG i Srbija to je jedna familija vazda bilo i bice! Zivjela CG !

Maki
Gost
Maki

Evo vdis kakvih ima na ovom portalu pa neko stavi minus na ovako pametan komentar!

Bnjj
Gost
Bnjj

Pripejd patriota. Svaki intekektualac mora da kritikuje vlast pa sve da je i najbolja bez u Cg

Joo
Gost
Joo

Ovaj komentar treba da bude u nekom natjecanju za glupost nedelje……..

luka
Gost
luka

On nije intelektualac ,zato i brani vlast,on je sramota.

Kimi
Gost
Kimi

Nula roba

crnogorka
Gost
crnogorka

Vidimo kako u Srbiji svi Vucku do vezica, a ovi nasi opozicionari kad bi mogli zuti oko glave bi hodali samo kako bi svijet vidio dokle se ugurase a da se neko nasem vrhu uvkuje-malo je takvih i samo kad im treba

Tamara
Gost
Tamara

Ne znam za vas,ali mene je sramota dok čitam pojedine komentare.Koliko mrznje u vama ima,prosto nepojmljivo.Sto se ljudi bavite politikom,a o tome malo toga znate.Pustite se litija i dohvatite “motike”.Vecina kuka kako lose zivi,a zasto??Danas je sramota zivjeti u nemastini,ko hoce da radi-ima posla.Budite srecni sto zivite u ovoj drzavi,imate dosta mogucnosti da napredujete,skolujete se,usavrsavate…ali,ne..Mora vlast da se kudi(Boze moj,ona… Više »

Mikonja
Gost
Mikonja

Taco, mora da su tebe namjestili neđe u državne organe, nekad odeš, nekad ne odeš na posao, dobila si stan i kredit da ga opremiš. Kako ti da razumiješ mene i moju suprugu sa tri đaka što živimo kao podstanari! Oboje radimo, ja u privatnoj firmi, ona na trafici ukupno 550 eura mjesečno.

luka
Gost
luka

Ova duva sve u sesnaest,prava zadrugarka.

crnogorka
Gost
crnogorka

znas ti to iz licnog iskustva

Joo
Gost
Joo

Tamara….oni paradiraju za 20e po komadu i ekstra 10e po dovedenom komadu……njima je to postao bizMis……

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Bravo Tamara! Da je vječna Crna Gora! I svi mi u njoj!

Gibanica
Gost
Gibanica

“Buvljak” je uvreda za to kako trenutno izgleda okolina Manastira Ostrog a i dobar dio Manastira . Imate Pod’Ostrog ( Slava Mu i Milost ) i svjetleće reklame na kojima piše ” OSVEŠTANA VODICA , OSVEŠTANE AMAJLIJE I IKONE ” itd … a na buvljak to nema , ipak je Ostrog za klasu bolji , on je vise kao TRŽNI… Više »

Velja gora
Gost
Velja gora

Da li si.ikada bio u Medjugorju ?
Vidio.bi sto.je “buvljak”

Maki
Gost
Maki

E svaka ti cast na komentaru.

Joo
Gost
Joo

Slazem se….od Ostroga su napravili vasar iz kog vuku desetine miliona eura godisnje…..naravno u Srbistan i Republiku Sumsku……

GNK
Gost
GNK

види се да је био боксер,све последице из ринга.

Goca
Gost
Goca

Jedino je i mogao temo da lupeta!!!

Aproksimativno
Gost
Aproksimativno

Goco tvoj intelek je toliko inferioran da na zalost ne mozes da shvatis o cemu se govori! Konstantno to potvrdjujes kroz komentare na ovom portalu.

Goca
Gost
Goca

Pa ok, ako mi ti kazes.

Lav
Gost
Lav

Ja mislim da vecinom nijesu losi ljudi (mada definitivno ima i takvih tamo) nego jednostavno zavedeni, sto je tuzno ali sta cemo. “Nemaju ljudi ideje nego ideje imaju ljude” sto bi rekao K.G. Jung

Joo
Gost
Joo

Sada ih vec vecina ide za dnevnice koje dobijaju…..

vukomita
Gost
vukomita

ARHANDJELI TAME,BOGOHULNICI I NEVJERNICI,NERADNICI,DRUSTVENI TALOG I PARAZITI,NEPRIJATELJI DRZAVE I CIVILIZACIJE,NEOBRAZOVANI,PRLJAVI I NASTRANI,SRAM ZA CRNU GORU I EVROPU,GADLUK I PREZRENJE…TO SU LITIJASI..MANTIJASI I SOTONICI..

Gigi
Gost
Gigi

Kudi kudi.Kad to see Desi bolest u porodici zapitaces see nevjernice

Joo
Gost
Joo

Buddaletino….da si ikada procitao Bibliju shvatio bi sta si napisao….i sta si sebi uradio……

Joo
Gost
Joo

@gigi

Доктор КЦЦГ
Gost
Доктор КЦЦГ

Ја сам учесник литија а и моја супруга.Ја сам љекар специјалиста у КЦЦГ као и моја супруга.Нисмо једини и добро смо запамтили како нас је окарактерисао Мило Ђукановић.

Paša
Gost
Paša

Jeste li zapamtili??? E, pa i mi Crnogorci dobro pamtimo kako nas je, ničim izazvan, nazivao Amfilohije, za kojim idete po Crnoj Gori, da mu branite buđelar!!!

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Ajdeeee, zakuni se.

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

E ču doktora.

Joo
Gost
Joo

On je doktor kao sto sam ja Kineski car…..

Volim te zeleno
Gost
Volim te zeleno

Ajde ne zezaj!

Budvanka
Gost
Budvanka

Eto, ni manje ni više no specijalisti u KCCG, toliko ste vi, kao Srbi, ugroženi. Da se razumijemo, ne smeta Crnogorcima to, sigurno ste radom i kvalitetima zaslužili. Ali smeta lažna i šuplja priča o ugroženosti Srba u CG, koja je osnov litija na koje idete.

Mijo gušter
Gost
Mijo gušter

Prodaje li još ikone i pošto su mu?

Dr n
Gost
Dr n

A pop mu je bio ili djed ili prandjed i sta onda reci

Sutomore
Gost
Sutomore

Vidi se da ne znas ni ko ti je pradjed zato grijesis pojam

Jež
Gost
Jež

Tako je Popoviću, kućiću….sve što si rekao je, nažalost, istina….posebno za ove u mantijama i kapuljačama….možda si preskočio da napomeneš da se šetnja plaća, a zna se i iz kojih izvora.

Šole,zlatno uvo
Gost
Šole,zlatno uvo

Iz kojih, kad si tako upućen?

Milisav Pekovic
Gost
Milisav Pekovic

I mene zivo interesuje

Jež
Gost
Jež

Novcem od crnogorskih( a, ne srpskih )svetinja od Ostroga pa do mora, novcem koje stranake, kao što su DF, Milačić i dr.
, dobijaju iz Srbije i Rusije.
Znate vi to dobro, kao i što znate da nijesu u pitanju svetinje, već rušenje države….0

Maki
Gost
Maki

Bla bla bla..stalno edno te isto ,dosadni ste kad i sami znate da to nije istina

mijo arhitetka
Gost
mijo arhitetka

Može li mi neko objasniti što je to zetsko primorska arhitektura?

gula gluvi
Gost
gula gluvi

Nadovezao je arhitetka! na vizantijsko-moravski stil. Kako ga nije sramota brukati se pričom o nečemu što pojma nema?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Možda je prećerao ovo sa Klanom. Meni više liče na zombije😜

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Pita me juce taxista idem li na litije, ne rekoh, nisam ja iz te price…veli on ja idem, odem malo noge da protegnem, nedeljom kad sam slobodan…izadjem malo medju narod…eto vam vjernika, bitno je da on seta, a to sto je glava prazna to nikom nista!!!!

Jela Savova
Gost
Jela Savova

Bravo, Ješka, vidi što o tome misle obućar i mesar i u toku si sa javnim mnenjem!

Jajale
Gost
Jajale

E tvoja je puna bravu

Jelena Savojska
Gost
Jelena Savojska

Zao mi je sto ste se pronasli…citajte, edukujte se..umjesto sto litate za dzabe!!!

Jela Savova
Gost
Jela Savova

Zini, Ješka.

Maki
Gost
Maki

Pa Milo je iso na Dubrovnik to ne spominje….uzas !!!!

Bula
Gost
Bula

“Vala Bogu ‘oce li ga pozvati Veljovic na informativni zbog sirenja govora mrznje. Zbog manje intrigantnijih izjava su ljudi zadrzavani 72 h. Tipa Marko Milacic, Vesko Pejak, onaj kukavac sto plati 500 zbog Veljovica i.t.d.”
Sto ne moze ovaj kom.?

Sutomore
Gost
Sutomore

On kritikuje petu kolonu

Maki
Gost
Maki

Sramota…….nazvati Ostrog buvljakom….sitidite se

Kima
Gost
Kima

Sramota je reci da Ostrog sad podsjeca na buvljak, a nije sramota to sto su od njega napravili buvljak. Cudno neko razmisljanje srba. Srbi vole vasare i buvljake izgleda.

NK grad
Gost
NK grad

@Kima vole i pljeskavice ahhaah Koliko sam puta cuo pjesmu pijanih kod donjeg manastira, iz onih brvnarica ili cega li vec

Seka
Gost
Seka

Istina je,nazalost i vasu i nasu….

Maki
Gost
Maki

Ostavite se vi naseg Ostroga,kakav je takav je nas je i najljepsi,sta se vi sekirate za njegov izgled,svasta!Nas ne interesuje kakve su vase crkve i Dzamije.

Mestar
Gost
Mestar

Potpuno su ubili duh tog manastira. Oko njega je sve sami kiceraj.Taj nekada sveti manastir su osakatili, i potpuno ga pretvorili u jednu obicnu masinu za pravljenje para. Kad dodjes tamo nemas uopste taj duhovni blazeni osjecaj. Bio sam zadnji put prije dvije godine i potpuno sam se razocarao, unutar samog objekta gdje su sve ikone je bio neki pop… Više »

Maki
Gost
Maki

Jednostavno nemoj vise ici i gotovo,idi dje se bolje osjecas !Ostavi Ostrog na mir!

Beach
Gost
Beach

I kome Bog vise pomaze? Je li ko da veci prilog?

Tamara
Gost
Tamara

To nije fino čuti,ali,nazalost tako izgleda😭

Gigi
Gost
Gigi

Kazni ce ih big sve .Zivi bili pa vidjeli

Sanja
Gost
Sanja

Sve ste u pravu. Nevjerovatno je da svešteno lice huška na rat, kune, proklinje, bavi se biznisom…

Marsej 1934
Gost
Marsej 1934

Je li sto rekao da nije tačno?
Ili ona stara da istina boli!

V.Cernozemski
Gost
V.Cernozemski

Tebe je sve boljelo tamo na asvaltu u Marseju. Što su ti sve građani vadili…?

Blaki
Gost
Blaki

Svaka ti tačna i ispravna, ali zaludu kad te ovi šetači ne čitaju.
Nikad više 1918…

eu kolonija
Gost
eu kolonija

ovo je iz rubrike psihopatologija

LSCG
Gost
LSCG

Ziva ISTINA

poluteška
Gost
poluteška

A kako je Popović postao “besprizorni čovjek” koji je sticajem čudnih okolnosti postao nositelj devastiranih crnogorskih nagrda? Sa završenom osmoljetkom počeo je da piše pjesmice, a prije nekolike godine je napisao roman i oduševio sve evivaše i ljubitelje evivaša.

Cetinje
Gost
Cetinje

I mog djeda Djakoma je roman odusevio. Eviva?!

Izazvana
Gost
Izazvana

Muka ako ode Milo ko će mu davat 100.000 eura minimum za knjige koje ne piše i zbirke koje ne objavljuje

Mitar
Gost
Mitar

U potpunosti sam saglasan sa Popovićem!

The Stig
Gost
The Stig

Cega se pametan stidi, time se b….. ponosi

Mitar
Gost
Mitar

E… Nešto si hteo

Rade
Gost
Rade

Vala ovo vrijedjanje svoga naroda nema smisla.

Blaki
Gost
Blaki

A čiji narod vrijeđaj SPC i litijaši….?

REALNO
Gost
REALNO

Ne valja to, prljavi veš se pere u svojoj kući. Ne pokazuju se šporke gaće komšiluku. Iako mu potpisujem svaku riječ. Da Hrist stigne u naše krajeve, i vidi što se čini ispred hrama koji je, tobož, u njegovo ime podignut, ponovo bi poobarao tezge ispred hrama Gospodnjeg.

Marko
Gost
Marko

Malo kod kockaste braće da se isplače…e bijede (ne)ljudske.

marea
Gost
marea

Kakva ljudina kakav coek…e Boze mili

Send this to a friend