Politika

Preliminarni rezultati: DPS-u 30 mandata, Za budućnost Crne Gore 27, Mir je naša nacija 10, Crno na bijelo četiri…

Tri opozicione koalicije “Za budućnost Crne Gore”, “Crno na bijelo” i “Mir je naša nacija”, koje su najavile saradnju nakon parlamentarnih izbora imaće najmanje 41 mandat. To su pokazali preliminarni rezultati parlamentarnih izbora koji su održani danas u Crnoj Gori. Rezultati pokazuju da partija “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović” ima 30 mandata, “Za budućnost Crne Gore” 27 mandata. “Mir je naša nacija“ ima osvojila je 10 mandata, “Crno na bijelo” četiri mandata, SD i Bošnjačka stranka tri mandata, SDP dva mandata, a “Albanska lista – Genci Nimanbegu, Nik Đeljošaj“ i “Albanska koalicija “Jednoglasno” su osvojili po jedan mandat, preliminarni su podaci CEMI-ja.

00.10

Rezultati na 100 odsto obrađenog uzorka

CDT je podatke obrađivao na osnovu reprezentativnog uzorka koji broji 268 biračkih mjesta.

Rezultati su sljedeći:

Socijaldemokrate 4,09 odsto
Bošnjačka stranka 3,74 odsto
SDP* 3,11 odsto  (2,79 odsto  – 3,43 odsto )
Crno na bijelo 5,54 odsto
Albanska koalicija 1,35 odsto
Odlučno za Crnu Goru 35,41 odsto
Za budućnost Crne Gore 32,81 odsto
Albanska lista 1,51 odsto
Mir je naša nacija 12,07 odsto
Ostale liste nijesu ušle u Parlament. Hrvatska građanska inicijativa je osvojila 0,25 odsto , uz marginu greške 0,08 što znači da se može kretati u intervalu od 0,17 odsto  do 0,33 odsto.

23.10

Tri opozicione koalicije Za budućnost Crne Gore, Crno na bijelo i Mir je naša nacija, koje su najavile saradnju nakon parlamentarnih izbora imaće najmanje 41 mandat, saopšteno na pres konferenciji Centra za monitoring i istraživanje (CeMI).

Predsjednik Upravnog odbora CeMI-ja, Zlatko Vujović, rekao je da na osnovu 88,4 odsto obrađenog uzorka Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović ima 34,8 odsto ili 29 mandata, “Za budućnost Crne Gore”32,7 odsto ili 28 mandata.

“Aleksa Bečić – Miodrag Lekić – “Mir je naša nacija“ ima osvojila je 12,5 odsto ili 10 mandata, dr Dritan Abazović – “Crno na bijelo” -dr Srđan Pavićević 5,7 odsto ili četiri mandata, “SD-Ivan Brajović-Mi odlučujemo dosljedno“ 4,2 odsto ili tri mandata, Bošnjačka stranka – Ispravno – Rafet Husović” 4,1 odsto, ili tri mandata, “Albanska lista – Genci Nimanbegu, Nik Đeljošaj“ i “Albanska koalicija “Jednoglasno” su osvojili po jedan mandate ili zajedno 2,5 odsto, “HGI. Svim srcem za Crnu Goru! je ostala na 0,2 odsto, “SDP – Jaka Crna Gora” 3, 1 odsto ili dva mandata”, rekao je Vujović.

Ukazao je da su još uvijek moguće određene promjene.

“Međutim, ono što građane najviše interesuje, a to je da tri opozicione koalicije koje su najavile saradnju nakon izbora Za budućnost Crne Gore, Crno na bijelo i Mir je naša nacija će imati najmanje 41 mandat. To je nešto što najvjerovatnije neće biti dovedeno u pitanje, ali treba sačekati s obzirom da u nekim situacijama, možda će tek informacija od Državne izborne komisije biti ono što će biti konačni rezultati”, kazao je Vujović.

23.04

CDT je podatke obrađivao na osnovu reprezentativnog uzorka koji broji 268 biračkih mjesta. Do sad je obrađeno 265 mjesta odnosno 98.8 odsto uzorka.

Rezultati su sljedeći:

1. Socijaldemokrate 4.13 odsto

2. Bošnjačka stranka 3.80 odsto

3. SDP 3.09 odsto

4. Crno na bijelo 5.53 odsto

5. Albanska koalicija 1.37 odsto

6. Odlučno za Crnu Goru 35.44 odsto

7. Za budućnost Crne Gore 32.82 odsto

8. Albanska lista 1.54 odsto

9. Mir je naša nacija 11.94 odsto

Ostale liste nijesu ušle u parlament.

“Postoji mogućnost da SDP ne pređe cenzus od 3 odsto s obzirom da mu je margina graške plus minus 0.33 odsto”, navode u CDT-u.

22.56

Ovo su preliminarni rezultati na osnovu 88,4 odsto obrađenog uzorka.

DPS ima 34,8 odsto ili 29 mandata.

Za Budućnost Crne Gore ima 32,7 odsto ili 28 mandata.

Mir je naša nacija ima 12,5 odsto gasova ili 10 mandata.

Crno na bijelo 5,7 ili četiri mandata.

Socijaldemokrate i Bošnjačka stranka imaju po tri mandata, a albanske partije dva mandata.

SDP ima 3,1 odsto ili dva mandata.

“Još uvijek su moguće promjene”, kazao je Zlatko Vujović iz CEMI-a.

22.48

Ovo su preliminarni rezultati nakon prebrojanih 87,3 odsto glasova

DPS ima 29 mandata, Za Budućnost Crne Gore 28, Mir je naša nacija 10 mandata, Crno na bijelo 4, SD i Bošnjačka stranka po tri mandata, SDP dva, Albanska koalicija i Albanska lista po jedan mandat.

22.19

Slaven Radunović iz DF-a se ističe da će na ovim izborima biti jači od DPS-a.

“Nećemo moći sami da formiramo vlast. Zvaćemo nekoga iz opozicije da se ide u izgradnju Crne Gore i u ono o čemu smo pričali”, kazao je Radunović

Prvo koga će pozvati, dodaje, biće Demokrate i URA.

“Naravno, ako nam budu potrebni”, dodao je Radunović.

22.12

Na osnovu 82 odsto obrađenog uzorka ovo su rezultati

21.58

Na osnovu 77,5 odsto obrađenih glasova, DPS ima 34,8 odsto glasova ili 29 mandata, koalicija “Za budućnost Crne Gore” ima 32,9 odsto glasova ili 27 mandata.

Mir je naša nacija 12,6 odsto glasova ili10 mandata, Crno na bijelo 5,5 odsto glasova ili četiri mandata.

Socijademokrate 4,2 odsto ili tri mandata, koliko i Bošnjačka stranka.

SDP ima tri odsto glasova ili dva mandata, Albanska lista 1,4 odsto ili dva mandata, a Albanska koalicija 1,1 odsto ili jedan mandat.

21.45

Nela Savković Vukčević iz DPS-a ističe da njihove projekcije pokazuju da je ta partija osvojila 37,8 odsto glasova, te da može da formira vlast sa koalicionim partnerima.

21.37

Na osnovu 71,2 odsto obrađenog uzorka, gotovo je sigurno da su koalicija “Crno na bijelo” i Bošnjačka stranka prešle cenzus, saopštio je predsjednik Upravnog odbora Centra za monitoring i istraživanje (CeMI), Zlatko Vujović.

“Na bazi ovoga možemo saopštiti preliminarne rezultate, ali moramo objasniti izborni sistem. Veoma je moguće da se nekoliko partija bori za cenzus i za sada, gotovo sigurno, možemo reći da su URA i Bošnjačka stranka prešle taj cenzus. Kada govorimo o Socialdemokratama, i oni su prilično stabilno iznad cenzusa, očekujemo da oni, i nakon što budu pristizali podaci sa ostalih biračkih mijesta, ne ugroze parlamentarni status“, rekao je Vujović.

On je naveo da je status Socijaldemokratske partije Crne Gore neizvjestan koja je, kako je saopštio, trenutno iznad cenzusa.

Govoreći o partijama koje su osvojile najviše glasova, Vujović je da su to „Odlučno za Crnu Goru- Milo Đukanović“ i „Za budućnost Crne Gore“.

“Koalicija „Odlučno za Crnu Goru- Milo Đukanović“ nije mnogo varirala od onoga što smo saopštili na prvoj pres konferenciji, odnosno 34.7odsto ili u 29mandata. Koalicija „Za budućnost Crne Gore“ osvojila je, za sada, 33.1odsto ili 27 mandata.Moramo biti svjesni da će mandati varirati i da oni u bitnome zavise od toga da li će neke partije preći cenzus. Ovdje prije svega mislim na one partije koje smo pominjali ali i partije nacionalnih manjina zbog složenog sistema raspodjele mandata“, kazao je Vujović.

On je naveo da je upitan mandat HGI, koji trenutno ima 0.2 odsto.

“Iz realizacije našeg uzorka, vidimo da nisu pristigli podaci sa dosta biračkih mijesta, kao iz Kotora i Tivta gde tradicionalno ova politička partija ima snažnu podršku, stoga treba imati razumijevanja i strpljenja. Albanska lista osvojila je 1.5 odsto, a Albanska koalicija 1.1 odsto i kako sada stvari stoje, trebalo bi da osvoje dva mandata“, rekao je Vujović.

On je poručio da je najbitnije u ovom momentu doći do pouzdanih rezultata.

21.30

Na osnovu 58,3 odsto obrađenog uzorka koalicija “Odlučno za Crnu Goru Milo Đukanović” 34,4, kolicija “Za budućnost Crne Gore”33,3 odsto, Mir je naša nacija 12,4 odsto, Crno na bijelo 5,1 odsto, BS 4,5 odsto, Socijaldemokrate 4,3 odsto, Albanska lista 1,5 odsto…

21.10

Zlatko Vujović iz CEMI-a ističe da je analizirano 49,8 odsto uzoraka.

“Prilično je izjednačena borba između koalicija “Odlučno za Crnu Goru Milo Đukanović”-34,2 odsto i koalicije okupljene oko DF-a “Za budućnost Crne Gore” 33,7 odsto”, ističe Vujović, navodeći da se te projekcije mijenjaju iz minuta u minut.

Koalicija okupljena oko Alekse Bečića ima 12,6 odsto, koalicija oko URA-e pet odsto, BS 4,4 odsto, SD 4,3 odsto, SDP-3 odsto…

“Albanska koalicija “Jednoglasno” 1,1 odsto, Albanska lista 1,4 odsto”, rekao je Vujović, pozivajući na strpljenje kad su u pitanju rezultati.

Noslilac liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić pozvao je građane da ostanu kućama i da sa prijateljima proslave pobjedu koja je, uvjeren je, izvjesna.

Pravnom timu CEMI-a stiglo je 702 nepravilnosti. One su se uglavnom odnosile na povredu tajnosti glasanja, povredu mjera NKT-a, fotografisanje glasačkog listića, javno objavljivanje kako je glasač glasao…

Glasačko pravo imalo je 540.026 građana, a na parlamentarnim izborima učestvovalo je šest koalicija i pet političkih partija.

Ovo su bili jedanaesti parlamentarni izbori od uvođenja višestranačkog sistema, i peti od obnavljanja nezavisnosti Crne Gore.

<<<Nepravilnosti: Manji problemi sa elektronskom identifikacijom, sporadična kršenja tajnosti glasanja<<<

<<<Nikolić: Očajnici napali našu kancelariju na Draču, nadležni da reaguju<<<

<<<Ministarstvo odbrane: Lažna vijest da su vojnici predali oružje i otišli da glasaju<<<

<<<Mitropolija tvrdi: Nijesu planirana nikakva okupljanja, neće ih ni biti<<<

<<<CdM ponovo pod hakerskim napadom<<<

1. “SD-Ivan Brajović-Mi odlučujemo dosljedno“

<<<Brajović ispunio građansku dužnost<<<

2. “Bošnjačka stranka – Ispravno – Rafet Husović”

3. “HGI. Svim srcem za Crnu Goru!“

4. “SDP – Jaka Crna Gora”

5. Hrvatska reformska stranka Crne Gore – HRS

6. dr Dritan Abazović – “Crno na bijelo” -dr Srđan Pavićević

7. “Albanska koalicija “Jednoglasno”

8. “Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”

<<<Glasao i Đukanović<<<

9. “Za budućnost Crne Gore”

<<<Glasao i Zdravko Krivokapić<<<

<<<Đukanović: Građani ne mogu da glasaju, aplikacija ih šalje na biračko mjesto na kom nisu na spisku<<<

10. “Albanska lista – Genci Nimanbegu, Nik Đeljošaj“

11. Aleksa Bečić – Miodrag Lekić – “Mir je naša nacija“

<<<Marković: Situacija stabilna, ne očekujem nikakve bezbjednosne rizike<<<

Posljednji parlamentarni izbori u Crnoj Gori održani su 16. oktobra 2016.

DPS je dobio 36, DF 18, koalicija Ključ devet, Demokrate osam, SDP četiri mandata. Socijaldemokrate i BS su osvojile po dva poslanička mjesta, a koalicija Albanci odlučno (Forca, DUA, AA) i HGI po jedan.

Parlamentarne izbore nadgledalo je 2.089 posmatrača, od kojih je 265 stranih.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lovcenska
Gost
Lovcenska

Objektivno, dps je realno osvojio 30 % glasova manje od ovih sto su mu izbrojani ! Medjutim i to mu je ovog puta bilo nedovoljno !

Brcvak premijer
Gost
Brcvak premijer

Tesko je vodit drzavu, ali naucit ce, srpske zastave se ne bojte mi imamo zastavu, a viore se i albanske to smo cekali, da znanje i rad bude cijenjen a razlike da nema nego da se dopunjujemo bracki i nesebicno dijelimo dobit. Zivjela Crna Gora multietnicka i postena.

Mestar
Gost
Mestar

Nek nam je bog u pomoci. Kukala nam majka, svi slave sa srpskim zastavama, niti jedne jedine zastave Crne Gore. Nisam uopste optimista. Ovo nas opet vraca u devedesete i nestabilnost i jad. Udaljicemo se od Evrope, napustice nas svi znacajni investitori. Ko misli da ce ovo da izadje na dobro taj je veoma naivan. Nisam nikad bio za DPS… Više »

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Navedi jednog stranog investitora ako znas !

Robert
Gost
Robert

U 90% gradova dps je izgubio izbore, pa mi nije jasno sta ovdje pojedini mlate. Znaci glasao je narod svih nacionalnosti protiv sad prošle nakaradne vlasti. Jeli neko kriv sto su vodili kampanju zasnovanu na mržnji i zavadjanju svoga naroda. Te zalopopojke uputite na adresu bivšeg premijera i predsednika.

Cgcg
Gost
Cgcg

Sta vam je nesrecnici jedni sa srbijanskim zastavama ..oci povadili sa njom..proc se ne moze ulicom..koja sloboda mrcili se ka sto i jeste

Boris
Gost
Boris

Mala je Dobrota za sve vas ispod

Hogar
Gost
Hogar

Desilo se ono čega sam se pribojavao,bez obzira kako sam komentarisao.Srbija je upravo izvela prevrat u Crnoj Gori! Ne može se potcjenjivati glupost crnogoraca a ni bezobzirnost i podmuklost srba. Već su nam jednom došli glave a evo i opet će. To što će,možda,za sto godina neka generacija ponovo pokušati da ostvari ono što smo mi 2006-e mene lično ne… Više »

VolimteCG
Gost
VolimteCG

Ekstremno desnicarska opozicija nije vecina. Pod crnogorskom crveno-zlatnom zastavom i himnom Oj svijetla majska zoro moci ce da sprovode svoju vlast koliko im bude trajala. To ne mogu tać da ih je jos toliko, a nesto mislim da su i sami svjesni toga i da ne namjeravaju da okusavaju srecu sad kad su se dofatili stolica. Mozda ss nadaju za… Više »

drug
Gost
drug

Hogar, utakmica nije gotova.

Nina
Gost
Nina

Slazem se,a morala sam kliknuti like.Sto je tu je.

Cgcg
Gost
Cgcg

BRAVO eto im brace sad neka cekaju

Istinska istina
Gost
Istinska istina

Ako URA napravi koaliciju sa cetnicima i klerikalcima bice to kraj Crne Gore. Kad se Srblji dokopaju vlasti, davace se drzavljanstva gradjanima Srbije koji su poreklom odavde, da na sljedecim izborima ugase sve crnogorsko i izglasaju da budemo region. Sretna nam zla sreca. Samo ste se ljuto prevarili ako mislite da ce Crnogorci dati Crnu Goru!

/ /
Gost
/ /

Jutros do posla sretoh nekoliko automobila kako prolaze pored mene sa srbijanskom zastavom. Sviraju i slave. I onda vi kazete slavi se slobodna Crna Gora. Nego ajde, jednom smo je vratili, opet cemo.

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

E da vidimo kako ovi novi lazu

cogito ergo sum
Gost
cogito ergo sum

Tek sad skola nece pocinjat ni u oktobru!

Niksic
Gost
Niksic

Je li realno da je tip ovako kiksao sa HGI, obicno im ke zavrsavao glasove u Rozaje i Savnik za taj jedan mandat

Nina
Gost
Nina

Utrtili ste se kletvi bradate sotone!A? I sto sad?Da ostavim djecu ovima koji im nista dobro ne misle?Primitivni,zaostali narode.Crnogorci,gdje ste?Hocete drzavu,necete drzavu.Gdje vam je mozak?I do kad ovako,pitam sve vas koji sad volite,sad ne volite ovu zemlju.Po srbiji se slavi,nasim se ulicama slavi sa srpskim zastavama!I Jednom su bile devedesete.Ja ih vise nemam namjeru prozivljavat.

P R I K A
Gost
P R I K A

Nina drzava je tu bice bolja za sve al necete vise moci da nas zavadjate pjackate i dijelite INTERESNI RODOLJUBI cao

Cgcg
Gost
Cgcg

Na zalost nekima nije dosta no bi sve da vrnu u mrak

Anica
Gost
Anica

Polakote, polakote, da vidimo sta ce Dritanovi zemljaci reci kad on podigne tri prstića….

Jug katunske
Gost
Jug katunske

Sad jos jace za crne goru ,za crkvu crnogorsku …becicevi i abazovicevi crnogorci ce biti krivi ne vratimo li sve…pod hitno LSCG odmrznuti

H2O
Gost
H2O

Sad ce opet da se ide po misljenje u Beograd bice nam ona marioneta predsjednik Vucko crni.

Kralj Nikola
Gost
Kralj Nikola

Srecna nam sloboda

Nikšić
Gost
Nikšić

Oj ha !
Kakvo jutro..

Realno
Gost
Realno

Vrlo izjednačeno. Sad je pitanje ko će prvi izgubiti živce i upropastiti se. Samo od toga zavisi da li će uskoro biti vanredni izbori.

klčou
Gost
klčou

Koliko se meni čini ova podjela hrvatskog glasačkog tijela je uzrok sto su hrvati ostali bez mandata. To je možda bio ključni 41 mandat za DPS.

Branko
Gost
Branko

Ne. Po Dontu taj mandat bi bio otkinut od DPS jer je njegov 40. namaknut sa najmanje glasova, tako da bi ulazak Vuksanovica odgovarao Srbima, jer bi se i on prodao njima.

Dgra
Gost
Dgra

Suverenisti svi iscjepkani ko NAJVEĆE naivčine, a Srbi svi u koalicije. Šibom bi ja natjerao DPS, SDP, SD, BS, HGI, LP, crnogorsku u koaliciju. Pa samo na konto sinergije dobili bi dodatnih 5% i pobijedili. KATASTROFA koliko su glupi!

Gadjenje
Gost
Gadjenje

Pi sramote ove. cetnicku drzavu ste napravili

prezriteIh
Gost
prezriteIh

Ja sam vani, ali bi volio bi da svi vi koji drzite glavu u svijetu, koji ste zeljeli modernu evropsku Crnu Goru odete i ostavite Ristove obozavaoce da skandirajuci o Kosovu i velicini Srbije i srpskog naroda odu … zajedno sa njim

Cutucima
Gost
Cutucima

I sa ovim stanovnistvom mislite u EU? Pa postrojte se iza Rista Radovica , Andrije mandica, Medojevica i Milacica i mozete ravno u Srbiju 16 vijeka a ne Evropu 21-og. Trazili ste popove, tradiciju, cetnike, velikosrpstvo. E pa gospodo toga cete imati da vi na nos izlazi, ali sa velikom cijenom za koju treba 2-3 godine da prodju.

Dule
Gost
Dule

Je li ovo Crna Gora? Masu srpskim zastavama i klicu Srbiji. Bravo fasisti. Jos kad se Milacic pojavi kojem je Putin miliji od bilo cega na kugli zemaljskoj uh

Savjet
Gost
Savjet

Mladi proevropski orijentisani, ucite engleski i van iz ove Republike Srpske 2.0.
Ne tracite mladost u pravoslavnoj dzamahiriji gdje ce vi ispirati mozak SPC, cetnicija i prljave Vijesti
Nadjite posao van i gradite sebi civilizovanu buducnost. Sretno

batina
Gost
batina

Posto je sa DPS-om i Milom sve cvetalo i islo u napredak

Razlaz
Gost
Razlaz

drustvu u kojem je Risto Radovic personifikacija morala, cetnistvo prihvacena ideologija a mrznja prema suverenoj i prozapadnoj Crnoj Gori siroko rasprostranjena

stara Srbija
Gost
stara Srbija

sad cete videti sta je srednji vek kao i mi koji smo u mraku zadnjih 10 godina od dolaska vucica.. sad cete videti kako izgleda kad popovi i polupismen svet upravlja vama!! uspeli ste u zivotu!! isti vi koji danas pevate milo lopove pravit cete ga od blata!

Naroz
Gost
Naroz

Kakvi su srpski patetičari sa navodno pruženom rukom, tipa podjele su nametnute evo ruka, ali su ovo srpske crkve, ovo je srpski jezik, ovo je trg od ćirilice, ovo je srpsko more, vi ste srbi, naša zastava je trobojka, ovo je srpska zemlja, nema mržnje, to je to, hajde da se volimo. Bre.

Poli
Gost
Poli

Ura se pita.Nisu Srbi.Biće međunarodnig pritiska,pritiska javnosti i možda jedan mandat pređe na našu stranu.

iceman
Gost
iceman

Barem nećemo više litije gledati…

Mirko
Gost
Mirko

Kako necemo, pa popovi ce nam vodit drzavu od sad, trazili ste mracni srednji vijek, gledajte..

Aco
Gost
Aco

Kako neko misli da pravi moderniju CG sa Amfilohijem?Ovi pregovori mogli bi da se završe i prijevremenim izborima ili se neko od uraša osvijesti i pređe na crnogorsku stranu.

Mir braco mir
Gost
Mir braco mir

Milo je iz Crne Gore , Dritan je iz Crne Gore , Krivokapici (oba) su iz Crne Gore, Becic je iz Crne Gore. Bili su izbori za parlament . Narod je izabrao. Sjutra opet svice zora iznad Crnom Gorom. Sjutra je opet Crna Gora nezavisna i slobodna . Samo je pala vlast , vlast koja se nije dugo mijenjala a… Više »

Naroz
Gost
Naroz

Milo jeste iz Crne Gore, Dritan je iz prirodne Albanije, a ostatak koji si naveo, uključujući i tebe je sa Ravne Gore. Znamo se, nismo od juče.

Tulji
Gost
Tulji

Slava Bogu!!!

Podgorica
Gost
Podgorica

Sad će bit fino. U novoj vlasti neće bit ni 5% Crnogoraca. Jedino Medojević i poneko oko njega. Je li Krivokapić iz DF Crnogorac? Nije. Je li Bečić Crnogorac? Nije. Krapović nije, Carević nije, Mandić nije, Slaven Radulović nije. Nije niko. Tek će sada nestabilna situacija u Crnoj Gori da bude. Gotovo da neće biti Crnogoraca u vlasti. Živi bili,… Više »

Strijelac
Gost
Strijelac

Medojević je Crnogorac, koliko i Mandić.

Cgcg
Gost
Cgcg

Puce brze no sto mislimo..sa mahanjem ovih stbijanskih zastava i bahacenjem ima da pukne brze no sto je pocelo

Prishtinac
Gost
Prishtinac

Čestitam od srca,napred Milo Evropa te čeka

batina
Gost
batina

Hag ga ceka sigurno

goran.jovanovic
Gost
goran.jovanovic

Tisina….

Montenegro
Gost
Montenegro

Mače Milo Markovica na lijep način!

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Imam Dritane ideju …Da mi nešto završiš…Preko ovoga tvog’ CDMa…Valja sam ti..Botova’ sam koliko sam moga’…’.Da se 30avgust proglasi danom ‘Ljubavi’ u Crnoj Gori..Da nas sjeća, i nas i generacije koje dolaze,da Crna Gora nije ničija prćija i ničije tlo za svadje i zavade..Živjela sloboda.Živjela Crna Gora

pero99
Gost
pero99

Ovo je poslkedica katastrofalne politike DPS-a koji je gusio svaki kriticki glas iz crnogorskih redova i proglasavao ih izdajnickim a surovao sa crkvom samo radi glasova bez prave drzavne politike od samostalnosti, od 2005-e niie rijesio crkvu na rumiji a kao brine o crnogorskim interesima. I sad su pokisali da na podjelama dobiju izbore ali su lose izracunali. Raznorazne afere,… Više »

S'ćoška
Gost
S'ćoška

2006g obnovili Državu, sada 2020, se sačuvala Crkva, dva datuma Crnogorske istorije.
Sada i sa Crvenom zastsbom i sa Trobojkom, jednako i zajedno u još jaču potvrdu Državnosti, i pravo poštovanje Crkve kakvo zaslužuje Crnogorska Mitropolija i svaki Crnogorac

Naroz
Gost
Naroz

Očigledno se sinoć malo više popilo, je li S’ coska?

Radosnica
Gost
Radosnica

Prva smjena vlasti ,ostvarena na izborima,od 1905 god😊

Podgorica
Gost
Podgorica

Držao je sigurno sve poluge moći, tolko sigurno da je mislio da može na Crkvu

Nije nego
Gost
Nije nego

Toliko sigurno da je mislio da može sam. Da je napravio suverenističku koaliciju kao za referendum 2006. pobijedio bi LAGANO opet, i crkvu i sve. Suverenisti na ovim izborima dobili minimum 60% glasova. Srbima su potrebne koalicije sa crnogorskim opcijama URA, PZP, itd. da bi imali većinu.

Maximius Serbus
Gost
Maximius Serbus

Pozdrav iz Srbije!!! Čestitke braći u Crnoj Gori!!! Nadam se da ćemo i mi da pođemo za vašim primerom pa da skinemo našeg Mila Vučića sledeće godine!!! I ne nasedajte na gluposti i ne mislite da neko u Srbiji mrzi Crnogorce i da hoće da vlada vašom državom, mi samo želimo da prestane govor mržnje koji koriste naše i vaše… Više »

Nikola
Gost
Nikola

Bas taj Milo Vucic, kako ga ti nazivas, je i najvise pomogao da Milo Djukanovic ne dobije ove izbore i to time sto je slao novac koaliciji Za buducnost Crne Gore i prosrpskim organizacijama. Tvoji fasisticki Dverasi Boska Obradovica nisu svemu ovome u nicemu pomogli nego su samo urlali po ulicama i napadali crnogorsku ambasadu sto je imalo samo kontraefekat… Više »

Montenegrina 17
Gost
Montenegrina 17

Tužno.. Matija Milačić, koji ti u sred Beograda pali
zastavu….moja Crna Goro…

Montenegrina 17
Gost
Montenegrina 17

Marko (ispravka)

Dgra
Gost
Dgra

Ma taman Matija.

Gibanica
Gost
Gibanica

Pobjeda je Crne Gore u svakom slučaju , jer Crnogorac više neće biti oštećivan od vlasti , kao do sad da se neko ko je srbin ne bi naljutio i dobijali poslove od vlasti da bi napravili modernu građansku državu u kojoj će i rade svi ljudi bilo koje narodnosti , a onda pljuju istu tu Državu i njen narod… Više »

Maestro
Gost
Maestro

Nikad neće Crna Gora, bit obala srpskog mora! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

.ml.
Gost
.ml.

I ja sam mislio da nece

Lolo
Gost
Lolo

Treba da se mijenja vlast nije problem no ajde da vidimo ove CRNOGORCE iz ure kako da naprave vlast sa opozicijom pod srpskom zastavom posebno da vidim ove urase sa CETINJA

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

.’Nije problem’.Kao što nam ti reče..Lolo..Ne spavate ga noćas na Cetinje Crnogorci veći od svih, DPSovci..Mada ni mi Crnogorci URAši iz Podgorice..

pero99
Gost
pero99

O tome je trebao DPS da razmislja, nego im je svaka kritika bila izdajnicka. Razbili su Liberalni savez, razbili su SDP kad je pokusao da se osamostali, umjesto da su pravili pravnu drzavu u koju gradjani vjeruju

Posr..ce
Gost
Posr..ce

Tako je lolo !! Bas me interesuje kako će to funkcionisati ?? Ja vidim za 6 mjeseci ponovo izbori a Slaven će tek da pozdravi nas narod iz luksemburga sto im reče hvala vi sto nijeste glasali i sto ste ostali doma . Mislim da je precerao u izjavi .

Robert
Gost
Robert

Svaka vlast se mijenja pa i ovoj je više došlo krajnje vrijeme, svi smo svjesni zbog čega. Neka idu, ali mi ostajemo u našoj zajednickoj zemlji , svih nacija da živimo u slozi i nikad ne dozvolimo da nas neko zavadi! Srećna sloboda!

Cgcg
Gost
Cgcg

Sloboda dje mases stranom zastavom..kako ne

Robert
Gost
Robert

Tebi smeta očigledno što se maše i Crnogorskom. Znaš ti dobro da je i trobojka zastava Kraljevine Crne Gore, nego smanji nervozu.

Casablanca
Gost
Casablanca

Samo jedno pitanje … Kad kazete da je oslobodjena Crna Gora – zasto vicete Srbija i dizete zastavu druge drzave ?

Баранин
Gost
Баранин

Зашто ви кличете Хрватима? Види то је ефекат екстрема, што су једни гори то су и други. Кроз ове четри године ће се смањити тај национални набој, сигуран сам у то, а онда ће и гласачи моћи разумније да гласају. Честитам свима (и овима што још не схватају шта смо као друштво постигли)! Ово је историјски моменат.

Casablanca
Gost
Casablanca

@Baranin Ko klice Hrvatima ? Kad su bile Hrvatske zastave kroz CG?
Shvatamo mi itekako.. samo vi ne kapirate sto ce ovdje da nastane sad.
Nacionalni naboj ce tek biti naglasen.
Nisam nikad bila za politiku Dps-a, ali isto tako ne podrzavam stavove opozicije.

Cgcg
Gost
Cgcg

Tek sad nastaje haos i nacionalizam

Marko
Gost
Marko

A zasto vi dizete zastave drugih zemalja?

Casablanca
Gost
Casablanca

@Marko kojih drzava ?

klčou
Gost
klčou

Prvi potez DF-SPC će biti davanje državljanstva srbima crnogorskog porjekla u Srbiji. Onda ide novi referendum i kraj Crne Gore što je uvijek i bio njihov cilj.

Casablanca
Gost
Casablanca

Bojim se da si u pravu. @klcou

Istina
Gost
Istina

Onda ide rat? Imamo li valjda toliko petlje?

Sara 🇲🇪
Gost
Sara 🇲🇪

Nije ona ni O od oslobodjena

Baka cg
Gost
Baka cg

I u ameriku dizu zastavu svake drzave…samo naravno ne treba paliti niciju zastavu

Zero
Gost
Zero

Ko pobedi časno neka mu je sretno!

starac fočo
Gost
starac fočo

Na mene je Bečićev govor ostavio najjači utisak. Bičemo kao Švajcarska obećao nam je to. Držimo ga za riječ.
🇲🇪🇨🇭

Hdz kamenari
Gost
Hdz kamenari

Poslije Milovog Monaka 30g

.....
Gost
.....

Idemo u promjene I pobjede !. Izgubio je DPS, nije Crna Gora ! Nema straha za nasu Drzavu ako ste iskreno bili za nju. Valjda ste je glasali zato sto je volite a ne zato jer je tako rekao Milo ! Valjda ste Crnogorci iako DPS nije na vlasti ! Zato, gore glavu, visoko barjak crnogorski, da stvaramo bolju, posteniju,… Više »

Lemi
Gost
Lemi

nece niko nasu Crnu Goru dirat niti ce je ponijet nidje

Budalice male
Gost
Budalice male

Kako da ne…Shvatices brzo.

Train
Gost
Train

Tako je!

Baka cg
Gost
Baka cg

Najbolji komentar

CG po ocu
Gost
CG po ocu

Tako je bre!!! Pozdrav i svaka čast!!! Nadam se da ćemo i mi u Srbiji sledeće godine da se ugledamo na vas!!!

Poli
Gost
Poli

Ja jesam iskreno za CG ,a jesu li Amfilohije i Mandić?

PosrbicePosrane
Gost
PosrbicePosrane

A o cemu pricate kukala vi majka, eto su u budvu vladali pa smo vidjeli sta i kako.. eto ce opet bogu fala dabogda im guca bila najveca manifestacija radi mene!! a sta mislis kako ce izgledat ta vlast.. vidis li ti da oni nemaju pojma kako se to radi da ne znaju niti imaju koga da sastave vladu nego… Više »

Burek
Gost
Burek

Jeste, sad u budućoj vlasti Crne Gore neće bit ni 5% Crnogoraca. Samo Medojević.
Mandić, Radunović, Bečić, Krapović, Carević, Milačić, Dritan, itd. nisu Crnogorci. Skoro svi crnogorski glasovi su u DPS-u, SDP i SD, a oni idu u opoziciju. Crnogorci su 45%, a gotovo da ih neće biti u vlasti Crne Gore. Tek će sad da bude nestabilna Crna Gora.

Sara 🇲🇪
Gost
Sara 🇲🇪

A kako da se veselimo? Je li tebe boljelo sinoć ono slavlje sa zastavom države koja nas je već jednom uništila? Jesu li te sinoć zaboljele mnogobrojne četničke pjesme koje su se čule?
Je li to to što želimo da se čuje kad Crna Gora slavi?

Lukabat
Gost
Lukabat

Samo sto ja sinoc samo trobojke vidjeh

Ajml
Gost
Ajml

Slazem se sa tobom iako sam bio da dps pobijedi. Svakako nemaju vecinu da rade protiv interesa crne gore , a svi smo za eu osim cetnickog dfa.

2121
Gost
2121

…samo jedna konstatacija…Milo …izdali su te ” mangupi” iz tvojih redova…tacka.

Баранин
Gost
Баранин

Издао га је народ човјече укапирај. Не дирају се никоме светиње НИКАДА, било која. Ту је опозиција виђела прилику, направила фрхунске три листе (Бечићева идеја), а Дритан одрадио посао скупљања ДПС-ових слободномних људи. Дритана нијесу могли прогласити за српског националисту и он је одиграо кључну улогу. УРА је режиму нанјела најаче ударце задњих пар дана. Ко је пратио зна.

2121
Gost
2121

Baranin…ti samo potvrdjujes ono sto sam rekao…”Dritan je odradio posao skupljanja DPS- ovih slobodoumnih ljudi”…

Aco
Gost
Aco

Ne zaboravite da uraši nisu Srbi i da je dovoljno da jedan razočarani glas pređe na našu stranu.

Dule
Gost
Dule

Baranin cus svetinje kakve su to avetinje i fasisti. Inace direktno je povezano vjerovanje sa inteligencijom, sto vise vjerujes manja je inteligencija a vece primitivnost i obratno

jedan je MILO
Gost
jedan je MILO

nisu to mangupi!!!! davno mu je medojevic otvarao oci i pricao da mu onaj posle njega radi o glavi tj cijepa dps i da je u toj partiji raskol !! sad je vidio neke stvari no je kasno!! ili nije, odnosno da je namjerno ovo napravio u dogovoru sa opozicijom da makne bas toga do njega i da ocisti vladu… Više »

ElPatron
Gost
ElPatron

Idemooooooooooo🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Snjeg
Gost
Snjeg

Dje !?Sa opozijom 100 godina nazad.

Baraka
Gost
Baraka

Druze Milo…kakvidu ti kadrovi, takvi su ti i rezultati

Nina
Gost
Nina

Odlicni su Milovi kadrovi.Milo je samostalno na ovim izborima pobijedio.Nego odje nema crnogoraca,to je problem.Sto ces ti kad se covjek,rodjen u Crnoj Gori kao i svi njegovi preci,izjasnjava kao srbin.I kad ga pitas da ti objasni,….ne zna.Crnogorci moji,vi ste problem.

Akica
Gost
Akica

Uokvirite ovaj odgovor gospodo komentatori! Ovo je odg svima nama!

Casablanca
Gost
Casablanca

Tako je Nina!

D.D
Gost
D.D

A pogledaj do 1945 sta su bili ljudi iz crne gore,narodnost crnogorska, nacionalnost srpska
I do 1913 godine citav sjever nije ni bio u sastavu crne gore
1878 su tek brda prikljucena
Pogledaj prvi popis iz 1905 godine za vrijeme kralja nikole
Pa onda pricaj

S'ćoška
Gost
S'ćoška

Milo je samostalno izgubio. On je uveo partiju u nepotrebnu borbu sa Crkvom.
Da on lično to nije uradio, Dps bi vladao još 100g.
Tsko da nisu Crnogorci problem nego lično yon.
Crnogorci su odbranili Državu 2006 a Crkvu 2020

Хомер
Gost
Хомер

Краљ Никола се изјашњавао као Србин! Објасни?

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Mi smo zato i rodjeni da budemo ovakvima problem..A ne kao ti ..Samo klimaš glavom gazdi..Crnogorac ..moj

Mims
Gost
Mims

Tako je Imas nas jos istomisljenika

Marko
Gost
Marko

A nije problem Musliman ili Hrvat ili Bošnjak koji je rodjen u CG i čiji su preci rodjeni u CG da se izjasni kao Hrvat, Bošnjak, Musliman ili Albanac, samo je probel Srbin koji je rodjen u CG a izjašnjava se kao Srbin. Bgm Nina, ni ti ne znaš da objasniš ovo što si napisala

Butragenjo
Gost
Butragenjo

Uci istoriju nina

Onaj
Gost
Onaj

A Nina, jesi li pitala možda nekog Albanca, čiji su i preci rodjeni u Crnoj Gori, da ti objasni kako je on to Albanac ako je rodjen u Crnoj Gori?!? Verovatno ni on neće imati odgovor, jer je pitanje glupo samo po sebi.

Nina
Gost
Nina

Albanac zna svoje porijeklo i nije mu tesko da objasni.Da pojasnjavam pitanje Hrvata ne pada mi na pamet jer je to pitanje istorije za koju mene prozivaju.Ha ha.Nego mi niko ne objasni kako su budvani koji su se skotrljali s okolih brda na pjenu od mora srbi,i otkud im srpsko porijeklo.O grbljanima tek da ne pricam.Prezimena su im tipicno srpska… Više »

Nina
Gost
Nina

Albanac zna svoje porijeklo i nije mu tesko da objasni.Da pojasnjavam pitanje Hrvata ne pada mi na pamet jer je to pitanje istorije za koju mene prozivaju.Ha ha.Nego mi niko ne objasni kako su budvani koji su se skotrljali s okolih brda na pjenu od mora srbi,i otkud im srpsko porijeklo.O grbljanima tek da ne pricam.Prezimena su im tipicno srpska… Više »

Ana Nirvana
Gost
Ana Nirvana

Dritan Abazović mora dobro promisliti prije nego zakuje eksere u sopstvene dlanove. Ako podigne ruku za relativizovanje Referenduma, njegova stranka ce do sljedecih izbora biti mrtva.

ShameOnU
Gost
ShameOnU

Ej da te pitam koji je to Dritan, ej koji Dritan, Dritan je sad bitan. 😂 Prepisah ovo odnekud, dobro je 😁

dzonatan
Gost
dzonatan

Dritan je sad najbitniji

Lemi
Gost
Lemi

Dritan cetnik…a kako mu sad tepaju opa….axaxax to je brat nas…nadam se da ce uspjeti da izmire Crnu Goru

D.D
Gost
D.D

Ti si bolesna,ili vam je toliko ispran mozak
Cg je nezavisna,ali od nocas ima novu vlast
Nije milo i dps crna gora,nego njenih 620 ooo stanovnika
I da nije danas krao imao bi i jedno 20-30 hiljada manje glasova,i jos toliko ucijenjenih poslom
Dobili smo slobodu svi,i da svak razmislja svojom glavom a kako milo,duusko ili neko drugi kaze

Mungos
Gost
Mungos

Čega se bojite , sigurno neće niko da se cima oko referenduma. To je završena stvar. Treba da radimo da imamo svi i da svako može da živo od rada svoga

Dgra
Gost
Dgra

Nije bitna njegova strančica. Bitno je to što će Crna Gora biti mrtva! Neće biti Crnogoraca.

Dil
Gost
Dil

Jedan glas ne garantuje izbor vlade pri glasanju u skupstini. U Sloveniji je poslanik Pucko presao iz opozicije na stranu Drnovska i osigurao mu mandatarstvo.

Elf
Gost
Elf

Jesi li sto vecera?

Nina
Gost
Nina

Evo ih slavljenici slave ogrnuti srpskim zastavama.Pa ovo nidje nasvjet nema.Pozdrav za promuklog dritana 🙂

Mungos
Gost
Mungos

Bolje da je i Dps mahao pomalo sa istim tim zastavama sada bi bili mnogo mirniji. I oni a i narod

JoKso
Gost
JoKso

Slave sa zastavom svoje zemlje

HR8
Gost
HR8

Mozda bi DPS trebao ponuditi URI ono sto oni ne bi mogli odbiti. Ura je bliza gradjanskim crnogorkim partijama nego srpskim nacionalistima na drugoj strani.

Neobavijesteni
Gost
Neobavijesteni

A mozda su u šumi…

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Srećna nam pobjeda svima🍾🍾🍾🍾🍾😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Marko
Gost
Marko

Srecna oslobodjena Crna Gora! Narode,ne nasijedaj vise nikad na nametnute podjele i sijanje mrznje kao sto si pod ovim diktatorskim rezimom!

Mirko
Gost
Mirko

Dps sijao mrznju? Aj majcin sine izadji sad na ulicu sa nasom zastavom pa vidi kako ces proci, eto ko sije mrznju.

Bojan
Gost
Bojan

Pa vijore se po cijeloj Podgorici. Vidi sa balkona. Svasta. Pa dje zivis ti?

Mungos
Gost
Mungos

Upravo sam došao su ulice i mogu ti reci da je masa naroda sa tom zastavom. A ti nastavi da sjedis u podrumu i da mrzis

Mir braco mir
Gost
Mir braco mir

Ima i Crnogorskih zastava.

Drod dilic
Gost
Drod dilic

Milo osteje preśednik svih nas. Sad na prijevremenim izborima nikad jace i odlucnije ovu sramotu ispraviti. No zbog mila ili sto, no evo ce popis pa ce nas bit Crnogoraca 20% u svojoj drzavi.

Mungos
Gost
Mungos

Pa to je realnost, toliko vas ima sve sa ovima iz luksemburga

petar
Gost
petar

Nema spajanja, crna gora ce ostati suverena, ali vracena 100 godina unazad.

ShameOnU
Gost
ShameOnU

Ti ćeš se s ovakvim razmišljanjem sa sto godina unazad osjetiti “kao svoj na svom”

Nata
Gost
Nata

Otrovan si glupostima

Mungos
Gost
Mungos

A u kome vijeku je sada CG???

Drod dilic
Gost
Drod dilic

Milo, ostaje preśednik svih nas. Sad nikad nikad jace, dokazati snagu i brzo ovu sramotu potuci kao nikad.

Respirator
Gost
Respirator

Jedini pobjednik ovih izbora je Dritan ! Sad moze da vedri i oblaci, ni jedna jedina odluka se bez njega nece moci donijeti ! E sad , koliko je on dorastao zadatku , vidjecemo, mada licno mislim da ovi iz df nece puno izdrzati i na sledece izbore ce pomisliti da su neko i nesto , pa ce zavrsiti sa… Više »

Rasko
Gost
Rasko

Samo nek ovaj ide,

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Znaš što…Ostani na Respiratoru..

Zvonko122
Gost
Zvonko122

dao je vrhunski komentar. A tvoj komentar je… na nivou…

Kokot
Gost
Kokot

Sto li rade sad oni što su nam prijetili da palimo traktore.

Baki
Gost
Baki

Haha legendo

Elf
Gost
Elf

Ee i ja se pitam …

rene
Gost
rene

Zivjela slobodna Crna Gora! Neka nam je srecna pobjeda i sloboda. Bez revansizma, zajedno demokratski bez obzira na razlicite politike u borbu za bolju Crnu Goru, nasu jedinu domovinu. Svi smo braca, bez obzira na vjeru i naciju, i svi cemo to i ostati. Posljednju koru hleba da dijelimo ako treba jedni sa drugima, bez obzira na partije. NIKADA PODJELE,… Više »

A evo
Gost
A evo

Kuku sto napraviste paklenici!!!

Nata
Gost
Nata

da da … kuku lele …

To je to
Gost
To je to

Evo Beograd vec slavi spajanje! Sram vas bilo Crnogorci! Ognjiste ne sacuvaste!

Liberal
Gost
Liberal

Ne brini se izborili smo se mi i sa većim od njih🇲🇪🇲🇪 Dritan je za Crnu Goru nece to ddopuštit a ima i nas Crnogoraca

Ivan
Gost
Ivan

Zasto mislis da bi Beograd pristao na spajanje.

PRAVDA
Gost
PRAVDA

zato sto je srbiji stalo do izlaska na more i stvaranjsa velike srbije

Butragenjo
Gost
Butragenjo

Ne lupaj gluposti

ashabad
Gost
ashabad

Polako ulazimo u novi dan. Ja vas samo molim da skontate da imamo samo jednu Crnu Goru nasu drzavu koju moramo zajedno podici na nivo koji ona zasluzuje.

revolucija
Gost
revolucija

Ovo je super stvar. Koalicija oko DF-a je ostala na istom broju glasova kao 2016. Ali su zato Demokrate i Ura dobili preko 5% vise, bas onoliko koliko je pao Dps. Nadajmo se nekoj zdravoj koaliciji.

Branko
Gost
Branko

Koalicija oko DF je 2016. imala 20% glasova, a danas ima 34% glasova. Toliko o istom broju glasova.

Penzioner
Gost
Penzioner

Nikad sreće od ovoga naroda, Milo je rodjen za lidera i uvijek ce biti..

Hleb
Gost
Hleb

A ti bolje da se nisi radjao kad si takve pameti.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Osvetilo se dps što su podijelili masu ličnih karata srpskim izbjeglicama iz ex yu a sigurno ih ima 3-4 procenta biračkog tijela minimum,nakotilo se ljudi u CG koji nemaju veze s CG već su pridošlice i dokazani nacionalisti,uz sve greške dps-a,na žalost otišli smo u pogrešnom smjeru,đe i jedna suverenistička URA daje podršku velikosrbima.

mirotocivi
Gost
mirotocivi

Dakle… Za posmatranje si

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Nakotilo se???Kao bi čovjek mogao nazvati nekoga ko daje takve izjave???

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Upravo suprotno, niko od njih nema pravo glasa! A žive ovdje preko 30 godina…

Mir braco mir
Gost
Mir braco mir

to nije istina znam ljude koji su prije dvadeset godina pobijegli iz Hrvatske i jos nemaju ni licnu kartu. A 20 godina zive, rade i privredjuju Crnoj Gori.

Nikola
Gost
Nikola

Placi sad koliko oces, dosta je bilo vaseg terora, kradja, obmana. Jos junacine na Crkvu udarile, pa se fino prove li. Dritan oce napredak, a ne nazadovanje I lopovluke koje 30 godina trpimo. Sve prodje, kad tad- vama je uravo sad!

Zvonko122
Gost
Zvonko122

Ljudi, bice dobro. Nidje crna gora otic nece. Nezavisna je i tu je kraj price. Oko svega cemo se morat dogovorat. Ja slavim. Bice tesko sa Markom Milacicem I ekipom, ali drugoga nam puta nije bilo

Баранин
Gost
Баранин

Здраворазуман коментар. Неће бити тешко ништа. Имају четри године да се покажу, а послије тога слиједе најпоштенији избори могући. Ни мени дотични није симпатичан, али зато Кривокапић итекако јесте. Са друге стране имамо Демократе и УРА-у, а кад додаш још мањинске партије (сигуро ће прићи) онда добијаш једну шарену владу. Црна Гора вечерас слави своју слободу, а у то ће… Više »

Izdaja
Gost
Izdaja

Hahahahhahahaha već vam dižu srpske zastave. E jadnici, prodali ste se crkvi. Kakvi ste vi idioti. Sad ćete završit u mračni, srednji vijek.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Nije druže Država DPS..Nije država Df..Nije država Milo ..Nije država Dritan…Mi smo Država ja ,ti i svi oni različiti ljudi koji žive u o voj našoj lijepoj i voljenoj Crnoj Gori..

Pera zdera
Gost
Pera zdera

ali izabrali smo te koji ce uraditi sve to sto si nabrojao… Evo kroz Budvu se vec srbuje. Jel to Crna Gora???

Izdaja
Gost
Izdaja

Nažalost ne vidiš istinu. Crkva se umiješala. Sad oni vode državu. Kao u srednjem vijeku.

Mne
Gost
Mne

E moj botu… uskoro ćemo opet u zeleno i oprtače. Sudbina nam je takva. Ovi što su došli, GRU, Rusija, terorizam, kriminal. Polako. Plakaćete i Djukanoviću sliku ljubit al njega bit neće.

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

Ne plači..Gore glavu

P R I K A
Gost
P R I K A

Imaces vladavinu prava a ne tiranina

Mne
Gost
Mne

Plakaćete za Djukanovićem. Živi bili pa vidjeli. Knežević i Mandić!!! Sramota, eto toliko. Bečić-KRIMINALAC! Znam iz prve ruke

krizev do
Gost
krizev do

Zao mi je ove “crnogorce” sto nikada nece znati kako je dobar osjecaj voljeti svoju drzavu onako iskonski bez interesa, tesko je gledati Milacica i ekipu sa trobojkama, Laku noc Montenegro 🙁

Eki
Gost
Eki

Tesko je sa narodom koji ima mentalitet srednjeg vijeka,koji se plasi amfilohijevih kletvi.

Lav
Gost
Lav

Bruka i sramota. Ako DF stvarno ima ovoliko glasova, prosjecni IQ u Crnoj Gori ne moze biti preko 75.

Mala
Gost
Mala

U pravu si za IQ, zato tek sada smjenjujemo vlast diktatprsku.

Eki
Gost
Eki

Blagoš nama,kada nam se mandic,knezevic,krapovic,radovic,carevic i druzina,budu setali po crnoj gori sa pancirima i automatskim puskama,kao lukasenko u bjelorusiji,srecno nam bilo!

TonyZ
Gost
TonyZ

Becic i Abazovic zajedno 17%, srpski radikalisti 33%… Kukala nam majka

To je to
Gost
To je to

U srpsku crkvu ici necu, pa gradite posebnu crkvu za Crnogorce!!!!!

Berane
Gost
Berane

E za brigu si nam. Ne znam samo u koju si do sad isao

Cgcg
Gost
Cgcg

Cus u koju..sigurno ne dje i vi irvasi i sumadinci ste isli..treba vas sve za sumadiju po cuka pa tamo srbujte bruke jedne

Mir braco mir
Gost
Mir braco mir

Lijepo mi je pomoliti se i u jerusalimsku , koptsku, rusku, bugarsku crkvu . Nece mi biti mrsko uci ni u kanonsku crnogorsku crkvu.

Vakat
Gost
Vakat

Velike stete olces li ti i takvi ici.
Crnogorci oce.

Lav
Gost
Lav

Ni ja, nikad krociti u nju.

Petar
Gost
Petar

Ti nikada u Crkvu nisi ni ušao, tako da ti neće biti neobično 😄

Cgcg
Gost
Cgcg

Ni ja sigurno sa budalama od srbendi i irvasima bez mozga

Budalice male
Gost
Budalice male

Jedino sto me raduje je to sto bog ne postoji i sto im je sve ovo u vezi crkve dzabe,he he he. Sudba ce im biti jednaka…

Gibanica
Gost
Gibanica

Vidimo se u drugom krugu .

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Srećna vam sloboda moji Botovi..Srećna vam sloboda moji Crnogorci..

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Novi izbori za po godine,pa zar neko misli da su ovi sposobni da vode državu????

Dule
Gost
Dule

zalosno je sto gradjanske i proevropske partije dobijaju ovako malo glasova a dps i ovi fasisti ovoliko. To govori sam koliko smo zdrava tj nezdrava nacija

Boro
Gost
Boro

Opusti se

Drog dilic
Gost
Drog dilic

Rece boro, opusti se.

Respirator
Gost
Respirator

uzas , vjeruj mi…dok duhovno ne napravimo jedan korak naprijed , tj iznad, nema srece na ovim prostorima…nazalost…

Markoza
Gost
Markoza

Ko god da dodje ja se ne mogu i necu odrecu moje jedine kuce moje Crne Gore. Ovdje su moji korjeni ovdje je.moja buducnost.

Velja gora
Gost
Velja gora

Ko ti to trazi mrcio se

Srđan
Gost
Srđan

Kada se obraća presjednik?

Jordan
Gost
Jordan

Ako igraš lutriju svaki dan 30 godina pa velika verovatnost da bi jednog dana jednog dana nešto i dobio, eto tako bi i sa opozicijom danas

ashabad
Gost
ashabad

Sta sad da radimo.

Zero
Gost
Zero

Nista, idi na spavanje.

ashabad
Gost
ashabad

A slavlje brate. Ovi sto nas smjenisecpruzaju ruku. Treba odmah u kolo da se vazamo.

ashabad
Gost
ashabad

Ja spavam ko top. Odradio svoje na poslu od drzave nista dobio nisam ali zao mi mnoge pred kojim je besana noc. Nadam se da nisi medju njima.

Žarko
Gost
Žarko

Dps formira vladu.

Neobavijesteni
Gost
Neobavijesteni

…u sijenci…

Milann
Gost
Milann

Da nije crkva usla u igru DPS bi ih oduvao kao i uvijek. Ovako….

Micko
Gost
Micko

Pa ovo je pobjeda amfilohija kakav DF i bakrači provede pop narod zedna preko vode zajeba nas u paketu pa glaso ovako ili onako padosmo pod uticaj crkve i vodjstvo crkve . Sto znaci crkva će vodit državu !

Velja gora
Gost
Velja gora

U krevet
Pa cemo sjutra popriceti

Montenegro
Gost
Montenegro

Cemi prati i kad oni kažu rezultate to je to!

Marko
Gost
Marko

Ne tuguj nocas gore glavu sad kad smo jedno ja i ti, obrisi s lica suzu plavu Crna Goro ljubavi.
Crna Gora je VJECNA, politicari su prolazni. EVIVA MONTENEGRO

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Suza radosnica care. Ekspertska Vlada, Vlada szrucnjaka a ne politicara.

Lav
Gost
Lav

Zivio i vladao jos dugo, predsjednice Djukanovicu!

GXF
Gost
GXF

Abazovicu izaberi svoju drzavu🙏

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Nema revanšizma. Svi smo mi braća. Zajedno za Mir i Slobodnu Crnu Goru zemlju svih njenih građana! Volimo te Crna Goro, Crnogorce, Srbe, Muslimane, Albance i Hrvate. Svi zajedno za bolje sjutra! Volim vas!

marius
Gost
marius

Sa Markom Milacicem, Mandom,Medom, Knezevicem, ili sa onom te bi crevljama da gazi neistomisljenike. Taj film nej gledat s njima, ma ti Bog i Bozja vjera.

IvanUKCG
Gost
IvanUKCG

A okle.
Dok zavrse prebrojavanje ovi ce se posvadit izmedju sebe.
E zamislite Marka Milacica u parlamentu. Do juce citao sa ekrana, a danas hoce da vodi politiku.
Mozda moze, ako bi mu ko sto napisao, pa da lijepo to procita. Ne mora da razumije sto pise, samo neka cita. 🙂

Ragnar
Gost
Ragnar

milacic i mene ubija, sve sve ali on….

KoN StantiN
Gost
KoN StantiN

Crna Gora nocas dobija . Nece nama vladati nikakva Srbija koja zivi u proslosti i ratovima svojim. Nema sanse bre . Zivjela Crna Gora !!! 🇲🇪

Prof
Gost
Prof

Ljudi moji sta ovo bi… Nije valjda da ce Milo da izgubi, bude li tako, mene ovdje 2021 ne ceka, kuku… Ko da nas vodi, sta ovo uradiste crni Crnogorci

Mala
Gost
Mala

Pa zbogom onda 😀

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Moj se svijet srušio,sad 10g unazad,strašno.

Pravoslavka
Gost
Pravoslavka

Ne placi Zgubi… trudio si se….

Bozidar
Gost
Bozidar

Nema ti druge Narcise nego razduži tastaturu pojedi još jedan sendvić i udri u plač.

KoN StantiN
Gost
KoN StantiN

Veceras Crna Gora slavi svoj suverinitet i samostalnost.🇲🇪

Dzoni
Gost
Dzoni

Sta se desilo sa onime da DPS osvaja 70 % ?

Nomad
Gost
Nomad

A sad dolazi pomirenje i normalni život.Dosta nam je bilo DPS marifetluka i zavađanjaNe može se sve na prevaru.Hoćemo ,možemo i moramo zajedno da živimo.

objektivnost
Gost
objektivnost

Sad ide Vuciceva omladina i majcica Rusija i slanje para za Beograd…. 20 god. unazad

Srbin
Gost
Srbin

Prestanite sa kuknjavom depesovci, Svi smo mi nasi. Neka je vjecna

Suzana
Gost
Suzana

Ne. Vi ste izdali nocas Crnu Goru. To ce te znati sjutra.

bari1991
Gost
bari1991

Zivjela Crna Gira, nasa jedina domovina. Neka nam je vjecna. Srecna nam pobjeda…Dritana za premijera…Zivjeli…

KonKon
Gost
KonKon

Vec se srbi duvaju ,da su dobili , a vazi vazi legende ,,,, sjutra svi se gasite ,gas odavde ,,,ajmo Srbija je vasa ,tamo picite …. Sjutra se sramite i pokrijte po usima ,ne postojite vise sa DF -om . Cao ,zdravo 🇲🇪

Dejan
Gost
Dejan

Zamisli pravoslavci se duvaju u pravoslavnoj Crnoj Gori ma sramota i ludilo mozga

Klara
Gost
Klara

Ovo je najveći dokaz da je CRNA GORA NEZAVISNA SUVERENA DRZAVA,i da je referendum bio pravi.I da svi iz DF žele u državu sa Srbijom ,a ne želi ni polovina njih,opet bi mi bili DRZAVA ,ZIVJELA CRNA GORA

MNE
Gost
MNE

E moji crnogorci ,obrukaste se žestoko sram vas bilo.

DOLINA BOGOVA
Gost
DOLINA BOGOVA

Stvarno sam mislio da Medo, Pipun, Manda ne mogu nikad doci na vlast, neka nam je Bog u pomoc braco crnogorci ako cemo od njih zavisiti, mislim da su oni sposobni da vode drzavu taman kao ja da vozim avion, volio bih da grijesim. 😔

Podgorica
Gost
Podgorica

Ahahaha, smiri se. Slavko Perović je oduševljen rezultatom.

Doxford
Gost
Doxford

Nestade Crne Gore i Crnogoraca..E,moni Crnogorci izdadoste svoje pretke, sram i stid vas bilo dovijeka

Lav
Gost
Lav

Kako trcite pred rudu, brate mili 😀

Miraš 2
Gost
Miraš 2

Šupkoviç na aparate ne bojte se braćo mi smo jedan narod neće niko odnijeti Crnu Goru .Demokratija je prolaznost vlasti pravimo gradjanski državu gdje će svi ljudi biti jednaki nek je vječna

1918.
Gost
1918.

Građansku s litijašima. Zar ti zaista misliš da je to moguće…

Lav
Gost
Lav

Crnogorci, nemojte da ste defetisti, gledajte krajnje rezultate i kombinatoriku poslije izbora. Nikad zlo i mrzitelji nece pobijediti nasu dobru Vladu.

D B:per banke
Gost
D B:per banke

Idemo za budućnost crne gore.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Izvorno suverenistička i građanska stranka URA na žalost se priklonila ovim velikosrpskim partijama i viđeće se kolika će to biti velika greška a svakako je i dps dosta kriv za ovo.Da su okupili oko sebe u koaliciju sve ostale partije koje su sanostalno izašle zadržali bi vlast

Crna Gora 🇲🇪
Gost
Crna Gora 🇲🇪

Necu dati ni milimetar ove drzave srbiji i srpskom rezimu ! Krvavo smo se borili za ovo i necemo lako pustit budite sigurni ! Dps i CRNA GORA DO POBJEDE !🇲🇪🇲🇪

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Nece ni pola glasaca dosadasnje opozicije. Samo im je dosta koverti, plata Verice Maras po 7000…

Srbo
Gost
Srbo

U dobru se ne ponesite u zlu se ne ponizite
Svi smo naši braćo

Lav
Gost
Lav

Lijepa poruka.

Marko Kraljevic
Gost
Marko Kraljevic

Kad ste ovako glasali, neka vas zovu srbijancima, ne zasluzujemo bolje, glasovi crnogoraca posli prosrpskom bloku…

Nick
Gost
Nick

Hahahaha. Ao

Delboj
Gost
Delboj

Ono kad Amfilohije pocne da vedri i oblaci Crnom Gorom. Srecna vam bila svima koji ce da ostanu ovdje. Ja sigurno necu.

Kokot
Gost
Kokot

A ipak ne idi.Sve ce ovo na dobro izaći.Evo ja sam glasao opoziciju ali nikad ne bih dao da i prvi bih zaštitio svakog ko je glasao suprotno

1918.
Gost
1918.

Znamo kakovi štitite…

Mala
Gost
Mala

Putuj igumane…

Nina
Gost
Nina

Pipun,milacic i ekipa da mi odlucuju o sudbini!Neka hvala.Ja odoh.

Lav
Gost
Lav

Zar mislis da ce im to moc bit? Relaksiraj se

Mirko
Gost
Mirko

Slazem se, samo smo trebali prije otici jer nam ni ovi nisu donijeli za 30 godina osim ratova, sankcija i kriminala. A tek cemo sad vidjet sto je srednji vijek

Boro
Gost
Boro

Doviđenja, ali ćeš se pokajati ako odeš

Jovo
Gost
Jovo

Aj ćao!

DOLINA BOGOVA
Gost
DOLINA BOGOVA

Mogu li sa tobom ? Ne znaju putem ici a ne da vode drzavu, do sad se nekako i moglo i mogao se covjek nadati necemu ali sad mislim da nema buducnosti.

SRB
Gost
SRB

Beograd?

URA!
Gost
URA!

Zar ne reče Vukadinović analitičar da DPS ima aposlutnu hahahahahhaha?

Marko
Gost
Marko

Ja koliko vidim za sad vodi Milo

Lav
Gost
Lav

Mrzitelji Crne Gore i Crnogoraca vec poceli da slave. Tuzno.

Lav
Gost
Lav

Srecom, realnost ce ih klepiti po glavi vrlo vrlo brzo.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Добра нам ноћ пријатељи!

GXF
Gost
GXF

Ne damo drzavu

Prof
Gost
Prof

Milo ne daj nas, Crna Gora ne moze biti nasa sa litijasima 👎👎👎

Lav
Gost
Lav

Nece nas dat 😉

šako
Gost
šako

vala ako ce nam zivot zavist od dritana da se utopim odma

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Дритан је брат!

Joo
Gost
Joo

Kako ti je Dritan brat…..ti vidis CG kao srbijansko-svetosavsku prćiju…..u toj prćiji nema mesta za tamo neke Dritane……zar ne…..

Marv
Gost
Marv

@Joo To tako vi pricate, sad ces da vidis da 30 godina lazete!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ја видим ЦГ као поносну независну државу за коју се борим од како зам за себе. Као државу у којој има мјеста за људе свих вјера. Као државу која гледа у будућност али се не стиди ни прошлости, јер дефинитивно нема разлога. И да као држава већнски православног становништва може се рећи да је светосавска али то не може и… Više »

Bozidar
Gost
Bozidar

Joo znam da ti nije lako ali biće bolje a sad kući i popi koji tableticu za umirenje trebat će ti.

Cane
Gost
Cane

Ahahaahhaah! Brat si!

CENTAR
Gost
CENTAR

Narod je glasao vecinom
za zakon o vjeroisovijesti, bukvalno neka vrsta zatamnjenog referenduma o istom, a manji broj stranacki, vidi se dje dps vlast ima derasticne promjene, ali strpljenje kod svih treba da je pobjeda.

redstar60
Gost
redstar60

1. Nela Savković Vukčević iz DPS-a ističe da njihove projekcije pokazuju da je ta partija osvojila 37,8
2. Na osnovu 70,3 odsto obrađenih glasova, DPS ima 34,7 odsto ili 29 mandata.

Neko mora da govori neistinu!

Hogar
Gost
Hogar

Sačekajmo konačne rezultate a onda da vidimo u kom pravcu ide postizborna kombinatorika.U zavisnosti od toga može biti i ovako i onako,tako da je još rano za zaključke.
Ono što nije rano reći je da dio crnogorskog naroda čine debili..ja drugog objašnjenja nemam za rast procenata četničkog fronta.

Grunf
Gost
Grunf

Tako je.

Баранин
Gost
Баранин

Да признам, изненадила ме коалиција за будућност, стварно респектабилан проценат. Демократе и УРА су могли боље (тако сам мислио), али и ово је довољно. Битно смјенити власт, а онда ће свака следећа бити лако смјенљива. Коначно се ослободисмо јеснопартијског режима.

Podgorica
Gost
Podgorica

Polako. Postizbornu kombinatoriku u Crnoj Gori ti izgleda ne pamtiš uopšte. Kad su LSCG spasili DPS i Mila prije 20 godina. Tako može sad i URA.

Aha
Gost
Aha

Neš’ to dočekat.

Joo
Gost
Joo

Polako….ne zaleci se….ni milimetar CG ne damo srbijancima….ni milimetar…..

Goca
Gost
Goca

Tebe ce neko da pita

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Ne damo te Crna Goroo !!

Lav
Gost
Lav

Kolko su zedni vlasti i zedni rusenja Crne Gore, nijesu ni svjesni da su izgubili. Greote.

Mirko
Gost
Mirko

kako veli ona iz cemi-a na android i isos platformama hahaha uh koliko smo.mi nazadni i neobrazovani sami izbor stranaka koje vode pokazuje koliko smo daleko od EU i civilizacije

Harambaša
Gost
Harambaša

Neće moći dragi četnici ove noći.

Podgorica
Gost
Podgorica

Sada su ti “dragi” haha

Marko
Gost
Marko

Najveća istorijska greška Milova i DPS je Zakon i antisrpska histerija. Da je za rivala, kao i do sada imao samo opoziciju, večeras bi DPS ladno dobio. Ovako je DPS insistirao da za rivala ima crkvu i naravno izgubio i uz to je probudio već skoro utihnulo srpstvo u CG.

Lav
Gost
Lav

Pobijedice i ovako. Samo cemo poslije izbora jednom za vazda da raskrstimo sa bagrom agresorskom.

igor
Gost
igor

ne bi me cudilo da su to uradili u dogovor neki jer ga niko u crkvu ulazio nije

Putnik
Gost
Putnik

Po tebi ispada da je u Crnoj Gori vise Srba nego Crnogoraca…on jednostavno nikako nije smio da udari na Crkvu. Ona je u samom bicu i Crnogoraca i Srba pa kakva god da je. To mu je velika greska sto nije pravio ustupke Crkvi nego samo ostro i “djonom”.Sad mu se sve vraca kao bumerang.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ma šta se pališ Marko. Rezultat je praktično preslikan referendum 2006. Suverenisti su dobili oko 55%. Sad je situacija ista kao kad je LSCG podržao DPS tamo čini mi se 2003 ili 2001, ili tuda nedje. Tu ulogu sada ima URA. Jer im je lider Albanac, i suverenisti su. Jedino da se DPS-u ne osveti sav onaj negativan odnos prema… Više »

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Sto bi ovi momcima te padose u Budvi?

redstar60
Gost
redstar60

Svice zora braco!!! Opaaa…

realan
Gost
realan

Na osnovu ovog što čujemo na konferencijama zza medije CEMI i CDT govore da DPS nema većinu…

Bodin
Gost
Bodin

50.8 za opoziciju za sad, 49,2 za Mila, moze naravno jos da se promjeni ostaje jos mnogo glasa da se izbroji

samo naprijed Crna Goro

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ako DPS izgubi danas samo treba da podrzi ekspertsku vladu URE i kraj. Opet bukači van volana.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Неће УРА с ДПС-ом и зато и гласах.

Mrki
Gost
Mrki

Sad ti valja Ura…rekoste da ce sa frontom

montenegroooo
Gost
montenegroooo

ovo je brukaaaa ..ne bilo vas crnogrci kad cemo biti srbadija..pi sramota me je

Lav
Gost
Lav

Polako, brate, polako… Nije jos dotle doslo.

Grunf
Gost
Grunf

E i ja kazem ne bilo nas. Da ovoliko ljudi glasa za srbadiju i cetnike pa to ne mogu jos da shvatim.

djole
Gost
djole

shvatices,shvatices…strpljenja malo

Bjelopavlic
Gost
Bjelopavlic

Nit sam srbadija nit cetnik

Butragenjo
Gost
Butragenjo

Grunf istorija ti nije jaca strana furas se na demokratiju a nazivas pola Crne Gore cetnicima

LovćeNac
Gost
LovćeNac

Prvo napiši Crnagora a ne montenegrooo(drži se tradicije i istorijski činjenica), drugo nećete sigurno biti srbadija. Bićete Crnogorci koje god vere bili, pokušaj da budeš častan i pošten.
Pozdrav

Bjelopavlic
Gost
Bjelopavlic

Zacrveni se

Gigi
Gost
Gigi

Idemo sad ce mo pravu crnu goru fabrike puteve fakulteti .

Boogey
Gost
Boogey

…cisto da nesto naucis…CE MO se pise zajedno…

Mirko
Gost
Mirko

Koliko je narod primitivan i neinteligentan, da se ne izrazim drugacije, kad su dps i df dobili najvise glasova a za njima demokrate. Nema srece ovdje putuj Evropo i civilizacijo

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Istina ziva.

Marko
Gost
Marko

nazalost tako je.

Komšija
Gost
Komšija

Radije bih glasao Vulina i Dačića nego sdpiiiiii

Podgorica
Gost
Podgorica

Sa UROM opozicija ima većinu. Prema ovim rezultatima.

Markomarkovic
Gost
Markomarkovic

Ima li vas crnogorci u crnoj gori,ocete li da budete srpska pokrajina,sramota od glasanja!

Prč
Gost
Prč

Bruka,rasuse se crnogorski glasovi.nije me briga za mila i kompaniju al ovo ako ovako ostane nije dobro,makar za nas sto zelimo dobro samostalnoj crnoj gori

Jovica
Gost
Jovica

Ništa se neće desiti samostalnoj Crnoj Gori i to ćete vidjeti. Vidjećete zapravo koliko vas je lagao DPS i plašio… Svi ćemo živjeti u miru kao prije.

Harambaša
Gost
Harambaša

Čekaj. Dps je ipak… dobio. E jbg.

H2O
Gost
H2O

Nema mira dje su cetnici na vlast……..katastrofa…….

Snjeg
Gost
Snjeg

A kako kad Carevic u bd prijeti onima koji ne misle kao on .Kako cemo mirno kad mi pred ocima mase tudjim zastavama slavi ono sto boli svakog crnogorca

Jovica
Gost
Jovica

33,7 + 12,6 + 5 = 51,3

EcoBubble
Gost
EcoBubble

Pobjeda bre!

Šta će...ne zna
Gost
Šta će...ne zna

A duša, nada se pobijedi. 🤭🤭🤭🤭☺️☺️☺️☺️ Sladak si.

Djuka
Gost
Djuka

Odlazi cirkus iz našeg malo grada.

Budvanin
Gost
Budvanin

Sloboda. Pobjeda opozicije

Podgorica
Gost
Podgorica

DPS nikad manje glasova. Ali za Budućnost Crne Gore je uzela glasove Bečića.

Vantage1111
Gost
Vantage1111

Ne damo Crnu Goru!!! Ne damo vam je svetinju najvecu!

šako
Gost
šako

DPS 75% uzima cesititam na pobjedi laka noc

Podgorica
Gost
Podgorica

Ma 1000% ono uzeše, evo vidimo… Jedva malo više od DF-a.

Karmaisabitch
Gost
Karmaisabitch

VelikosrBski nacionalizam i svetosavsku sektu jos jednom morsmo potuc ,po ko zna koji put, ali pobkedjivat cemo ih dok god bude trebalo🍾💪💪💪

Elysium
Gost
Elysium

Evo u NK cujem litijase cestitaju jedni drugima… A rano je brate, nije se cestito pocelo ni brojati?

Bodin
Gost
Bodin

oni vec mjesec dana cestitaju jedni drugima, oni i sad misle da su pobjedili
ne brini 🙂

Njegoš
Gost
Njegoš

Oni evo 20 godina čestitaju 😂😂😂😂😂😂

bonaca
Gost
bonaca

Napokon prodje i ova izborna udjurma,mogu cestitati DPS sto ce formirati staru-novu vladu,,, opoziciji sto su dostojanstveno izgubili jer kao o svaki put do sada sve su uradili da im se to i desi. Vama moji dragi zemljaci zelim da sto prije zaboravite na podjele i prestanete da mrzite jer niko nece unistiti CG sa strane kao sto su vam… Više »

Lav
Gost
Lav

E svaku ti potpisujem. Majstore.

Zoran
Gost
Zoran

Da je vjecna Crna gora

Milica
Gost
Milica

VJECNA NAM.CRNA GORA🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Nemanja
Gost
Nemanja

Dal cemo slusati sebe ka putu u EU sa eurom i nama koji volimo Crnu Goru onakva kakva jeste ili cemo slusati srpsku ideologije cetnike sa dinarom na putu spajanja sa Srbijom. Dabogda vam Zdravko bio predsjednik da vidite sta je cemer i jad jer ste zaboravili svi 90. godine izgleda. Svi ste zaboravili ko nas izvukao iz ratova sankcija… Više »

Mirko
Gost
Mirko

nismo zaboravili 90te znamo sto srpski fasizam i nacionalizam kojeg je i dps bio dio. I sami su krivi, primili smo toliko izbjeglica i fasista i cg i pogubili svoj identitet

Goca
Gost
Goca

Ode sanak pusti, da se popovi pitaju

Plavo srce
Gost
Plavo srce

Ajmo Crna Goro! I sad se pokaži!
Odlučno! 🇲🇪❤🇲🇪

Milica
Gost
Milica

🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Pečat
Gost
Pečat

Tako je Mico

Marko
Gost
Marko

(p)opozicija ajmo razlaz…

Send this to a friend