Politika

Protestni skup na Žabljaku u subotu

Žabljak

Na Žabljaku će u subotu, 13. aprila, biti organizovan protest, saopštile su danas Demokrate, naglasivši da se tako, nakon Zete, Budve, Nikšića, Danilovgrada, Cetinja, Pljevalja i Herceg Novog, nastavlja realizacija Plana vaninstitucionalnog djelovanja.

Kako su kazali u toj partiji, u cilju animiranja što većeg broja građana iz svih gradova Crne Gore, a sa namjerom podizanja energije za naredni protestni skup, Aleksa Bečić (Demokrate), Miodrag Lekić (Demos) i Vladimir Pavićević (Crnogorska) organizovaće protest kod tamošnje Robne kuće, u 14 časova.

“Protestni skup na Žabljaku će se održati protiv diktatorske vladavine DPS-a, protiv šumske, hidro i putarske mafije, kao i protiv predsjednika Opštine Žabljak, Veselina Vukićevića, i sa njim povezanih lica koja su namjerila da Durmitor predaju u ruke tajkunima”, poručile su Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

da nije dronova i fotogafija učinjenih sa njega, bilo bi ih sigurno više desetina iljada. Trebalo bi direktno sa Žabljaka da da uručtite jednu žalbu ovome Sebastijanu ili bar njegovom prezimenu…

sivi
Gost
sivi

Mislim da će biti malo ljudi…

Gulozeca
Gost
Gulozeca

Biće masovno kao i do sad. 90% isti ljudi autobusima dolaze. Moraju se pare opravdati, što će, ne bi da ne moraju.

Boba
Gost
Boba

“Kod tamosnje robne kuce”😂😂😂😂😂

Cuko
Gost
Cuko

Pukli ste ko tikva. Sram vas bilo, neznalice i poltroni

z d
Gost
z d

A što protestvuju nije mi jasno? Primaju vrhunske plate a ne rade ništa!!!
E ovo ima samo kod nas!!!

Send this to a friend