Politika

PzP Podgorica: Odmah prestati sa proždiranjem Ljubovića

Apsolutno je nedopustiva devastacije Ljubovića kojoj ovih dana svjedočimo, poručili su danas iz podgoričkog odbora Pokreta za promjene.

“Kao i barske čemprese, nećemo dati ni naš Ljubović, samo što ćemo ovoga puta jednom za uvijek stati na kraj ovakvom brutalnom nasilju nad prostorom i životnom sredinom”, saopštili su iz opštinskog odbora PzP Podgorica.

Ističu da je sve što se radi u ovoj oblasti je protiv svakih načela funkcionisanja zdrave zajednice.

“Rukovodstvo Ivana Vukovića stalno govori o ozelenjavanju i parkovima, a na ovom primjeru najbolje vidimo kako DPS zapravo vidi stanovnike i Crnu Goru. Interesi tajkuna su na 1. mjestu, a interes građana je anuliran. U ime svih slobodnih ljudi Ivanu Vukoviću poručujemo da ovo neće proći”, dodaju u podgoričkom odboru PzP.

<<<Vuković: Ne priprema se teren za gradnju zgrade ispod Ljubovića<<<

Podsjećamo, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je saopštio da je tokom dana dobio nekoliko pitanja u vezi sa radovima koji se izvode u blizini novog stambenog kompleksa u podnožju brda Ljubović.

“Nakon konsultacije s kolegama iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, koristim priliku da sugrađane informišem da je u pitanju obaveza komunalnog opremanja predmetne lokacije, koja podrazumijeva izgradnju nove saobraćajnice u dužini 350 metara, 50 parking mjesta, nove rasvjete i pejzažno uređenje (68 odraslih sadnica). Dakle, nije u pitanju priprema terena za gradnju nove zgrade, kako se može pročitati u medijima i na društvenim mrežama”, naglasio je Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Loš
Gost
Loš

Mi moramo imati više ljudskosti.Ne može svaki nastup biti da se nekome ,pa i kroz laž učini šteta.Pogledajre Milov nastup od sinoć i uporedite sa ovakvim nekritički mizlivima bijesa.

Blok 5
Gost
Blok 5

Sve vam je objasnjeno

Viktorija
Gost
Viktorija

Apsolutno

Send this to a friend