Politika

Predstavnici Ministarstva odbrane otputovali u Holandiju

Predstavnici Direktorata za ljudske resurse Ministarstva odbrane, na čelu sa direktorom Mihailom Volkovim, otputovali su u posjetu kolegama iz Holandije, sa ciljem razmjene iskustva u oblasti ljudskih resursa, prvenstveno u procesu selekcije i razvoju kadrova u odbrambenom sektoru, te optimalnom modelu tretmana vojnih veterana.

Kako je saopšteno iz Ministarstva odbrane, Volkov je domaćine upoznao sa aktivnostima u oblasti ljudskih resursa, posebno sa planovima budućih pravaca razvoja, sa programima za mlade, te benefitima koje taj resor obezbjeđuje za profesionalna vojna lica.

Delegacija se sastala sa predstavnicima Centra za podršku ljudskim resursima Ministarstva odbrane Holandije, na čelu sa direktoricom Marijanom Venvlit, kao i Odjeljenja za ljudske resurse i organizaciju, na čelu sa Stefanom Oudšornom, načelnikom Menadžmenta ponude i potražnje.

Kako je najavljeno, planiran je i sastanak sa savjetnikom direktora Direktorata za ljudske resurse holandskog Ministarstva odbrane, pukovnikom Tonom Klajnom, kao i direktorom Instituta za veterane, pukovnikom Ludi de Vosom.

Riječ je o zajedničkoj posjeti predstavnika ministarstava odbrane Crne Gore i Makedonije kolegama iz Ministarstva odbrane Holandije, a na čelu makedonske delegacije je rukovodilac Departmana za ljudske resurse Vasil Zimbakov.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slobo
Gost
Slobo

Draga javi se na viber 🙂

Belgiju u Nato
Gost
Belgiju u Nato

Greška, treba Belgiju da učlane u NATO a ne Holandiju!

Send this to a friend