Politika

Predsjednik Jermenije čestitao Crnoj Gori na postignutim rezultatima u borbi sa virusom

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović imao je telefonski razgovor sa predsjednikom Jermenije Armenom Sarkisijanom, čiji je povod odlaganje njegove zvanične posjete Jermeniji, planirane za početak juna, zbog ograničenja putovanja u uslovima trajanja pandemije COVID 19.

Đukanović je zahvalio predsjedniku Sarkasijanu na inicijativi za razgovor i potvrdio zainteresovanost da se posjeta realizuje u terminu nakon stabilizacije situacije i uspostavljanja bezbjednih uslova za putovanja. On je upoznao predsjednika Jermenije o uspješnom završetku prve faze borbe Crne Gore sa korona virusom. Istovremeno, iskazao je nadu da će i Jermenija uskoro uspjeti da savlada zdravstvenu krizu, saopšteno je iz kabineta Đukanovića.

Sarkasijan je uz informaciju da brojke o oboljelima u Jermeniji i dalje zabrinjavaju, čestitao Crnoj Gori na postignutim rezultatima.

Obostrano je iskazano očekivanje da će posjeta predsjednika Đukanovića Jerevanu potvrditi prijateljske odnose dvije države i otvoriti mogućnosti za intenziviranje i produbljivanje ekonomske i ukupne saradnje. Istovremeno, biće to prilika za detaljnije razgovore o obostrano važnim pitanjima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lida
Gost
Lida

Svi se dive i cestitaju osim popova i opozicije koja konstantno radi protiv drzave a prima ogromne plate.

Send this to a friend