Politika

Prostorije opštine u Kotoru i dalje zatvorene, o smjeni Perović u hotelu

Foto: Skala radio

Odbornička većina u Skupštini opštine Kotor, koja je trebalo da raspravlja o smjeni predsjednice Skupštine Dragice Perović, jutros nije mogla da održi sjednicu lokalnog parlamenta u zgradi SO Kotor jer su prostorije i dalje zapečaćene.

Odbornička većina koju čine DPS, SD, LP, HGI i bivša SDP-a odbornica Bruna Lončarević trebalo je da održi sjednicu u zgradi SO Kotor. No, kako su prostorije po ranijem nalogu predsjednika Opštine Vladimira Jokića zapečaćena, sjednica će biti održana u kongresnoj sali hotela Vardar.

Odbornik DPS-a Željko Avramović rekao je da su vrata SO Kotor i jutros bila zapečaćena.

“Mi smo danas zakazali sjednicu SO Kotor sa dnevnim redom razrješenje predsjednice Skupštine Dragice Perović. Kao što vidite, vrata SO su i dalje zapečaćena i nama se odbornicima ne dozvoljava da uđemo u naše prostorije i da radimo posao za koji su nas građani izabrali”, rekao je Avramović.

Foto: Skala radio

Zato će, kako je rekao, 17 odbornika većine sjednicu održati na alternativnom mjestu u kongresnoj dvorani hotela Vardar.

“Ne želimo da uskratimo javnosti da bude obaviještena o tome što rade odbornici. Biće to po zakonu, jer nijednim aktom nije precizirano gdje se sjednice održavaju. Drže se tamo gdje ima uslova”, rekao je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boka Bokeljima
Gost
Boka Bokeljima

Ovo je silom na sramotu! Izbori gospodo,samo izbori

Da da
Gost
Da da

I tuzbu da podneste

Bokelj iz Boke
Gost
Bokelj iz Boke

Tako je, niđe nije navedeno đe ćemo se okupljati. Možemo i na plaži!

Mmmm
Gost
Mmmm

Smijete li vi licne podatke kao npr. jmbg da ovako objavljujete?

Kata Luković
Gost
Kata Luković

Smiju opoziciji!

Haris
Gost
Haris

Nadam se da neće građani plaćati dnevnice radnicima koji ne mogu ući u prostorije na svoje radno mjesto, već da će ih isplatiti ova jokić i ovaj perović!

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Radi li klima u hostelu.

Maca
Gost
Maca

Tako je.
Samo naprijed

Send this to a friend