Politika

Predsjedništvo GP URA večeras o Temeljnom ugovoru sa SPC

Građanski pokret URA

Građanski pokret URA održaće večeras sjednicu Predsjedništva. Jedna od tačaka o kojoj će se raspravljati je i Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom SPC, rečeno je CdM-u u GP URA.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Vladi Crne Gore Vladimir Joković saopštio je da će Vlada na sjednici 8. jula glasati o potpisavanju Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović kazao je juče da očekuje da Vlada na odgovarajući način razmotri i riješi pitanje Temeljnog ugovora sa SPC. On je naglasio da je DPS partija na čijem je čelu saopštila negativan stav prema ovoj verziji Temeljnog ugovora.

M.Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Loko
Gost
Loko

Veliki crnogorci iz URE shvatite da ovo nije protiv Mila i DPSa vec protiv Crne Gore! Pitace vas djeca sjutra dje ste bili dok je drzava nestajala! Vrijeme stid budi i ne brise! U pamet se!

Komita MN
Gost
Komita MN

Uopste se ne cudim albanskom chetniku ali Crnogorci iz URE? Ima li vas?

gost
Gost
gost

Dje ste Cetinjski Liberali iz ure ili napustajte izdajnika ili ste gori od njega.

Tara
Gost
Tara

Naravno..da Jokan..srpski ekstremista pokusava da nam otme..i nasilno aneksira CG..Dje ste Crnogorci??Ne damo CG..tudjoj zemlji i ovim ekstremistima..srbijanskog svijeta..

blavor
Gost
blavor

Nije to posao URE koja je sastavljena od Srba, manjinskog naroda…

Babin unuk
Gost
Babin unuk

Na predsjedništvu pokreta je konstatovano da su potrebna dalja usaglašavanja sa Ustavom te se potpisivanje odlaže do potpune usaglašenosti.
Građanski pokret-URA. 🤭
U suprotnom, Abazovića, biti neće ni na čelu Ure. Jer kako skorije napisa jedan dobri novinar u jednoj kolumni, politički će ga pokositi samo iz unutrašnjosti URE. Evo da vidimo.

Predator
Gost
Predator

Ura i demokrate dno dna. Grijesi ura ako misli da ce ovo proc

Breza
Gost
Breza

URA-si najvece zlo koje je Crna Gora imala!Fujjjj.

Petar CT
Gost
Petar CT

Predsjedništvo tj. Dritan, Filip Adzic i Konatar 🤣🤣🤣ahaha sto ne idete na glavni idbor?

Nova Vlada
Gost
Nova Vlada

Juče reče Bečić da nema većeg Ctrnogorca od njega u Crnoj Gori.
Napravite novu vladu i išćerajte oe URAŠE .

titograđanin
Gost
titograđanin

U pamet se Crnogorci iz URA-e,ako vas ima!

BELVEDER
Gost
BELVEDER

Braćo Albanci, molimo vas da nam pomognete, kao što ste uvijek pomagali nama Crnogorcima, da se otarasimo ovog Vučićevog ekstremiste, na žalost Albanca, koji nas zavađa i zbog čije izdaje u najavi, postoji opasnost da dođe do nemira!

Freedom
Gost
Freedom

E super sad da vidimo te,, gromade ljudske” Crnogorce iz URE kako će glasati. Filip Adžić i Cetinjski Urasi. Živio časni Lscg i Slavko Perović.

Zoran
Gost
Zoran

Polako Dritane. Prikoči. Ne može URA sa 3 poslanika da odlučuje u ime čitave Crne Gore. Ne igrajte se sa narodom. Nijesmo mi ekstremisti. Mi smo crnogorci.

Send this to a friend