Politika U NIKŠIĆU JUČE OSNOVAN NOVI POKRET NA ČIJEM JE ČELU GORDANA RADOVIĆ

Premijeru ne smeta partijski angažman njegove savjetnice, tvrdi da se nije sreo sa Davidovićem

Zdravko Krivokapić, FOTO: Pobjeda

Savjetnica premijera Zdravka Krivokapića, Gordana Radović na čelu je Pokreta “Ne damo Nikšić”, koji je juče počeo sa radom i pripremama za predstojeće lokalne izbore u gradu pod Trebjesom, piše Dan.

Ovaj partijski angažman u direktnom je nesaglasju sa principima koje je zagovarao premijer Zdravko Krivokapić.

On je više puta naglašavao da partijski angažman ne može da ide ujedno sa funkcijamau njegovom kabinetu i generalno Vladi, ne računajući poziciju vicepremijera Dritana Abazovića.

Krivokapić juče nije reagovao na informaciju da je njegova savjetnica i zvanično na čelu političkog pokreta.

Iz njegovog medijskog tima Danu je saopšteno da će se predsjednik Vlade o ovom pitanju možda oglasiti danas tokom dana.

Ranije je premijer demantovao medijske navode o njegovoj povezanosti sa osnivanjem ovog pokreta.

Takođe, kako piše današnja Pobjeda, Zdravko Krivokapić se juče nije sastao sa predsjednikom Narodnog pokreta Miodragom Dakom Davidovićem u Nikšiću, kako su to objavili pojedini mediji u Srbiji.

“U pitanju su apsolutne dezinfomacije. Premijer tokom čitavog dana nije napuštao kabinet, niti se sastao sa Davidovićem, jer je imao niz sastanaka uključujući i video razgovor sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom”, saopšteno je iz Krivokapićevog kabineta na upit Pobjede.

A premijerova savjetnica je juče novinarima u Nikšiću kazala da je njena pojava u novom pokretu za izbore u Nikšiću „njeno građansko pravo”.

“Prihvatila sam poziv premijera Krivokapića da kao profesionalac budem u njegovom timu i zaista sam sebe prepoznala tu. Sa druge strane, ovo je jedno moje građansko pravo, mi smo grupa građana koja podržava premijera, Vladu, sve ono što Vlada trenutno radi. Pokretom „Ne damo Nikšić” želimo da doprinesemo da se ti procesi dovedu do kraja i ovdje na lokalnom nivou. Naš cilj je da mi ispoštujemo volju građana sa parlamentarnih izbora i da zajednički krenemo u reforme”, naglasila je Radović.

Naziv pokreta skoro pa da je identičan sloganu prilikom prošlogodišnjih litija protiv tadašnjeg zakona o slobodi vjeroispovijesti, a Radović kratko pojašnjava da „Nikšićani nisu dali svetinje, i ne daju Nikšić”.

Nije precizirala da li će pokret „Ne damo Nikšić” ići u koaliciju sa Pravom Crnom Gorom, ali je istakla da su otvoreni za razgovore sa onima koji imaju slične ideje.

“Mi samostalno nastupamo, naravno naša vrata su otvorena za sve naše sugrađane, za sve ideje. Svi oni ljudi koji dijele naše stavove mi ćemo ih prepoznati kao naše partnere”, kazala je Radović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Otvorice se on opet da kaze ono sto misli, kao pred prosvetarima

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

Da li će Vlada Trojnog pakta reagovati na krsđu crnogorske istorije od strane Vučića? Dritane, đe si?

Pavle
Gost
Pavle

Gospodin Krivokapic sve radi kako ne treba,sve suprotno onome sto je pricao. obecanje ludo radovanje se jos jednom potvrdilo .

Lorena
Gost
Lorena

Zaboravio je profesor kako je dosao do pozicije u kojoj se sad nalazi.. Neka se prisjeti bolje bi bilo

Anamarija
Gost
Anamarija

Kako ova radi u državnoj službi a uzela je otpremninu? Zar po zakonu nije da dvije godine ne smije da se radi u državnoj službi.

Milena
Gost
Milena

Ovo bas nije u redu s njegove strane, odmah nakon izbora je sve vise poceo da radi ono za sta narod nije glasao, brzo je zaboravio koja koalicija ga je dovela do premijera drzave…ogromne greske se redjaju koje kostaju, ali nece kostati samo njega nego sve nas!

Milos
Gost
Milos

Zdravko kad je dosao do funkcije zaboravio je na cijoj listi je bio prvi, brzo je okreno ledja svojoj koaliciji i sad uoci izbora pravi svoju listu iza koje stoji njegova savjetnica kako bi se prikrilo da je njegova partija, a ogradjuje se od koalicije Za buducnost Niksica!

Milica
Gost
Milica

Zdravko stoji iza te partije isti onaj koji je rekao da nece praviti svoju, a sa njim je kao sto vidimo i Milacic, koji je takodje iskoristio DF da dodje do pozicije pa ga napustio…sve izdajnik do izdajnika, a pored toga evo se pominje i neka saradnja da Dakom, samo jos to fali pa da do kraja zakopa sve! Nadam… Više »

Prvi
Gost
Prvi

Riješio premijer da uništi DF, e neće moći.

Mrgud
Gost
Mrgud

Vjeruje li ko ovom ,,verniku”?

Joanikije
Gost
Joanikije

Zdravko ako ovako nastavis neces imat noge! “U lazi su kratke noge” i “U zdravom tijelu je zdrav duh” duha nema u boci da znas!

Katalonka
Gost
Katalonka

Slucajno .sreo Daku u hodniku .studenstkog doma,mozda.

amo
Gost
amo

Krivokapic je obicni pion koji je postavljen da unisti Crnu Goru kao sto je Gorbacov rasturio veliki SSSR.

MijoN
Gost
MijoN

Sve mi pred oči scena đe maše prosvetarima prstom “nemojte meni”.. A šta nemojte meni jadan nebio, šta nemojte, 5% glasova neces na naredne izbore dobit.

Shoro pv
Gost
Shoro pv

Vjerovatno se sreo ,ali slucajno !! Ahahahahahahahahahahaha

Jovana
Gost
Jovana

А умије је претходно да се огради од коалиције ЗБНК.

Houp
Gost
Houp

Stari prevrtljivac i licemjer, ali ce brzo otici u penziju nadam se. Mjera njegova za eksperte je kolicina novca. Sto prije rekonstruisati vladu.

Jeldžana
Gost
Jeldžana

Što bi mu smetalo, kad je i on u toj igri, samo se pravi da nije, a DPS zadovoljno trlja ruke. Ne smije im se to dopustiti, Nikšić mora da dobije novu odgovornu vlast, sa reformskim snagama na čelu.

Radule
Gost
Radule

Opetvlaže pijana budala

Hurem
Gost
Hurem

Apostoli i istina ????????

Sasa
Gost
Sasa

Rakija je zlo moj krivokapicu

Lola
Gost
Lola

Vrlo važno je li se sastao juče s njim ili nije, kao da se inače ne sastaju non stop pa je sad to bitno… Dje je da se ovako hitro oglasi za mnogo važnija pitanja? Nego ćuti i pravi se mutav, a sve radi kako ne treba

NEPISMENI
Gost
NEPISMENI

kako si grupa građana, kad si u partiju dake, narodni pokret

Kon Tiki
Gost
Kon Tiki

Gordana R. iz fabrike Donze Sun sladoledi 🤣🤣🤣🤣 e propalo se ……. narode

Darina
Gost
Darina

Sve je đavo ponio !

Nagual
Gost
Nagual

Pa je li prošlom premijeru smetao njegov lični angažman za partiju.. svih njegovih savjetnika, ministara i svih mogućih poslušanika.. Svi partijski angaživani

oooo
Gost
oooo

Znaju odlicno sta rade ovi bitno je da su za njihovu stvar i eto te u fotelji odmah.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Oni samo misle o svetosavlju,drugo im ništa nije važno,bolesni mitomani,jad izkompleksirani,sami će sebe uništit isto ko komunisti.

🇲🇪bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪bernini🇲🇪

SPC Vlada nastavlja sa srpskim prodorom po dubini i širini!

Jeldžana
Gost
Jeldžana

Krivokapić juče nije reagovao na informaciju da je njegova savjetnica i zvanično na čelu političkog pokreta… Pametnom dosta!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

pa to je njegova parrtija da se oproba …ne bi lose bilo da cenzus ne prodju …savjetnica imaa vremena i para da se bavi politikom a nikad u tezoj situaciji nismo bili pozajmljena milijarda posla sve manje vakcine nema svaki dan od 500 i vise zarazenih sezone biti nece ….

Jeldžana
Gost
Jeldžana

Mnogo što-šta njemu sada ne smeta. Umjesto da se više prikloni onima koji su mu omogućili premijersku poziciju, on radi na rasipanju glasova, a to sve ide u korist DPS-a.

Dula
Gost
Dula

Od koga branite Niksic? Vjecna da je Crna Gora! Vjecan da je Niksic💕🇲🇪💕

PG 081
Gost
PG 081

a kakva mu je savjetnica… no taman kakav i narod i koalicioni mu partner masja zastava

Wonder Woman
Gost
Wonder Woman

“sve ono što trenutno Vlada radi”

a što radi to Vlada jer ja ne vidim da išta rade?

Zrno Todorov
Gost
Zrno Todorov

Krivokapic je jos jednom pokazao da je njegova data rijec jedno veliko nista.. Mnogo pokvaren i sramotan nacin da se radi protiv interesa CG. Al ne brinite, Niksic je perjanica Crne Gore i cetnicima u njemu mjesta nema!

Laura
Gost
Laura

Ja neznam sta se se vi tu iscudjavate ?!
Pa vecih lazova od ove vlasti niti cuh niti vidjeh…

Send this to a friend