Politika

Pripadnici 7. bataljona Davidoviću: Izdao si kuma, blatiš Nikšić…

Miodrag Daka Davidović

Pripadnici 7. bataljona iz Nikšića poručili su građanima da oni ne podržavaju DPS i Narodni pokret Miodraga Dake Davidovića za kojeg kažu da je saradnik Mila Đukanovića i DPS-a.

Njihovo pismo upućeno medijima prenosimo integralno:

“Morali smo i na ovakav način da se obratimo i da zaštitimo naš status koji smo nosili, iako su nas rasformirali, mi smo ponosni što smo bili dio jakog i nezaboravnog 7. bataljona.

Pošto su lokalni izbori u Nikšiću, a mi smo dio njega, istina je da politika ne bira sredstva da bi promovisala svoju partiju što bolje, nas ima da nas politika ne interesuje, a ima nas pripadnika 7. bataljona da se bavimo duboko i prizivamo svoje kolege u te redove.

Sami vidite što se radi po našem Nikšiću, ovo je blago rečeno, ludilo. Samo, čemu tolika mržnja, ogovaranje, podjela, psovke, pljuvanje ?

Zašto četnici, partizani, komite, bjelaši, Narodni pokret, Milovci, Dakovci, naš, vaš Nikšić ? Iseljavaju nas, tjeraju za Srbiju, psuju, biju, provociraju.

Pitamo se je li ovo Nikšić zaslužio ? Sve su ugasili, a sad hoće i da nas iskrve.

Pitamo se šta je ovo i još se pozivaju na naše ime da smo sa jednim ili drugim.

Mi, pripadnici bivšeg 7. bataljona, potpisima se obraćamo građanima. Mi ne možemo sa DPS lopovlukom i zato su nas rasformirali. Mi ne možemo sa milijarderima i ratnim profiterima i ako su mislili da smo zaboravili, narod sve zna, Milo i DPS što su radili 30 godina, a vođa Narodnog pokreta je bio dio tog tima- Milo, Sveto, Daka, Draško Goranović i ostali. Ko je koga izdao, čija su kumstva završavalo srećno, čija nesrećno, to oni znaju i tada su se krili iza crkve i pričali malo po malo pod ‘Ostrog’.

To je njihov obraz, ali samo je jedno očigledno , da je DPS izgubio u avgustu, a sada u našem Nikšiću hoće da spasi Mila.

E, Daka, tako ne može, a ti prizivaš 7. bataljon na skup u Župi.

Mi ne možemo sa švercerima nafte, cigara, oružja, droge i što je najgore i najteže, sa živim novcem sa Hercegovine, pa mu je malo bilo, pa je poharao Željezaru, pa pređe i boksite, navodno svađa sa Milom, pa bijeg za Srbiju i tamo je harao kako je umio da se krije iza crkve i njegove priče, dok nijesu radili snajperi, pa bježi u Crnu Goru kod brata Mila u gnijezdo ‘Splendid’.

Daka, odakle ti pare, mi te pitamo, pošto kažeš da si napravio četiri manastira i obnovio 300 crkava? Da nijesi prodao đedovinu na Bobotovo groblje- Goliju ?

Šta uzimaš kad sve ovo pričaš, Davidoviću ko si ti ?

Izdao si kuma Momira Bulatovića koji ti je obezbijedio sve u životu. I Cigane si iselio da bi napravio Neksan preko kumstva a sad si došao da poharaš što je ostalo po Nikšiću i da izvaraš ovaj narod.

Koga si doveo za premijera blatiš Nikšić, crkvu, sve što progovoriš je histerija. Ne možeš grehove spirati novcem, Davidoviću.”

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Montenegrin NK
Gost
Montenegrin NK

Zaštoste do sada ćutali? zato što ste isto radili i isti vas je podržavao.

Kotoranka
Gost
Kotoranka

Bravo za 7 bataljon! Za buducnost!

Joja
Gost
Joja

E vala su ga opisali, bas kako i jeste.

Primorac
Gost
Primorac

Jedva cekam popis, kakvi lokalni izbori u niksicu.. Da vidim kameleone, svi ce srbi postati.. Jedno 60%, 🤣🤣🤣🤣

☠☠ sloboda
Gost
☠☠ sloboda

Živio 7. bataljon.

Leon
Gost
Leon

Evropski tim za NK(50,67%), SDP(4,39%), ZBCG(24,30%), D.Davidović(7,60%), Ura(1,90%-ispod cenzusa), Demokrate(11,14%)

ni cenzus
Gost
ni cenzus

ura ako bude imala preko 0.7 ja cu se posrbit!!

Slobo
Gost
Slobo

Odlican tekst, slazem se sa vama!

Mili
Gost
Mili

Najveci dio Vas je radio sa I za Daku u to vrijeme. Bio Vam je idol postenje I vjere. Sto ste cutali do sad. Sad ste se sjetili da sacuvate narod I Niksic od Dake.

l

Osveta.
Gost
Osveta.

Vi 7 bataljon sramote se !

Jel piso Mišo
Gost
Jel piso Mišo

Valjat će jednog dana nije da neće, što se sami ističu i potpisuju , svi od decembra 2019- te na ovamo ! Nek je vječna !

Emma
Gost
Emma

A sta vi trazite?

petokolonasi 7B
Gost
petokolonasi 7B

Izdajnici napadaju izdajnika ..

Send this to a friend