Politika

Potvrda odličnih odnosa: Orban doputovao u Crnu Goru

Predsjednik Vlade Mađarske Viktor Orban doputovao je danas u prvu zvaničnu posjetu Crnoj Gori nakon što je naša zemlja postala članica NATO-a.

Nakon svečanog dočeka, koji je uz najviše državne počasti priređen na Aerodromu u Podgorici, predsejdnici vlada Duško Marković i Viktor Orban razgovarali su u četiri oka.

https://twitter.com/VladaCG/status/1021427815735005184

Kako je saopšeno iz Vlade, posjeta Orbana potvrda je odličnih bilateralnih odnosa, parterstva u NATO-u i evropske integracije Crne Gore, kao i prilika za razmjenu mišljenja o aktuelnim političkim i bezbjednosnim temama u regionu i Evropi.

Prema najavama, premijeri Marković i Orban sjutra će održati zvanične razgovore.

Orban će se, tokom zvanične posjete našoj zemlji, sastati i sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem i predsjednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Toni
Gost
Toni

Bio sam u Mađarskoj par puta u posljednje tri godine. Na periferiji apartman 30€, noćni recepcioner u hotelu penzionisani profesor, mala mu penzija. Po metro stanicama puno beskućnika, prostitucije koliko hoćete kao i raznog sitnog kriminala. Nešto mi ta Orbanova Mađarska ne obećava, a koliko sam vidio i Mađari sreću pronalaze drugdje.

Sasa
Gost
Sasa

Pristojan svijet je Orbany odavno zatvoruo vrata, kao homofobu

VHS
Gost
VHS

Zanimljiv gost. Prije će biti da su razgovarali o bodljikavoj ogradi nego o ovim i onim integracijama. Diktator jeste ali i nacionalista, bog i batina imigrantima a i ne zaboravimo Anti-Soros zakon. Jeste li vi sigurni da oni pričaju o integracijama?

Enigma
Gost
Enigma

Jesi li ga imao đe na ljepše mjesto poves Preśedniče i nije neki reprwzentativni pogled na moraču …..mozda zelis sažaljenje onda je to pravo mjesto 🤣

PG-srb
Gost
PG-srb

Orban?????Odlicni odnosi😂😂😂😂😂😂

el guapo
Gost
el guapo

Autokrate

Dejo italijan
Gost
Dejo italijan

Kako bježe od mađarske jer nema more 😃😃😃😃🌹👍

Send this to a friend