Politika

Popović poručio Divanoviću: U političkom smislu si se odrekao rođenog oca

Član Mladih Demokrata Spaso Popović kazao je da se funkcioner Demokratske partije socijalista Nikola Divanović u političkom smislu odrekao rođenog oca, koji je 2002. godine bio kandidat za odbornika Srpske narodne stranke.

Popović je, nakon današnje izjave Divanovića da je lider Demokrata Aleksa Bečić političko unuče Slobodana Miloševića, saopštio da on, u nedostatku inovativnosti, koristi politički poražene i raskrinkane konstrukcije neistina na račun lidera Demokrata, kako bi se dodvorio šefovima, čiji je rejting u konstantnom padu i licima sa optužnica.

U svijetu savremene i civilizovane politike, koja je, ističe Popović, Divanoviću i DPS-u očito nepoznanica, potpisnici takvih saopštenja zreli su za hospitalizaciju.

“No, koliko je Divanović vjeran svojim političkim očevima govori i činjenica da se u političkom smislu odrekao i rođenog oca koji je 2002. godine bio kandidat za odbornika Srpske narodne stranke. Dok je otac Divanovića podržavao Slobodana Miloševića, Aleksa Bečić je imao 11 godina. Tako da, gospodine Divanoviću, vi ste učinili jedan od najvećih presedana u istoriji višestranačja, udarivši na oca koji je zajedno sa aktuelnim šefom bio jedan od najvećih podržavalaca Slobodana Miloševića. Kad udarite tako na rođenog oca, možemo samo zamisliti šta ste spremni da učinite i kakvo bljutavo saopštenje da potpišete protiv svojih političkih protivnika”, navodi Popović.

On je funkcioneru DPS-a poručio da građani ne zaboravljaju njegovu akciju bušenja bedema Starog grada, zbog čega su mještani MZ Stari grad podnijeli krivičnu prijavu.

“I poslije svega, opet prihvatiš da se javno oglašavaš i bivstvuješ na političkoj pozornici, poslije nokauta koji si doživio na organima DPS-a, na kojima si jedva (za dva glasa) uspio da uđeš u Opštinski odbor otpatka organizovane kriminalne grupe Budva”, naglasio je Popović.

Kako je dodao, javnost Crne Gore je već navikla na primitivizam, korupciju, kriminal, mračna saopštenja, najbeskrupoloznije neistine koje dolaze od plači-stranke, čiji se lider ne smije kandidovati na predsjedničkim izborima.

“Tako je Đukanović postao najveća kukavica među kriminalcima i najveći kriminalac među kukavicama, posebno onda kad je shvatio da mu Demokrate uzimaju mandate u Petnjici i Tuzima i to direktno sa vaše kvote. Na kraju, šta i očekivati od Divanovića? Kada je izdao sopstvenog oca, kako bi tek izdao Budvu, Crnu Goru i njene građane”, zaključio je Popović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Orange
Gost
Orange

Evo jos jedan iz redova demagoga se nasao da prosipa filozofije tj demagogije.

Dana
Gost
Dana

Zali Boze omladine koju je Aleksa hipnotisao

Bojan
Gost
Bojan

Ne kititete se perjem tj. mandatima koje ste na maglu uzeli!

Ognjen
Gost
Ognjen

Imate li vi adekvatan odgovor na to sto je Aleksa isao po beogradskih mostova i sto je zelio da se bace NATO bombe?? Nemate naravno jer istinu ne mozete pobiti napadima neosnovanim na DPS!

Goran
Gost
Goran

Kad pricate o tom uzimanju mandata DPS zasto ne budete iskreni i kazete da ste te mandate dobili na prevaru! Vi kao da se ne zna da ste vase listice kuci nosili i pisali broj glasova koji vama odgovara!

Dugine boje
Gost
Dugine boje

Kako je sladak i seksi ovaj Popovic .mmmmmm

Nemanja
Gost
Nemanja

Dje je sad Aleksa? Sa cijih mostova sad zagovara revoluciju?

Borkan
Gost
Borkan

Tako treba im reci

Srboslav
Gost
Srboslav

Divanovic teska srbenda

Dobriša
Gost
Dobriša

Hahahahaha koliko si ti bolesno ljubomoran. Političar, mlad, šarmer. Jbg.

kukuruza
Gost
kukuruza

Imao sam “sreću” da upoznam ovo biće što se Spaso zove.Znam da on nije ovo saopštenje pisao koliko jesam li ja jer sam vidio koliko je pismen i načitan.Beskrajno bezobrazna osoba- Bože sačuvaj.Nijesam politički opredijeljen -da ne budem pogrešno shvaćen.

Barba Laki
Gost
Barba Laki

Istina ziva…sa divanovicem dps ide u ambis

Dobriša
Gost
Dobriša

Divanović ga može samo izvući jer ne može biti u dubljem ambisu nego je trenutno u BD

Send this to a friend