Politika

Prijestonica: Đurašković pokušava da spasi svoju stranku od sunovrata

Ocjene odbornika SDP u Skupštini Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića paušalne su i politikantske, i sračunate s namjerom da na prečac spasi sopstvenu partiju od političkog sunovrata u kojoj se nalazi, saopšteno je iz Prijestonice.

<<<Đurašković: Cetinjska vlast nema kapacitete za planiranje projekata<<<

Đurašković je poručio da cetinjska vlast nema kapaciteta za planiranje projekata i to se najbolje vidi po tome što nekih projekata koji su bili u planu razvoja za 2018. i ovu godinu sada za 2020. uopšte nema, a da njihova realizacija nije ni započeta.

Nije prvi put, ističu oni,  SDP-u da „oživljava“ preko leđa drugih stranaka i da po sistemu „preslikača“ reciklira davno izanđale floskule.

“Drago nam je što ste Vi kao opozicionar dobro informisani o tome šta visoke državne adrese misle o učinku lokalne vlasti na Cetinju. Moguće da su se dobro iskonsultovale sa opozicionim ekspertima koji bi “odokativno“ i „ko dlanom o dlan“ riješili sve probleme. Ne sumnjamo i da bi ti vajni znalci sve pare znali potrošiti, jer su i po tom čuvenju poznati. Javnosti radi – projekti iz programa razvoja Prijestonice Cetinje realizuju se dinamikom koja je jedina moguća, u skladu sa zakonom i u najboljem interesu građana Cetinja”,  dodaju iz cetinjske Opštine.

Svi podaci, o realizaciji projekata, kako dodaju, dostupni su u implementacionoj jedinici i biće, kako je na posljednjem zasjedanju lokalnog parlamenta i saopšteno, objedinjeni u informaciju koja će uskoro biti dostupna cjelokupnoj javnosti na sjednici Skupštine Prijestonice.

“Tada će i odbornik Đurašković, kao i vaskolika javnost, moći da podvuče crtu i da dâ ocjenu onoga šta je učinjeno. Sve prije toga je jeftina demagogija za dnevnu upotrebu, koja ne zaslužuje ama baš nikakvu pažnju”, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ćipur
Gost
ćipur

ne razumijem ove iz dpsa kako ih nije sramota oni pricaju ko je kakav e gospodo imate li vi oci sram vas bilo od 90g u cetinje se nista ama bas nista napravilo nije narod vi na stop visi e za kartu nema da ide da radi i to kakve poslove po budvi i podgorici jer u ct nema se… Više »

Mileva
Gost
Mileva

Što se mene tiće sve je riješeno: ne glasam i ne śekiram se više

Nik
Gost
Nik

Malo im je sto su se šlepali 18 godina, još bi čoplili da im može biti

460
Gost
460

20 god sam glasa dps, nikad više.

mne-more
Gost
mne-more

kakav izraz,kakav rjecnik.A sto ste vi.uradili sto sre postali(najsiromasnija opsrina i Evropi)..Čeljad nema za bus?

Send this to a friend