Politika

Poslanici DF-a se uplašili da je Katnić naložio da ih prisluškuju

Milivoje Katnić

Burno je danas bilo u Skupštini Crne Gore jer je jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević optužio Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića da je naložio tajne mjere nadzora nad liderima DF-a Andrijom Mandićem i Predragom Bulatovićem.

Tužilac Katnić, kako se čuje u prenosu sjednice Skupštine, nigdje eksplicitno ne govori da su dvojica poslanika bila pod mjerama tajnog nadzora, već je kazao da su pod mjerama bili oni koji su imali plan da likvidiraju glavnog specijalnog tužioca, kao i ona lica koja su željela da tužiocu namjeste primanje mita.

Da objasni situaciju i šta je zapravo Katnić rekao, predsjednik Skupštine Ivan Brajović je prepričao tok događaja, i šta je zapravo rečeno.

“Rečeno je da Veselin Mujović nije bio na mjerama tajnog nadzora. Nije rečeno izričito da su poslanici bili ozvučeni, nego da su osobe koje su spremale likvidaciju SDT-a bile ozvučene…”, kazao je Brajović.

Knežević je izgleda “pomislio” da su Mandić i Bulatović bili pod mjerama tajnog nadzora, zbog pisanja Dnevnih novina iz 2017., da su, pokušaju diskreditacije glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, lideri Demokratskog fronta obratili se i kontroverznom biznismenu Veselinu Mujoviću, što se vidi iz transkripta razgovora objavljenog sa sajtu Specijalnog državnog tužilaštva 17. jula ove godine.

Funkcioner DF Predrag Bulatović od Mujovića je tražio “predmet“, što se, prema saznanjima Dnevnih novina, odnosilo na pomoć u pronalaženju osobe koja bi za određenu sumu novca javnosti slagala da je Katnić svojevremeno primio mito kako bi toj osobi izdejstvovao povoljnu presudu u sudskom sporu koji se protiv tog lica vodio.

Mujovićev zadatak  bio je da stupi u kontakt sa osobom iz Nikšića i ponudi joj visoku sumu novca (navodno 50.000 eura) da lažno optuži Katnića.

Danas se u Skupštini vodi rasprava o radu tužilaštava u prošloj godini.

M.D. 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

u strahu su velje oči…počelo im je svašta se priviđati ..

Što se čini
Gost
Što se čini

Sakrio im bubice u luka sadnice 🙃

Kata Luković
Gost
Kata Luković

„Ја sam hrišćanin više stotinа godinа. Мožda i hiljadu, pa bih mogао biti i Papa. Ја sam hrišćanin i prije 1054. godine, moji preci.Što znači da mogu biti i Papa„ rekao је GST Мilivoje Кatnić u Skupštini.

Ljuta sam
Gost
Ljuta sam

Da nije i on počeo da lijeci prehladu….današnjim ljekovima ?

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Za nekoga ko je hrabar, bas se mnogo plase.

Velimir136@gmai
Gost
Velimir136@gmai

Vama ne trebaju tajne mjere već KAVEZ u SPUŽ!

Mrgud
Gost
Mrgud

Normaln,svaka država drži na oku izdajnike,špijune drugih država…

Mila K
Gost
Mila K

Nekako naslov baš nije odgovarajući. Jer raspušteni SDT je opasnost, prije svega za DPSovce, posvećene sojskoj i čojskoj Crnoj Gori,

Riznicar Stevo
Gost
Riznicar Stevo

Eo sad ih slušam live. Ovaj Stanković je svjez za penziju.

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

rece kale da nema dokaza.

CUCA
Gost
CUCA

Na oprez braco Crnogorci od onija te se odriecu Srbskoga Njegosa

M...
Gost
M...

Mene samo zanima, ako moze neko da mi objasni, ima li sta u ovoj Drzavi da nije Srpsko?? Pocece da mi pricaju kako je vazduh koji disem Srpski..mogu li disat?

M...
Gost
M...

Meni neko da objasni ko ikako moze, ima li sta u ovoj Drzavi a da nije Srpsko? Jos malo ce mi reci da je i vazduh Srpski… Mogu li disat???

M...
Gost
M...

Moze li mi iko objasniti jednu stvar, ima li u ovoj Drzavi nesto a da nije Srpsko? Sjutra ce ni reci da je i vazduh Srpski.. Mogu li disat??

Cuca G Kljuca
Gost
Cuca G Kljuca

IMA DPS i Liberali a i ostali konjusari

M...
Gost
M...

Moze li mi neko objasniti ovo, ima li ista u ovoj Drzavi a da nije Srpsko? Jos malo ce mi reci i da je vazduh Srpski… Mogu li disat?

urke
Gost
urke

sljedbenici cica drazine ideologije cetnistva moraju biti pod budnim okom svih drzavnih sluzbi jer predstavljaju opasnost po drzavu

Virus
Gost
Virus

Katnić je objavio razgovor ove dvojice iz kafane dok su bili sa Mujovićem. Taj transkript je i dalje na sajtu Specijalnog tužilaštva. Sa njima je bio Mujović. Od njih trojice neko je morao biti ozvučen.

Svjefol
Gost
Svjefol

Raste nervoza, braco, raste…primicu se resetke… Kako ste radili, tako treba i da zaradite.

Ljuta
Gost
Ljuta

BRAVO Stankovicu…..taj prosjek nije ni udba imala 1948g…..

Dragan
Gost
Dragan

Ovi junaci iz Df bi da se bave kriminalom al da ih niko ne dira pa im onda ne valja ni drzava ni niko.

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Da su čisti ne bi se plašili. Spuž zove.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Evo ja se javljam da me prisluskuju, kamere neka stave u svaku prostoriju.
Cudi me da to smeta DFovcima, oni su casni, lojalni drzavi, nemaju tajni …

Roki
Gost
Roki

Ako su čisti, što se śekiraju? Evo, mene neka slušaju i prisluškuju koliko im mila volja. Jer su mi misli i razgovori čisti.

Ljuta
Gost
Ljuta

A provokatori crnogorski poslali 11000brace i sestara na goli otok i druge zatvore…istorija se ponavlja

Realno
Gost
Realno

Da nijesu zaslužili ne bi ni išl. U svakom slučaju vratili su se popravljeni. To je jedino bitno.

Send this to a friend