Politika

Rabrenović: Hitno pustiti uhapšene građane Cetinja, atmosfera iz 1948.

Jovo Rabrenović

Potpredsjednik Liberalne partije Jovo Rabrenović hitno je pozvao ministra policije Sergeja Sekulovića i načelnika centra bezbjednosti Cetinje da bez odugovlačenja puste na slobodu privedene građane Cetinja i da prekinu toturu i teror koji sprovode na rodoljubima koji ne dozvoljavaju da se Prijestonica Cetinje i država Crna Gora pretvore u okupacionu zonu srpske crkve i države.

Rabrenović kaže da je neprimjereno da ova vlast koja se zalagala da ne postoji Crna Gora, kako su to i sami dana priznali hapsi patriote koji su je očuvali i sačuvali da ne bude ničija osim svoja, crnogorska, i svih njenih građana kojima je zajednička kuća.

“Nevjerovatno je da se građani Cetinja hapse zbog verbalnog delikta koji se više niđe u razvijenim svijetu ne tretira kao prestup jer je sloboda govora zagarantovana i Ustavom Crne Gore i svim međunarodnim deklaracijom i predstavlja temeljno ljudsko pravo. Danas se Crnoj Gori dešava ponovljena 1948. godina i hapse se rodoljubi zbog izgovorene riječi na javnoj površini. Na istoj toj površini na kojoj je, par metara dalje, predsjednik Vlade Crne Gore izgovori istorijsku rečenicu da, da se on išta pitao, vjerovatno Crne Gore ne bi bilo. Pametnom i previše a ostalim, očigledno, nikad dosta”, istakao je Rabrenović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Novak
Gost
Novak

Ne dozvoliti da ovactzv.vlada dolazi na Ct.
Isprljaće sve.

Cetinjanka
Gost
Cetinjanka

Tako je gospodine Rabrenovicu sve je tačno sto ste rekli. Trebalo bi njih uhapsit izdajnike naše Domovine Cene Gore Da je Vjecna!!!

Max
Gost
Max

Tako je Jovo!

Dr.
Gost
Dr.

Dobro rečeno.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Sledeći put kad svrate na Cetinje , nećemo moć stat u policijsku stanicu . Zato neka se najave da spremimo odbor za doček .

Markoza
Gost
Markoza

Boli ih istina koja im je u lice sasuta.
I neka su dosli na Cetinje jer su im ljudi sve rekli ono sto misle i drugi Crnogirci. A ovaj vid hapsenja je njihova nemoc jer ne znaju i ne mogu naci nacina da se pravdaju za svoja nedjela . Izdajnici su pa su izdajnici.

Seka
Gost
Seka

Đe su sad nevladine organizacije da reaguju na ova hapšenja

Vukota
Gost
Vukota

Koga su uhapsili ,ko je naredio?
Ostavke,Ostavke,Ostavke !!!!!!!!!!!!!!

Opet
Gost
Opet

Pustajte ljude ne prizivajte djavola ono nam zapalise zastavu pa ostase heroji stidite se

Send this to a friend