Politika

Pribilović: Pokušajem amnestije onih koji su nasrtali na policiju, Leposavić još jednom pokazao da je nedostojan funkcije

Suzana Pribilović

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Suzana Pribilović reagovala je povodom inicijative Zakona o amnestiji učesnika javnih okupljanja koju je ministar pravde Vladimir Leposavić dostavio predsjedniku Skupštine Aleksi Bečiću, i poručila da je pokušajem amnestije onih koji su nasrtali na policiju Leposavić još jednom pokazao da je nedostojan funkcije.

<<<Leposavić podnio inicijativu da se amnestiraju svi učesnici litija<<<

“Od ministra Leposavića, čiji su dani na funkciji odbrojani, ništa se drugo i nije moglo očekivati nego da razmišlja kako da nastavi sa urušavanjem i pravnog sistema i ugleda Crne Gore”, saopštila je Pribilović.

Prema njenim riječima valjda silno ohrabren time što se „lijep“ glas o njemu, kao negatoru genocida u Srebrenici, čuo i u Savjetu bezbjednosti UN, ove sedmice osmislio je tzv. Zakon o amnestiji učesnika javnih okupljanja.

“U tome možda i ne bi bilo ničega spornog, da amnestija nije predviđena za one koji su u periodu od kraja 2019. do maja 2020. nasrtali na policiju, besprizorno širili epidemiju vođeni svojim političkim interesima i svjesno kršili mjere uvedene zbog suzbijanja pandemije koronavirusa”, istakla je Pribilović.

Ističe da, znajući Leposavića i njegov „ekspertski“ doživljaj pravne nauke, ne čudi ih to što je pribjegao izradi akta kojim će građanima poručiti da dokazani prekršaji i krivična djela mogu biti oprošteni – samo ako ste politički i ideološki podobni.

“Ukoliko pojedine partije iz vladajuće većine u njegovim stavovima o Srebrenici nijesu našle dovoljno jak razlog da ga smijene, ovaj novi pokušaj urušavanja pravnog sistema valjda će ih napokon primorati da i sami dignu ruku protiv čovjeka koji je od samog početka jasno pokazao da je nedostojan funkcije na kojoj se, sticajem čudnih okolnosti, nalazi”, zaključila je Pribilović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Big
Gost
Big

Dolje leposavic!!!!!!!!

marius
Gost
marius

A kad bi ste malo patinuli sa ovim popovskim, dostojan, nedostojan, ne bi lose bilo.

Send this to a friend