Politika Abazović čestitao Dan opštine

Posebna snaga i ponos Žabljaka su njegovi građani

Žabljak je grad koji se može pohvaliti sa bezbroj prirodnih ljepota i resursa, ali i građanima koji su odlučni i spremni da brane takvo blago, naveo je lider Građankog pokreta URA, Dritan Abazović u čestitki koju je, povodom 17. septembra – Dana opštine, uputio svim građanima toga grada i lokalnom rukovodstvu.

“Građani Žabljaka su posebna snaga i ponos grada koji predstavlja važan zimski centar turizma, ali i atraktivno ljetnje odmaralište. Tave potencijale treba unapređivati i brižljivo čuvati sve ono što je priroda podarila ovom gradu”, istakao je Abazović u čestitki.

Naglasio je da se nijednim potezom ne smije narušiti ono što je odlika durmitorskog kraja, a to je svakako činjenica da taj kraj predstavlja oazu zdrave životne sredine i nezaobilaznu sliku sa bilo koje razglednice ljepota Crne Gore.

“Uz želju da Žabljak u narednom periodu doživi potpuno infrastrukturno opremanje i razvoj, otvaranje novih radnih mjesta i znatno unapređenje kvaliteta života svih građana, čestitam 17. septembar, Dan opštine”, zaključuje Abazović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

Dobra mu je ideja da polako, korak po korak, pređe u ekološku partiju i da se mane veljikosrba i visoke politike….

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Kao i mi inzenjeri

Send this to a friend