Politika

Premijer o presudi Mladiću: Sud pravde je rekao svoje, poštujem odluke

Krivokapić

Komentarišiću presudu Haškog suda bivšem komandantu vojske RS Ratku Mladiću, premijer Zdravko Krivokapić večeras je u emisiji Načisto kazao da poštuje odluku i ga obavezuje ono što je potpisao sa liderima koalicija.

“Taj sporazum je jasan i precizan. Na bazi tog sporazuma pokrenuo sam smjenu ministra Vladimira Leposaviću. Takav stav imam i oko presude. Sud pravde je rekao svoje, još nakon 50 godina može istorija da priča o nekim detaljima koje ne znamo”, naveo je premijer.

On je kazao da je ugovor sa konsultantom Vladimirom Vukovićem raskinut na njegovo insistiranje, ali i da je ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić imala isti stav.

Vuković je veličao ratnog zločinca Mladića, a prethodno je vrijeđao novinara RTCG Nebojšu Šofranca.

Na pitanje kako je moguće da je 15. aprila Vlada imenovala Slavicu Ilinčić na funkciju u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, koja je potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića nazvala “šiptarom”, Krivokapić je kazao da nije imao takva saznanja.

“Lično ču ispitati te navode”, rekao je on.

J.L.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cgcgcg
Gost
Cgcgcg

Postuje on to Ali se ne slaze

Mika
Gost
Mika

Dobar je ovaj Zdravko samo treba znati sa njim,spremite se sutra za požare sa raznih strana😉

Nikola
Gost
Nikola

Isto misli sto i Leposavic, ali “novinar” se napravi blesav pa ga ne priupita … Tuzni lik, potpuno neinformisan, cita na portalima sta se desava u Vladi, ali je 17 puta je rekao da je vjernik…

BellaCiao
Gost
BellaCiao

Isto tako, u nastavku je rekao i da ce “istorija reci svoje” sto znaci da kao sto samo Krivokapic umije, ostavlja odskrinuta vrata da ta presuda nekad moze biti “ponistena”. Samo kazem. Jer nema potrebe za tim dodatnim objasnjenjima sto ce biti za 50 ili 100 godina. MI koji SAD zivimo, treba da se potrudimo da se za 50 ili… Više »

Baka
Gost
Baka

Daleko je on od pravog lidera i predvodnika. Toliko daleko da mu ni 5 mandata ne bi pomoglo.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Đe je bilo saopštenje Vlade po tom pitanju,nego ste ćutali! Ti izgleda ne znaš đe si šupalj!

Pampers
Gost
Pampers

Djeneral je kukavica i placljivko u hag

Send this to a friend