Politika

Potpisan Sporazum Crnogorske i koalicije na vlasti u Budvi

Budva

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi Miodrag Čučka danas je sa ovlašćenim predstavnicima koalicije na vlasti potpisao Sporazum o saradnji i vršenju vlasti u Opštini Budva, saopšteno je iz ove partije.

<<<Odbor izglasao: Crnogorska će biti dio budvanske vlasti<<<

Opštinski odbor Crnogorske sinoć je odlučio da potpiše sporazum o vršenju vlasti u Budvi sa koalicijom koja je u ovom gradu na vlasti od kraja 2016. godine.

“Predsjedništvo Crnogorske ranije je odlučilo da će, slijedeći načelo autonomije teritorijalnih organizacija stranke, da poštuje odluku Opštinskog odbora Crnogorske u Budvi povodom rješavanja krize budvanske vlasti. Imajući u vidu da se u svom javnom djelovanju predstavnici Crnogorske vode načelom transparentnosti, Crnogorska je javno objavlila S6porazum koji je u ime Opštinskog odbora potpisao gospodin Čučka”, navode iz ove partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Starac Focco
Gost
Starac Focco

presudisse sami srbi.na sledeccim izborima budvani cce otresti prevaranta purka koji jr je imenom crnogorska prevario gradjane i prkljuccio se izdajnicima crne gore.

Putalj
Gost
Putalj

Sramota me jer sam bio na osnivačkoj Skupštini Crnogorske, na Cetinju.. Od Purka me ništa ne može iznenaditi ali profesor Pavićević da ne digne glas.. Do juče lajaše jedno za drugim..

Zoran
Gost
Zoran

Crnogorska je amnestirala nesposobnu vlast
u budvi.

NINDŽA Pipun
Gost
NINDŽA Pipun

Zabraniti im da koriste ime CRNOGORSKA!!! Gradjani Budve i Crne Gore neće oprostiti ni zaboraviti ovu izdaju svega CRNOGORSKOG!

........
Gost
........

Katastrofa

Send this to a friend