Politika

Premijeru ne pada na pamet da više poziva opoziciju: Neka izađu iz kafića

Predsjednik Vlade Duško Marković rekao je danas da Vlada mora da radi na životnim pitanjima i da mu ne pada na pamet da više poziva opoziciju na dijalog.

Marković, koji je danas obišao radove na dionici puta od Kolašina preko Lubnice do Berana, odgovarajući na pitanja novinara, kazao je, da je još prilikom predstavljanja ekspozea naglasio „da je kompromis ključna odrednica politike Vlade“ i da opozicija treba da izađe iz kafića na Trgu Vektre i preuzme odgovornost.

„Pozvao sam ih da uđu u Vladu, ko god hoće osim DF-a, ali nemamo odgovora. Ne možemo svaki dan da pozivamo nekoga da nam se pridruži. Moramo da završavamo poslove, zapošljavamo ljude, otvaramo gradilišta, dovodimo nove investitore, stabilizujemo javne finansije. Nemamo mi vremena svaki dan da opoziciji govorimo – izađite iz kafića sa Trga Vektre da pričamo o politici, nemamo vremena za to“, poručio je Marković.

Premijer je istakao da mu ne pada na pamet da opoziciju više poziva na dijalog jer ima mnogo važnijih stvari.

„Mnogo mi je važnije ovo ovdje danas, i sjutra na Cetinju, sledeće nedelje ponovo u Petnjici pa na Žabljaku – kako da unapredimo naše rizorte i skijališta. Oni koji primjau platu 2.000 eura iz državnog budžeta sjede kući i traže da ih ja zovem svake nedelje, sačekaće malo. Mi smo otvoreni za dijalog a na opoziciji je da preuzme odgovornost i da radi u interesu države, da traži političke mehanizme u parlamente da sruše vlast, ali svi moramo da radimo u interesu držav“, kazao je Marković.

Premijer je istakao da DPS ima vlast i funkcionlne insitucije i da neće biti ponavlajnja izbora.

„Pozvali smo ih u parlament i  u Vladu, oni traže ponavljanje izbora – toga neće biti. Neka dođu u parlament pa ćemo možda razgovarati o nekim novim izborima, ali ponavljanja izbora nema. I u tom vremenu dok se oni ne snađu mi moramo da radimo na životnim pitanjima – razvoj ekonomije, ulaganjima u resurse“, poručio je premijer.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Adrea
Gost
Adrea

Neka provjere DEPEESOVCI koliko njihovih kadrova dolazi uopšte fizički na posao,a da ne pričamo o bilo kakvom radu njihovom radu.Takođe uredno primaju platu.Razumijem da Duško Marković nema vremena za opoziciju ,što smatram sasvim ispravno jer ih je dovoljno zvao,ali neka uvede elektronske kartice za ukucavanje zaposlenih. Pa će vidjeti stvarno stanje zaposlenih koji dolaze u ministarstvima na posao ,a članovi… Više »

16651650000000$
Gost
16651650000000$

Marković je u pravu nije lako doves investitore ja bih opoziciji rekao koga nemos pobijediti pridruzimu se. ……mi smo svi ljudi a oni su vas pobijedili opozicijo moj patrinjo ima para dosta a jedva je kupio lokal što znači da je investitora teško pronaći

doktorka
Gost
doktorka

Ukinuti plate onima koji ne dolaze na posao no mudruju iza ćoškova. Građani koji su ih glasali neka otvore oči jer je njihovim šefovima DOBRO, plivaju u parama i luksuzu. Otrijezniće se njihovi glasači kad vide da crnogorske patriote ne haju za marginalce sa ulica. Biće novih partija pa će se ta crna opozicija rasprsnuti kao da je nije ni… Više »

Sigurnim raskor
Gost
Sigurnim raskor

Tacno vidim da ce bit neki udar i za sledece izbore ,ahahahhhh

Pregaoci
Gost
Pregaoci

Jedino ko nesto radi u ovoj crnoj gori je dps ,rade brte maksimalno .Za svoju dusu na stetu gradjana ahahahhh

16651650000000$
Gost
16651650000000$

Nemoj da mi se niko više javlja dolje u bar nadam se da ces mi admine pustit poruku. ………..interesuje me ide li još boris sa lepom. …….pozdrav za moga brata slavka kako smo se igrat znali

Svanuce
Gost
Svanuce

Sledece izbore vas ni “meteorski udar” a ni “DF” nece spasit kako stvari stoje da nam sjasete sa grbace vise.

cikotić
Gost
cikotić

Tako je. Neka obilaze gradilišta i skijališta.

doktorka
Gost
doktorka

“cikotić”, naravno, država se okreće svom prosperitetu i ne gubi vrijeme sa neznavenim bukadžijama. Dovešćemo mi to sve u red. Dosta je bilo poziva za ulazak u Skupštinu. Nadam se da vas niko više neće zvati. I ne treba. Neće vas biti ni do prvih sljedećih izbora, narod ne voli GUBITNIKE. Nema te Rusije koja će vas spasiti od sopstvene… Više »

cikotić
Gost
cikotić

Ne znam čega si doktorka ali ironiju ne razumiješ!

doktorka
Gost
doktorka

Razumijem, samo dopunjavam misao.

miro
Gost
miro

Pa tako i treba,pogledajte na yootub snimak lokalne novosadske televizije gdje su gosti neka Parović i g. JanIć.Ovom Parović treba zabraniti ulazak u C.G. posle uvreda koje je iznio na raćun Crnogoraca i C.G.

Podgorica
Gost
Podgorica

Što bi dolazaili na posa. Po 2 hiljade mjesečno, a neki i mnogo više. Većina privatni biznis. Viđeli smo prošle godine kako su bježali od funkcija. Lako je tamo đe ni za što ne odgovaraš. A evo ih ovamo đe su na vlasti. Gori su od DPS-a.

babe
Gost
babe

E, a koljenice…. Plata ide a ja ležim…

Rade
Gost
Rade

DPS nam najvise koristi kad ne radi nista. Jer cega su se god dohvatili pretvorili su u prah i pepeo. Sada mozemo slobodno reci da smo ekoloska drzava jer nijedno preduzece ne radi.

miško
Gost
miško

Kako je tebi dobro, brate moj….

12345678
Gost
12345678

Plate koje primaju nijesu od tvog novca, vec od novca gradjana koji su glasali njih. Svoga posla.

kiks na iks
Gost
kiks na iks

12345678, šališ li se!?

Anominus
Gost
Anominus

Najlakse je pravit se pametan. Opoziciju ne zanima Vlada, vec novi izbori dje bi se, nadaju se, uloge mogle promijenit, pa da opozicija poziva DPS u vladu. DPS svakako nece odbit, ali ga to ne smije oslobodit odgovornosti za sve dosadasnje promasaje.

kiks na iks
Gost
kiks na iks

Pa, biće novih izbora, tačno za tri i po godine. Dotle se pripremite, naravno, bez nekih Šišmakova i pestokupljevine, naznačite program, pa, kom opanci, kom obojci. E sad, Crnogorci su se opametili i neće više biti zadušne babe nikome, a neće ni puštat rovarenje po državi. Biće tu i novih zakona, i još ponešto da se zna: “Bog čuva Crnu… Više »

Send this to a friend