Politika

Popović: Najbolja diskreditacija i potvrda prevara i laži Mickeja Spajića jesu javni nastupi Milatovića

Milo Popović

Najbolja diskreditacija i potvrda prevara i laži Mickeja Spajića jesu javni nastupi predsjednika Jakova Milatovića. Nakon što se u minuloj predizbornoj kampanji predsjednik Crne Gore javno izvinio za obmane lidera PES-a, svim građanima je jasno o kakvom profilu ličnosti je riječ, kazao je u reagovanju portparol Pokreta za promjene PzP, Milo Popović. 

On je reagovao na saopštenje pokreta Evropa sad u kojem se navodi da, “Medojeviću nije cilj da preskoči cenzus, već da diskredituje Spajića“.

“Međutim, zašto gazda Jezda iz Pljevalja nije obavijestio članove sopstvene partije, pa onda i cjelokupnu javnost, o porijeklu novca kojim je sagrađena stambena zgrada u Beogradu u Topalovićevoj 47, gdje je Spajićeva porodica kupila stan i gdje je imao prebivalište i kakve on ima veze sa pojedinim licima iz Amsterdama”, upitao je Popović.

On poručuje da će, za manipulativni senzacionalizam PES uslijediće kazna građana na izborima, a gospodinu Spajiću neće padati na pamet da se bavi politikom, jer će mu glavna preokupacoja biti serija razgovora u SDT.

Send this to a friend